Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 4

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Справедливость по-харьковски: лидера Антимайдана Юдаева освободили в зале суда.Родился Юдаев в России,прописан в Крыму,проживал в Харькове.
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Одному з ватажків харківського Антимайдану присудили 8 років, але відразу ж відпустили за амністією
Київський районний суд Харкова визнав винним Сергія Юдаєва у масових заворушеннях під час захоплення Харківської ОДА та хуліганстві в редакції телеканалу АТН у квітні 2014 року
Таке рішення 6 листопада оголосила суддя Світлана Шмадченко, передає 'МедіаПорт'.

Юдаєва було засуджено до максимального терміну - 8 років позбавлення волі й звільнено за законом про амністію.

'Визнати винним Юдаева Сергія Олеговича в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 294, ч. 3 ст. 296 КК України та призначити йому покарання за статтею ч. 1 ст. 294 у вигляді 8 років позбавлення волі, за ч. 3 ст. 296 - 5 років позбавлення волі. На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинання ... остаточно призначити Юдаева покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років', - зачитала суддя рішення суду.

При цьому початком терміну відбування покарання суд вважає 8 квітня 2014 года, коли Юдаєва було узято під варту.

Разом з тим, на підставі ст. 4 закону 'Про амністію в 2016 році' засудженого Юдаєва звільнили від відбування основного покарання й роз'яснили йому наслідки застосування амністії.

'В подальшому протягом 10 років амністія до нього не може бути застосована. Юдаєва Сергія Олеговича звільнити з-під варти в залі суду негайно', - підсумувала суддя Шмадченко.

Окрім того, затримані навесні 2014-го разом з Юдаєвим антимайданівці Сергій Гапонов, Олег Крутов і Денис Левченко, обвинувачені в масових заворушеннях під час захоплення ОДА в межах цього ж провадження, засуджені до 5 років в'язниці і звільнені від покарання з випробувальним терміном на 3 роки.

Ніхто з обвинувачених своєї провини не визнав.

Юдаєв Сергій Олегович 1976 року народження - один з організаторів харківського Антимайдану. Брав участь у штурмі і захопленні ХОДА, а також в погромі телекомпанії АТН. Народився в Санкт-Петербурзі, прописаний в Криму, останні кілька років мешкав у Харкові. 
Суд над керівником харківських сепаратистів і 'тітушок' Ігнатом Крамським ('Топазом') ще не завершено. У жовтні Київський районний суд Харкова, той самий де сьогодні було винесено вирок Юдаєву, задовольнив клопотання захисту про відвід представника державного обвинувачення.

6 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Шокирующая история произошла в одном из супермаркетов Харькова. Там кассирша нахамила за украинский язык покупателю, оказавшемуся бывшим бойцом АТО. Вопиющий инцидент прокомментировал известный украинский политтехнолог Алексей Голобуцкий, передает 'Диалог.UA'. Военнослужащий Павел Помысов-Несмиянов упрекнул кассиршу за то, что та не обращается к покупателям на языке своей страны. На это он получил агрессивную отповедь, характерную всем любителям кровавого “русского мира”. Так, девица попыталась убедить военного в том, что Россия якобы вскоре захватит Харьков и искоренит там украинский язык. “А если хотите говорить на украинском, то вам нужно ехать к 'бандерам' во Львов”, - нагло выдала кассирша. Примечательно, что АТБ немедленно уволило любительницу кровавого “русского мира”, зовущую в свой город вражеские танки. За инцидент компания принесла извинения. Голобуцкого сильно возмутило поведение глупой кассирши. “Она действительно не соображает что 'русским танкам в городе' все равно, сколько раз она плюнула в портрет Бандеры и насколько принципиально отказывалась от государственного языка. Ее дом разрушат так же, как и остальные. И ее семья погибнет с такой же точно вероятностью, что и ненавистные ей харьковские 'бандеры'”, - с горечью констатировал политтехнолог. Напомним, ранее 'Диалог.UA' сообщал, что кассир супермаркета шокировала ветерана АТО.

читайте подробнее на сайте 'Диалог.UA': https://www.dialog.u...

3 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
'Оздоровлена десятком яєць': У мережі розповіли про інцидент з касиркою, яка назвала Харків російським
 

Жінка почала розказувати, що вона визнає одну державну мову - російську, чекає на російські танки, які скоро приїдуть і відпаде будь-яка потреба в українській.

