Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 5

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Чи будуються житлові, промислові будівлі, ким і де саме?
Відповідь
Володимир Тайглер так

18 грудня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Чи багато невикористаних житлових будинків, промислових об'єктів?
Відповідь
Володимир Тайглер не багато

18 грудня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Чи задоволені Ви місцевою владою?
Відповідь
Володимир Тайглер так

18 грудня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Закарпаття, Мукачево. Пам\'ятник сажотрусу.
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

11 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Денис Чабанчук.
…Тієї\n ночі, коли він замерзав у кабіні простреленого «Урала», зігріваючи \nостаннім теплом свого тіла пораненого товариша, у Луцьку помирала його \nмама. Вона прокинулася серед ночі (хоча який той сон був тоді), серце \nтеліпалося так, ніби ось-ось вискочить із грудей. Вона почала молитися —\n і поволі відпустило. Вже потім, дізнавшись про все, проаналізувавши й \nспівставивши дати та час, зрозуміла: в ці самі хвилини, коли їй \nздавалося, що помирає, зупинилося серце її Дениска. Він помер , \nзамерзнувши у холодній кабіні з вибитими шибками. На вулиці було мінус \nдвадцять.
«І поглянь, як навколо світає. І як сніг неймовірно \nблищить. Потерпи. Хай вона зачекає. Ще мить…» 23-річний старший \nлейтенант 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади Денис Чабанчук \nсвого світанку, на жаль, не дочекався. ПАМЯТАЙМО!!!
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

7 березня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В Мукачево спецназ со стрельбой, погоней и разбитыми авто горожан задержал подозреваемого в преступлении

В Мукачево сегодня днем силовики провели спецоперацию по задержанию подозреваемого в преступлении.

Об этом сообщает https://www.mukachev... target='_blank' rel='nofollow noopener noreferrer' style='box-sizing: border-box; line-height: inherit; text-decoration-line: none; color: rgb(0, 153, 250);'>Мukachevo.net.

Сейчас на месте событий работает группа правоохранителей, патрульных и экспертов.

Согласно предварительной информации, спецназовцы задержали мужчину, который на авто пытался убежать. Были слышны выстрелы. Убегая, подозреваемый зацепил другие машины.

Сейчас задержанный в наручниках. Правоохранители описывают имущество из машины.

В Главном управлении национальной полиции отметили, что пока не комментируют ситуацию.

В управлении СБУ Закарпатья отметили, что операцию проводили не они.

Как сообщали Українськi Новини, в Сумской области https://www.ukranews... style='box-sizing: border-box; line-height: inherit; text-decoration-line: none; color: rgb(0, 153, 250);'>расстреляли троих мужчин и закопали тела.

Ранее https://www.ukranews... style='box-sizing: border-box; line-height: inherit; text-decoration-line: none; color: rgb(0, 153, 250);'>в Киеве возле ресторана https://www.ukranews... style='box-sizing: border-box; line-height: inherit; text-decoration-line: none; color: rgb(0, 153, 250);'>в упор расстреляли мужчину: полиция ловит стрелка-кавказцаhttps://www.ukranews... style='box-sizing: border-box; line-height: inherit; text-decoration-line: none; color: rgb(0, 153, 250);'>.

18 липня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Замок-фортеця Паланок (XIV–XVII) у закарпатському місті Мукачево мав потрійний захист. На третьому рівні розташовувався сам замок з глибокими підвалами в скелях, де переховувалися мешканці містечка. Біля гори розкинулась Паланка – місцевість, оточена палями та ровом з водою.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

18 липня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

https://informer.net... alt='' width='620' height='428' srcset='https://informer.net... 620w, https://informer.net... 300w' sizes='(max-width: 620px) 100vw, 620px' style='margin: 1em auto; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline; max-width: 100%; height: auto !important; display: block; clear: both;'>

 

Мукачівський район багатий на сульфідні термальні води – азотно-метанові, крем’янисті та хлоридно-натрієві. У місті у лікувально-оздоровчому комплексі “Латориця” є відкритий басейн із термальною водою. Поруч із комплексом розташована свердловина із термальною водою, яка безпосередньо з джерела поступає у ванне відділення. Температура води у ньому – 35 ° С. Її рекомендують для лікування захворювань шкіри та серцево-судинної системи.

Комплекс розташований на вулиці Духновича, 93 у парковій зоні поруч із річкою Латориця.

Дістатися можна поїздом із Києва, Львова та інших міст до Ужгорода, далі – приміськими електропоїздами, які курсують регіоном.

Бути у Мукачевому і не оглянути цікаві визначні пам’ятки містечка просто неможливо, адже їх тут чимало. Розпочати свою екскурсію радимо вам зі знайомства із перлиною закарпатської фортифікаційної архітектури замком “Паланок”, який видно з будь-якого куточка Мукачевого.

