|
Question
потрібен нотаріус в смт Східниця Львівської області
потрібен нотаріус в смт Східниця Львівської області
Answer
Олег Сироватко Відповів у вайбері
Question
Алекс Алексеевич Добрий день недоступне місто Єнакієво хоча окремі фото є: але сторінка 404
https://1ua.com.ua/y...
Question
Добрий день. Серед ваших друзів є Григорій Поперека. Чи може знаєте де він зараз? Колись разом працювали. Нажаль ніхто не знає, що з ним. Дякую
Добрий день. Серед ваших друзів є Григорій Поперека. Чи може знаєте де він зараз? Колись разом працювали. Нажаль ніхто не знає, що з ним. Дякую
Answer
Олег Сироватко Вітаю, останній раз виходив на сайт 15 серпня 2021 на сайті колись був дуже активним, на жаль не знаю, що з ним...
31 may 2024 |
Додаток входу на сайт через фейсбук наклав певні обмеження на наш сайт через так би мовити необхідність підтвердження сайту як юридичної чи фізичної особи. Так як проект наш соціальний то можливості його використовувати немає.
Натомість розробив вхід (реєстрацію) на сайті через Гугл, що дозволить користувачам швидше реєструватись і входити на сайт.
Нагадую, хто зареєстрований раніше через інші скриньки - вхід на сайт без змін - по логіну і паролю
Question
Все пропало, немов корова язиком злизала, були ми близькими, тепер ви отут, а я в чумаки, та по сіль волами. Гей воли, чого ви стали! Василь Кириченко з Рашівки.
Все пропало, немов корова язиком злизала, були ми близькими, тепер ви отут, а я в чумаки, та по сіль волами. Гей воли, чого ви стали! Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Олег Сироватко Верніться в сім'ю :)
Question
Колись я тут багато писав. Тепер поглянув, а нічого не бачу. Чому ти Олег, всі мої записи не показуєш?
Колись я тут багато писав. Тепер поглянув, а нічого не бачу. Чому ти Олег, всі мої записи не показуєш?
Answer
Олег Сироватко Все є, на сторінці Рашівки - меню більше 12 тис. записів
Question
Добрий день Олег! Де ти там Олег? Я ж, ось, а тебе, ні чути, ні видно!
Добрий день Олег! Де ти там Олег? Я ж, ось, а тебе, ні чути, ні видно!
Answer
Олег Сироватко Тут я, живий :) Доброго дня
Question
Євгеній М Всі світлини мали нормальний вид до відправки на сайти.Раніше була можливість ровернуть на сайті.
Answer
Олег Сироватко Раніше не було такої можливості. Але сайт був оновлений - тому зображення при завантаженні стають іноді боком. Спробуйте в телефоні одне фото повернути
24 april 2024 |
25 april 2024 |
Question
Добрий вечір! Я отримала з с. Говтвянчик садженци Магнолії, як зрозумити, що це обман. Ви пишите,що вам вислали палки. Валентина
Добрий вечір! Я отримала з с. Говтвянчик садженци Магнолії, як зрозумити, що це обман. Ви пишите,що вам вислали палки. Валентина
Answer
Олег Сироватко Я нічого там не замовляв. Але бачу на сторінці багато негативу, будьте обережні
Answer
Олег Сироватко треба натиснути на "Альбоми" - зверху сторінки і далі редагувати. Це якщо свій альбом. Якщо населений пункт - то треба знизу натиснути "Стати адміном" - я затверджу і будуть такі аналогічні права
|
Close |