Активіст Станіслав Федорчук розповів про інцидент з українським військовослужбовцем і однією з касирок супермаркету АТБ, яка дивно відреагувала на питання про можливість обслуговувати українською мовою. Про це активіст написав на своїй сторінці в Facebook.

'Товариш, який відносно недавно демобілізувався з лав ЗСУ, донеччанин, вирішив зайти до одного з харківських АТБ за продуктами. Прийшов до каси і запитав спокійно в касирки, чи вміє вона обслуговувати українською. Спокійно запитує, російською, між іншим. Касирка почала розказувати, що вона визнає одну державну мову - російську, чекає на російські танки, які скоро приїдуть і відпаде будь-яка потреба в українській. Бо Харків - це ж Росія, якщо хто не в курсі. Результат: касирка оздоровлена десятком яєць, поліція на місце подій виїхала', - пише Федорчук.

3 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
ДТП у Харкові: водій припаркувався на тротуарі, де загинули п'ятеро людей

У Харкові водій позашляховика припаркувався на тротуарі, де автомобіль Lexus в'їхав у натовп людей.

Відповідне фото в Facebook опублікував офіцер прес-служби штабу АТО в Національній гвардії Олексій Лебідь.

'У мене немає жодного цензурного слова, яким би я міг підписати це фото. Дуже шкода, що навколо і далі залишається дуже багато недалеких людей', - написав Лебідь в коментарі до знімку.

На фото видно, що водій позашляховика заїхав прямо на тротуар, де 18 жовтня автомобіль Lexus в'їхав у натовп людей. Тоді на місці ДТП загинули п'ятеро людей, шоста жертва цього ДТП померла за кілька днів у лікарні.

На тротуарі досі лежать численні букети квітів, свічки та фотографії в пам'ять про загиблих.

2 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У середу, 1 листопада, у Харкові водія Lexus Олену Зайцеву доставили на місце аварії, в якій загинули 6 людей. Дівчину привезли із СІЗО в автозаку для проведення слідчого експерименту.
Про це повідомляє ТСН.
Зазначається, що на місце ДТП Зайцева прибула в кайданках, проте під час 

2 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сім'ї загиблих у жахливій ДТП на Сумській у Харкові навідріз відмовилися від грошових пропозицій родичів підозрюваної Олени Зайцевої

Ніякі гроші не окуплять втрату рідних.

'Її мати приїжджала до нас. Я не захотіла з нею зустрічатися. Нам не потрібно від них нічого, адже жодними грошима не можна окупити двох моїх дівчаток', - розповіла мати і бабуся загиблих Алли й Анастасії Сокіл.

При цьому вона додала: 'Ми поки не думали з приводу позовів, моральної компенсації. Для мене зараз головне - провести всі необхідні ритуали'.

Як каже адвокат Дмитро Марцонь, який готовий надати безкоштовну юридичну допомогу сім'ям, у цій справі родичів квапити не потрібно.

'Ми уклали договір із сестрою Ніни Кобисевої, поспілкувалися з братом і дядьком Алли й Анастасії Сокіл. Але співпрацю ще не починали. Близьким потрібно оговтатися від горя', - розповів він.

При цьому раніше стало відомо, що родичі інших жертв аварії також відмовилися від грошей Зайцевих.

27 жовтня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Фоторепортаж: Як працює Харківський завод спеціальних машин

