Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 2

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Полтавський автоагрегатний завод на 34% збільшив обсяг реалізації продукції

Фото: Полтавський автоагрегатний завод

Полтавський автоагрегатний завод, підприємство групи «КрАЗ», влітку спрацював із високими результатами, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Зростання загальних показників реалізації до липня 2016 року становить 21%, у тому числі гальмівної апаратури – 12%, товарів народного споживання – 54%, передає прес-служба «АвтоКрАЗ»

Впевнене зростання продажів «ПААЗ» продемонстрував і за 7 місяців роботи поточного року. Так в січні-липні 2017 року Полтавський автоагрегатний завод на 34% збільшив обсяг реалізації продукції, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Всього заводом продано товарів на суму понад 89,2 млн.грн. При цьому гальмівної апаратури реалізовано більш ніж на 70,2 млн.грн, (приріст 31%), товарів народного споживання – понад 16,3 млн.грн (69%).

72,9% – частка експорту в загальному обсязі відвантаженої з початку року продукції, у тому числі гальмівної апаратури – 81,1%. Найбільша кількість поставок здійснювалася до Казахстану і Республіки Білорусь, її обсяги збільшилися в порівнянні з торішнім показником на 123% і 46,2% відповідно.

Проводилися відвантаження до Киргизстану, в тому числі новим споживачам, Узбекистану, Молдови та Грузії. У цілому ж, за підсумками семи місяців 2017 року, частка відвантаженої на експорт продукції зросла на 45,1% до аналогічного періоду минулого року.

10 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Оправа Євангелія. 2-га пол. XVIII століття. Україна. Полтавський художній музей ім.М.Ярошенка

2 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Одне дивує,яке свято наш канал ИНТЕР святкуватиме 24 серпня,день незалежності України,чи день независимости малоросии???

На интере планують 24 серпня як раз в день незалежності різноманітні російськомовні пісні  з російськомовними коментаріями,і це не один рік таке проводить пролдажній телеканал Интер.

І куди дивиться влада???Деякі проукраїнські телеканали позакривали,тобто поміняли супутники,і їх не так просто пересканувати,особливо люди старшого віку не можуть зараз проглядати україномовних каналів 1+1,СТБ,ICTV,та ще багато інших каналів.І доводиться переглядати російські телеканали з пропогандами Кисилёва,Соловьёва,та багато інших,а також і продажній Интер.А влвда мовчить,коли на радіо-п`ятниці теж російськомовні коментарії,а також пісні антиукраїнського значення,а також в етері цього радіо о 6 ранку співають російськомовні пісні до дитячих мультфільмів,і жодного україномовного мультфільму,а внас немало було україномовних мультфільмів.А на трк Україна демонстрували фільм «Не зарекайся»,цей фільм антиукраїнський і йде повна пропоганда.

Також на интере показували большевицькі кінофільми,скоро мабуть там і Павлика Морозова будуть вихваляти.

То що,мовчатимете й далі???

19 серпня 2017

Запитання
Зараз ідуть заклики про те щоб у селах палили дровами чи соломою. Заклики є, але справа стоїть на місці. Потрібно в села завозити дрова. В сільських радах складати списки хто хоче їх придбати, від того буде поповнення в бюджет і те тільки на словах а ділом творити це. Голови сільських рад повинні вже зараз разом депутатами творити це діло в селах, щоб було воно не на словах?!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
У нас в Гадяцькому районі вибори. Хочу поновити свою сторінку, щоб коментувати тут передвиборну програму кандидатів, чи потрібно це? Скажіть своє слово тут, Раніше я так творив, писав все з газет, які надходили. Коментуйте. Василь!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
Україна перемогла піснею!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
Після конференції на курорті в Миргороді старі вчителі в новий уряд листа написали. Щоб повернули сільським вчителям комунальні послуги
на газ 346, світло та воду, бо Яценюк не гарно діяв з старою інтелігенцією села і пенсії в них маленькі!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
Ой сійте сійте українське слово на землі своїй!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
Поєднаймося брати.

Христос воскрес!
Відповідь
-

25 грудня 2016

Запитання
На Південному полюсі льоди товсті. На Північному тонко.
В одних людей грошей товсто.
А у інших тонко.
Христос воскрес!
Відповідь
-

25 грудня 2016


... 2


  Закрити  
  Закрити