Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 3

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
І ЗНОВ УКРАЇНСЬКЕ КОРІННЯ. Кропивниччина
Відомий кінорижисер - АНДРІЙ ТАРКОВСЬКИЙ ('Сталкер' і 'Соляріс')
- батько: поет АРСЕНІЙ
- дід: укр-ий поет ОЛЕКСАНДР, громадський діяч 
- сестра діда, НАДІЯ - дружина Карпенко-Карого

фільм 'Іванове дитинство' 1962 р, знятий в Україні
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

27 октября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Суддю Олексія Галагана виправдали за п’яне водіння, а поліцейських, які його затримали — ц в’язницю (Відео)

https://infofakt.com... style='box-sizing: inherit; color: rgb(41, 128, 185); text-decoration-line: none; font-family: Lato, sans-serif; font-size: 16px;'>https://infofakt.com... class='attachment-hitmag-featured size-hitmag-featured wp-post-image' alt='' srcset='https://infofakt.com... 650w, https://infofakt.com... 348w' sizes='(max-width: 650px) 100vw, 650px' style='box-sizing: inherit; border: 0px; height: auto; max-width: 100%;'>

Апеляційний суд Кіровоградської області з формальних причин скасував вирок судді Олексію Галагану, котрий керував машиною у нетверезому стані, а при затриманні чинив спротив працівникам поліції. До уваги не взяли ні показів свідків, ані актів огляду, а сам суддя на засідання навіть не прийшов, повідомляє.

Суд першої інстанції визнав працівника Феміди винним, але Галаган оскаржив це рішення -пише https://tsn.ua/ukray... style='box-sizing: inherit; background-color: transparent; color: rgb(41, 128, 185); text-decoration-line: none;'>ТСН

-Я прошу скасувати, адміністративні провадження закрити з підстав відсутності події та складу адміністративного правопорушення, — озвучив позицію захисту адвокат Володимир Буряк.

Наприкінці липня пізно ввечері суддю зупинили поліцейські. Вони одразу зауважили, що від чоловіка тхне алкоголем. Водій довго не міг визначитись, чи проходитиме алкотест, а потім сів у свій позашляховик і поїхав, потягнувши із собою патрульного.

Це було зафільмовано на відео. Наздогнали суддю вже біля його будинку. Поліцейські скрутили втікача, надягнули кайданки і відвезли в наркодиспансер.

Тест показав перевищення вмісту алкоголю у 7 разів. За це суддя отримав 3400 гривень штрафу.

Однак Апеляційний суд вирішив колегу виправдати, виходячи з відсутності ініціалів лікаря на акті огляду. -Постанова районного суду від 2 вересня 2016 року підлягає безумовному скасуванню.

За відсутністю в діях Галагану складу, — зачитала рішення суддя Людмила Ткаченко.

Її промову обірвали вигуки: «Ганьба!Це рішення – це просто абсурд! Якщо ми бажаємо змінити країну… Судді роз‘їжджаються п‘яними за кермом. Що це за правосуддя? Ганьба такому суду!», — обурений представник патрульної поліції Олег Шлянін.

Для копів ця справа не вичерпується рішенням апеляційного суду. Обласна прокуратура за заявою Галагана вивчає, чи не перевищили патрульні своїх повноважень, коли зупинили служителя Феміди. І тепер за затримання п‘яного судді копам може загрожувати цілком реальне тюремне ув‘язнення.


10 октября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
?????????»?????° ?????? ???????????? ?¦???±???»?????°.
?????????»?????° ?????? ???????????? ?¦???±???»?????°.
?????????»?????° ?????? ???????????? ?¦???±???»?????°.

Чарівний Кропивницький, який вважають колискою українського театрального мистецтва, та славний Херсон - місто кораблів - сьогодні відзначають День народження.

Нехай мир та процвітання панують у цих містах та по всій Україні!

15 сентября 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Світлина від Лилії Лилиі.
ГЕРОЯМ СЛАВА! Кіровоградський кіборг 3-го полку спеціального призначення, який втратив обидві ступні і руку, став студентом університету!

13 августа 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
?????????»?????° ?????? ???µ???? ?§?°???°.
На Кіровоградщині завершили будівництво першої черги нової сонячної електростанції

26 июля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

'Армія - це моя доля', - вирішила собі колись випускниця школи Поліна Кравченко. Наслухавшись розповідей друга-танкіста, дівчинка почала марити про офіцерське звання, військову форму і службу в Збройних силах. Це було колись, задовго до війни…

Тож дочекавшись останнього дзвоника, дівчина з Кіровоградщини попрямувала до Львова втілювати мрію, а саме - вступати до тамтешньої Академії Сухопутних військ.
Перший крок до ЗСУ не вдався. Тож не пройшовши до сухопутки, Поліна вступила до Львівської політехніки, але від мрії не відмовилась. Вже за рік вона спробувала вступити до Харківського університету повітряних сил і знов невдало. Третьою спробою потрапити до ЗСУ був план «військова кафедра». Та, як на гріх, виявилося, що на факультеті на якому вчилась Поліна, така відсутня.

