Такий рулет роблять рибалки у морі з свіжозловленої риби. Свіжо виловлена рибка нам недоступна, тому будемо робити з замороженої розмороженої. Це дуже смачна закуска. Під пиво, горілочку :oi: з картоплею і просто так - цей рулет безсумнівно припаде вам до смаку. Для одного рулету нам знадобиться:
Скумбрія - 3 шт. Спеції - сіль 1-1,5 ч. ложки, мелений чорний перець, лавровий лист - 1-2 великих листа, часник - 3 зубчики. Часник дрібно нарізати ножем. (не використовувати терку або чеснокодавку, краще всього ножем. Можна подрібнити блендером) Лавровий лист подрібнити руками.)) Пергамент або харчова плівка.
Скумбрію чистимо - відрізаємо голову, хвіст. Плавники можна відрізати ножицями. Надрізаємо вздовж хребта і витягуємо кістка, чистимо черевце.Посипаємо рибку сіллю, перцем. Розкладаємо часник і лавровий лист.Згортаємо рулет. Можна згорнути 2 штучки. Можна покласти рибку внахлест і згорнути від хвоста до голови. Я звертаю рулет з 3-х штучок. Загортаємо туго в харчову плівку.Рулет залишаємо в холодильнику на 6-8 годин. потім прибираємо в морозилку.Рулет нарізаємо скибочками і насолоджуємося.