Місто і його околиці відомі своїми монастирями. Це Мукачівський жіночий православний монастир, в якому зібрано багато книг у бібліотеці, Домбокський жіночий і Ракошинський чоловічий православні монастирі.

Для охочих посмакувати закарпатським вином радимо відвідати дегустаційний підвал “Кельтський двір під Ловачкою”, довжина якого 45 метрів. Він розташований у підніжжі гори Ловачка, що височіє над Мукачевим. Цікаво, що на схилах цієї гори виноград вирощували ще із XIV століття, тут навіть збереглися старі кам’яні тераси.

https://ukrainianpeo... style='margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline; text-decoration-line: none; color: rgb(109, 109, 109); transition: background-color, color 0.2s linear;'>Джерело

8 червня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

https://informer.net... alt='' width='800' height='533' srcset='https://informer.net... 800w, https://informer.net... 300w, https://informer.net... 768w' sizes='(max-width: 800px) 100vw, 800px' style='margin: 1em auto; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline; max-width: 100%; height: auto !important; display: block; clear: both;'>

 

Нині тут вода використовується зовнішньо у вигляді ванн у санаторії “Боржава” (вул. Січових Стрільців, 15) у селі Довгому для лікування серцево-судинних захворювань, органів опорно-рухового апарату.

Доїхати можна до Сваляви поїздом із Києва або Львова, звідти – на маршрутному таксі.

Іршавський район часто називають Закарпаттям в мініатюрі. Адже цей край багатий на букові і смерекові ліса, гори та долини, а також відомий своїми винами – “Іршавським” та “Ізабеллою”.

Також цей район називають перлиною Боржавської долини. Адже тут є дуже гарний регіональний ландшафтний парк “Зачарований край”. Потрапивши сюди, ви залишаєтесь наодинці із природою: букові праліси, оліготрофне болото “Багно”, вкрите товстим килимом моху, непримітна на перший погляд рослина росичка круглолиста, яка “обідає” комахами.
Неподалік Довгого у селі Лисичово є діюча музей-кузня “Гамора”, якій вже майже 300 років. Тут можна побачити старовинний сільськогосподарський реманент, викуваний під важким водяним молотом.

Мукачеве

 


8 червня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

https://informer.net... alt='' width='620' height='443' srcset='https://informer.net... 620w, https://informer.net... 300w' sizes='(max-width: 620px) 100vw, 620px' style='margin: 1em auto; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: baseline; max-width: 100%; height: auto !important; display: block; clear: both;'>

 

Для тих, кому набрид традиційний відпочинок на спекотному пляжі біля моря, tsn.ua підібрав топ-5 місць, де можна не лише відпочити, а й оздоровитися у термальних джерелах у мальовничому куточку України – Закарпатті.

Лікувальні властивості термальних вод почали застосовувати ще за часів Римської імперії, адже такі джерела допомагають у лікуванні різних хвороб.

На Закарпатті налічується понад 50 термальних джерел різної мінералізації. Та найпопулярнішими осередками термальних купалень є місто Берегове, села Косино і Велятино. Також відомі цілющими водами і село Довге та місто Мукачево.

Кожне з цих джерел має свій хімічний склад та застосовується для лікування окремих захворювань. Загалом тут можна зміцнити імунітет і пройти курс лікування серцево-судинної, опорно-рухової та нервової системи, ревматизму, хвороби нирок, шкіри, артриту, ожиріння та радикуліту.

Берегове

На території курорту у Береговому є багато джерел і басейнів із термальними водами, купатися в яких можна як влітку, так і взимку.

Басейн з термальною мінеральною водою працює на території готелю “Закарпаття” (площа Корятовича, 1), який відкрили ще у 1967 р.

Закарпатська сірководнева термальна вода – надзвичайно цілюща. Вона багата на залізо, натрій, калій, йод і фтор. Таке поєднання елементів є лише у чотирьох куточках світу: Ісландії, Новій Зеландії, на Курильських островах і в українському Береговому. Мінералізація води тут становить 24%.

Басейн наповнюється з гейзера глибиною 1500 м кремнієво-азото-вуглекисло-хлоридно-натрієвими водами високої мінералізації, що знищують багато бактерій.

Ці води позитивно впливають на організм і мають лікувальні властивості у відновленні після операцій, стабілізації нервової системи, також вони захищають від хвороб Паркінсона та Альцгеймера, лікують серцево-судинні захворювання, стабілізують серцевий ритм, зменшують ожиріння, знижують вагу, значно покращують обмін речовин, знімають безсоння, відновлюють гормональний, ендокринний баланс організму, допомагають при головному болю і болю в суглобах, усувають захворювання шкіри, випадіння волосся та знімають стрес.

 


8 червня 2018


... 5


  Закрити  
  Закрити