Три спроби і всі марні.
Зрештою Поліна вирішила, що армія мабуть то не її доля.
Занурилась у навчання в політехніці. Згодом, намітивши собі шлях в журналістиці, почала стажуватись на телеканалах, зніматись та працювати на ТБ.

2014 рік - війна.
Поліні здалось, що може це і є її шанс - поєднати два своїх захоплення - журналістику та стару мрію про Збройні сили, висвітлювати події на фронті, їздити на передову, спілкуватись з військовими.
Дівчині запропонували підписати контракт, офіційно вступити до лав Збройних сил та ще й виконувати роботу прес-офіцера.

1 квітня 2017 року вона підписала контракт. В 'учєбкє' вчилась наводити та стріляти з протитанкової гармати МТ-12. Офіційно в бригаду потрапила саме, як командир відділення протитанкового взводу. Але з першого дня, дівчина із журналістським досвідом опинилась в пресс-службі 56-ої окремої мотопіхотної бригади.

'Я, - розповідає Поліна, - займаюсь тим, що вмію і що знаю. Я навчалась писати тексти, знімати сюжети, спілкуватись з людьми. Тут, в пресс-службі, куди я прикомандирована, саме це і роблю. Хотілось би лише більш потужну і професійну техніку: мікрофон, 'пітлічку', більш професійну камеру, аби просто на передовій знімати класні сюжети, робити цікаві матеріали гарної якості'.

А ще Поліна зізнається, що не дивлячись на те що довго мріяла потрапити до складу ЗСУ, багато що здивувало, до певних речей виявилась неготовою. Про погано говорити не хоче, зате радісно перераховує позитивні моменти:

'Армія дає тобі великий колектив, крізь маєш знайомих і ти з ними постійно бачишся, постійно співпрацюєш, їздиш на якісь збори, наради, відрядження по роботі і стаєш з ними майже сім;єю. Я познайомилась з купою людей. Армія загартовує. Я сама боягузка, переживаю за все, а от поспілкуєшся з такою людиною, як наш Вовчик, який був поранений, ходить на протезі і все рівно воює, і при цьому такий він на позитиві, що я собі думаю - ну чого це мені нить'.

Юнна і тендітна вона поруч із воїнами своєї бригади: на полігоні та на передовій, нині це - Опитне, Піски, Невельське. Поліна не скаржиться на тяжкі побутові умови, часом нервову роботу, небезпеку. Але вона переймається розрухою, яку принесла війна. 'Я просто розплакалась після першої поїздки до Пісків, тож люди все будували, жили там, а нині суцільні руїни. Війна страшне лихо наробила', - зізнається. А ще військова обожнює тварин і готова годувати та бавити всіх собак ООС, що трапляються їй на шляху.

Світлина від Лилії Кувшинки.
https://www.facebook... id='u_0_14'>

24 июля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

5 июля 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Світлина від Днепр24.
Днепр24

Верховная Рада согласовала переименование двух областей.

Днепропетровскую в Сичеславскую, а Кировоградскую в Кропивницкую

22 июня 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Світлина від Ivanna Zadorozhna.
Ivanna Zadorozhna до https://www.facebook... class='_wpv' style='color: rgb(54, 88, 153); cursor: pointer; text-decoration-line: none; word-break: break-word; font-family: inherit;'>#ОберігВоїна
https://www.facebook... target='' style='color: rgb(97, 103, 112); cursor: pointer; text-decoration-line: none; font-family: inherit;'>4 червня о 15:55

Герой АТО (ООС) з Кіровоградщини завоював золото на Іграх Нескорених.

7 июня 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

На Полтавщині засудили гвалтівника з Кіровоградщини.

53-річного уродженця Кіровоградщини Миргородський міськрайонний суд засудив до 12 років позбавлення волі за злочини проти статевої свободи. 

22 вересня 2017 року в Миргороді стало відомо, що у вечірній час на міських вулицях серійний гвалтівник нападає на молодих дівчат та жінок. Він підходив до своїх жертв зі спини, хапав за шию та тягнув у малоосвітлені провулки. Від нього постраждала місцева жителька. Ще одна жінка та малолітня дівчина змогли вирватися й втекти. 

Наступного дня правоохоронці затримали його по гарячих слідах. Виявилося, що чоловік вже мав судимості за подібні злочини. Крім того, він мав при собі підроблений паспорт. 

Гвалтівника засудили за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 152 (замах на згвалтування малолітньої особи), ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 152 (замах на згвалтування, вчинений повторно), ч. 2 ст. 152 (згвалтування), ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприроднім шляхом, вчинене повторно), ч. 1, ч. 4 ст. 358 (підробка та використання офіційного документа). 

Інформацію повідомила прес-служба прокуратури Полтавської області.

Ольга Семенко, Poltavske.TV

фото: 0532.ua

27 мая 2018


... 3


  Закрыть  
  Закрыть