|
Answer
IГОР Паславский нормальний
IГОР Паславский нормальний
Question
Доброго дня, можна попросити видалити не правдиву інформацію на Вашому сайті?
Доброго дня, можна попросити видалити не правдиву інформацію на Вашому сайті?
Answer
Олег Сироватко Можна, що саме?
Question
Добрий день день,скажіть будь ласка,на головній сторінці з анонімними питаннями можна писати все що завгодно? чи Ви як адмін фільтруєте запитання які задають?
Добрий день день,скажіть будь ласка,на головній сторінці з анонімними питаннями можна писати все що завгодно? чи Ви як адмін фільтруєте запитання які задають?
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, так.
5 september 2018 |
Question
Добрий вечір , я забула свій пароль, що мені робити ? З пов Кононенко Любов
Добрий вечір , я забула свій пароль, що мені робити ? З пов Кононенко Любов
Answer
Олег Сироватко Я вислав його на hi*i*5@mail.ru
Question
Олег Александрович, здравствуйте! Несколько лет назад Вы размещали фотографии села Пожог. Я занимаюсь изучением истории своей семьи и поиски превели меня в это село. В 1788-1820 годах в церкви села Пожог служил мой дальний родственник. На сколько я понял сейчас в селе церкви нет. Не знаете ли Вы какой-либо информации о церкви в Пожоге? Или, может быть, сможете дать контакты краеведов, кто мог бы обладать данной информацией. Для связи можно писать на почту ivanko-nn@mail.ru С уважением, Иван
Олег Александрович, здравствуйте! Несколько лет назад Вы размещали фотографии села Пожог. Я занимаюсь изучением истории своей семьи и поиски превели меня в это село. В 1788-1820 годах в церкви села Пожог служил мой дальний родственник. На сколько я понял сейчас в селе церкви нет. Не знаете ли Вы какой-либо информации о церкви в Пожоге? Или, может быть, сможете дать контакты краеведов, кто мог бы обладать данной информацией. Для связи можно писать на почту ivanko-nn@mail.ru С уважением, Иван
Answer
Олег Сироватко Не, знаю, фото взяв з інтернету
Answer
Олег Сироватко Видалити сторінку може тільки її автор або адміністрація сайту, якщо доступ втрачено і надана копія будь якого документу користувача
Question
Здравствуйте, не поможете ли Вы мне найти село Мигелевцы Винницкая обл Барский район, оттуда родом моя мама , маленькая была когда уехала . Может есть ошибка ...
Здравствуйте, не поможете ли Вы мне найти село Мигелевцы Винницкая обл Барский район, оттуда родом моя мама , маленькая была когда уехала . Может есть ошибка ...
Question
Здравствуйте Олег. А скажите.Часть дороги в селе была булыжная. сейчас тоже или асфальт положили?
Здравствуйте Олег. А скажите.Часть дороги в селе была булыжная. сейчас тоже или асфальт положили?
Answer
Олег Сироватко Важко орієнтуватися у всіх селах України
Question
Валерiй Олiйник Олег, здравствуйте! Что-то я забыл как можно прочитать вопрос в рубрике 'хтось запитував вас'? Спасибо.
Answer
Олег Сироватко Якщо питання буде, то воно буде зверху всіх сторінок сайту
Answer
Степан Сеньовський ??????????
|
Close |