26 жовтня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Дмитрий Чекалкин

Сводка сведений о злодеяниях и беззакониях большевиков.
29 июня 1919 года. Харьков. 
Во время пребывания большевиков в Харькове царил такой террор, что многие сходили с ума от всех переживаемых кошмаров. Особенным зверством отличался комиссар Саенко, к счастью, пойманный добровольцами. Расстреливали беспощадно, не исключая женщин и детей.
На двух улицах и в подвалах некоторых домов были вырыты коридоры, к концу которых ставили расстреливаемых и, когда они падали, их присыпали землей. На другой день на том же месте расстреливали следующих, затем опять присыпали землей и так до верху. Потом начинался следующий ряд этого же коридора. В одном из таких коридоров лежало до 2 000 расстрелянных. Некоторые женщины расстреляны только потому, что не принимали ухаживаний комиссаров. В подвалах находили распятых на полу людей и привинченных к полу винтами. У многих женщин была снята кожа на руках и ногах в виде перчаток и чулок и вся кожа спереди...'
Пишет https://peaceinukrai... rel='nofollow' target='_blank' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px; font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif, "Lucida Sans"; font-size: 13px;'>https://peaceinukrai...
Могут возразить, что был и аналогичный 'белый террор', поэтому, мол, нечего нагонять жути, обвиняя в зверствах исключительно одних большевиков. Да, был, и это тоже исторический факт. Были и показательные казни для устрашения населения, были просто расстрелы, но, вот ЭТОГО всего не было. Не было массовости и системности. А тут именно системность: как только красные захватывали какой-нибудь город, первым делом создавалась 'чрезвычайка', и туда конвейером шли тысячи (десятки тысяч, в завимости от численности населения) людей. И вовсе не по признаку какой-то 'контрреволюционности' (ублюдочное словечко), или классовой враждебности (еще одна лингвистическая мерзость), а все, кто попадет под каток ! Всех социальных слоев, полов и возрастов, зачастую целыми семьями.В тексте неоднократно упоминается о заложниках. Да, действительно, была введена практика 'института заложников', когда, к примеру, какой-то прото-ватник из местного быдла (классово-верный элемент), доносил в местное ЧК на соседа, обвиняя его в контреволюционных взглядах и 'наймитом Антанты', то за отсутствием скрывающегося лица, брали в заложники членов его семьи, о чем прилюдно объявляли. Его ставили перед выбором: или сдавайся, или... Подобная практика потом широко применялась в годы II Мировой и после в Западных областях Украины в ходе многолетних операций по ликвидации подполья ОУН-УПА.
Еще из характерного.
При отступлениях из городов ВСЕГДА массово уничтожались все до этого задержанные. Эта практика повторилась и в 1941 году. Когда Вермахт вошел в западные области БССР и УССР, ими тоже были обнаружены массовые захоронения, содержавшихся в тюрьмах и при отделах НКВД. Захоронениями это можно назвать достаточно условно, ибо делалось все впопыхах, и, зачастую, трупы были, или просто прикопаны, или вообще штабелями были свалены в оставляемых зданиях режимных объектов. Советская пропаганда все эти массовые могильники потом обозначала, как 'зверства фашистских карателей'
И еще один момент. Чем можно объяснить массовые, системные издевательства ? Но, он уже психиатрический и сексопатологический, т.к. по энциклопедическому определению, садизм - это не просто жестокость, а одна из форм сексуальной девиации. И это все не частные случаи, а по сути нормой было - перед умерщвлением зверски запытать людей, и не просто запытать, а какими-то инфернальными способами, как-то: сдииранием кожи, отрубанием конечностей, вспарыванием животов, раздавливанием черепов в специальных тисках, и.т.д. И это (пытки) все производилось не для получения информации, а пытки ради самих пыток, для удовольствия.
Кто эти пришельцы были? Иная раса, ошибка природы, жертвы пьяного зачатия в 10-ом поколении?

26 жовтня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
ДТП у Харкові: у лікарні померла одна з сестер, Діана Берченко...У лікарні померла 20-річна Діана Берченко, яка постраждала внаслідок ДТП, що спричинила Олена Зайцева у Харкові.

18 жовтня у Харкові Lexus в'їхав у натовп людей – 5 загинули на місці, 6 доставили в лікарню. Винуватицею аварії виявилась 20-річна Олена Зайцева, яка була за кермом Lexus. Вона заявила, що не визнає своєї вини за ДТП у Харкові...

Як повідомив прес-секретар міської ради Харкова Юрій Сидоренко, одна з постраждалих померла 26 жовтня у лікарні.

'Жертв аварії вже шість. Сьогодні у лікарні померла Діана', – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 25 жовтня наречений Діани Берченко Юрій Фоменко повідомив, що її сестра Оксана, яка втратила у ДТП чоловіка, прийшла до тями. Родичі поки не повідомляють про втрату коханого... 

26 жовтня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В Харкові підліток з вікна квартири розстріляв перехожих: відео...У Харкові група підлітків влаштувала страшну розвагу – просто серед білого дня вони відкрили вогонь з пістолета по перехожих. Стріляв один із підлітків із вікна своєї квартири.

Про це пише видання kh.vgorode.ua.

Як видно на відео, підліток цілиться у перехожих і стріляє по перехожих. При цьому, помітно що хлопець сміється, тобто це для нього була розвага... 

Як пишуть журналісти, цей хлопець вже не вперше тримає у руках зброю. Так, 10 жовтня він опублікував фотографію з пістолетом під одним з деканатів ХНУ ім. Каразіна.

При цьому інформації про поранених наразі немає. У Нацполіції в Харківській області пообіцяли прокоментувати інцидент пізніше... 

26 жовтня 2017


... 4


  Закрити  
  Закрити