Questions-answers Interview All records

... 13 ...

Здравствуйте Олег вы немогли бы мне помочь!

Я ищу свою родню, предположительно село Евгеновка, Донецкой области, красноармейского района, если можно пришлите почтовый адрес главы села, а я потом напишу.

john3511@ya.ru Огромное спасибо заранее

5 april 2010

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Запис видалено. При появі подібних записів - пишіть - буду видаляти

31 march 2010

Пане Олеже. Видаліть будь-ласка нетолерантний запис від 22 лютого 2008р. на сайті міста Білогірськ АР Крим. Зарання дякую.
Валерій. shw-ve@meta.ua

31 march 2010

Пане Олеже - ВЕЛИЧЕЗНА ВАМ ПОДЯКА Й ПОШАНА! - за П А М 'Я Т Ь нашу національну ( із захопленням прочитав щойно матеріал про Сергія Захвалинського).
Дякую щиро, незнайомий друже: Ви робите ВАЖЛИВЕННО-ВЕЛИЧЕЗНУ СПРАВУ.
Єдине, що залишається - схилити голову перед пам'яттю вашого славного земляка...
Царство йому небесне!
...Кожного разу, заходячи до Церкви, ставлю свічку перед Святим Юрієм у пам'ять своїх бойових побратимів-українців зі складу Миротворчого корпусу ООН в Боснії, де мені прийшлося свого часу трохи повоювати.

...Відтепер буду додавати Господові ще й ім'я вашого славетного земляка Сергія Захвалинського.
Завтра рано-вранці (30березня) буду їхати через Носівку - поставлю таку свічку в найближчому Носівському храмі, повз який буду проїжджати.

Якщо Ви прочитаєте цей комент - зранку 30 березня або зранку 31 березня (коли буду повертатися з Ніжина), то щиро прошу зателефонувати на мій мобільний: 050 35 25 738. Дуже хочу познайомитися з Вами.

З величезною повагою та найліпшими побажаннями -
полковник запасу,
а нині віце-президент 'Української PR-Ліги'
Андрій Куліш
(Київ)

30 march 2010

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Vasiliy - Ви Вже призначені адміністратором - додавайте записи (включаючи все, що можна вмістити з копійованого тексту в форму вводу) та фото - для Вас панель адміністратора стане в нагоді

28 march 2010

Vasiliy ☞ Доброго дня!Як можна стати адміністратором сторінки?І чи можна добавляти різні блоки, анімацію, змінювати сторінку?

28 march 2010

Virus PartyZAN, 1ua user
PartyZAN Virus

Здарствуй Олег. Помоги, у меня не загружаются фотки ни одна.И что нужно сделать чтобы быть админом сайта.

27 march 2010

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Володимире, я Вашу другу сторінку видалив, а Вам раджу ввести логін і пароль до Вашої сторінки - це дасть змогу писати приблизно такі записи як я

26 march 2010

Олег, це Володимир Підгірний.На сторінці Оринин Хмельницької області (люди) є сторінка Владимир Подгорный). Там моє фото і інформація, вона створена НЕ МНОЮ і не зовсім підтверджується, видаліть, будь-ласка,цю сторінку.Дякую!(Моя сторінка Володимир Підгірний-і я її розбудовуватиму) Ще раз ДЯКУЮ!!!

25 march 2010

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
На Вашій сторінці залиште записи на любі 5 з 8-ми тем для обговорення, - отримайте пароль доступу до сторінки на Вашу поштову скриньку

21 march 2010


... 13 ...




  Close  
  Close