Questions-answers Interview All records


Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко

Вчора ввечері  ввечері були розіслані листи такого змісту (всі цікаві думки з цього приводу буду розміщувати в себе на форумі):

Вже не один тиждень в Києві відбуваються великі зібрання людей, що хочуть щось змінити в суспільстві. Це одні з найбільших і триваліших проявів народного піднесення за історію незалежної України. Як дати оцінку цим подіям? Чи всі розуміють, що відбувається в країні? Що потрібно нашому народу? До чого призведе таке протистояння?
Я звичайний програміст, працюю на держслужбі в центрі зайнятості. В мене немає можливості вести активне політичне життя, проте я маю можливість спілкуватись з народом, відвідувачами сайту 1ua. Можете вважати це криком душі, але мене сильно дивує, що в країні, яка має мільярдні борги по соціальним виплатам вже четверту добу триває широкомасштабна чорна реклама євромайдану по всій українській інтернет аудиторії. Це фото танків, що їдуть на майдан, повідомлення про госпіталізацію 91-го правоохоронця. Такими повідомленнями влада хоче знайти виправдання брутальним діям беркуту та залякати людей, щоб не їхали в столицю. Або повідомлення про те, що на майдані є всі шанси підчепити туберкульоз. В п'ятницю 6-го грудня в новинах на телеканалі «Інтер» показували, як з автомобіля був викинутий труп особи, що хворіла на туберкульоз в місцях позбавлення волі. Це стільки треба нахабності і ненависті до людей майдану, щоб обливати його так брудом? Під владною пропагандою «Ми за мир» ховається те, що організаторами провокацій серед мирних громадян можна було знайти оплачуваних спортивних молодиків, що після заворушень розтворялась в натовпі «беркуту» за їх спинами і почувались як в себе дома. Піддавши вогню в протистояння, влада так і чекала, щоб застосувати силу в «рамках» закону. Тільки її «боєздатність» виявилась в ніч з п’ятниці 31 листопада на суботу 1 грудня, коли на беззахисну молодь серед ночі піднялася рука агресора. Це дуже низько! 
Мене ніхто не змушував писати цей лист, я знаходжусь поза політичними силами. Можливо я в чомусь помиляюсь, пробачте. Ви також можете осудити мене, що я розсилаю такі листи серед десятків тисяч користувачів нашого сайту. Тоді можете у власних налаштуваннях (http://1ua.com.ua/ad...>http://1ua.com.ua/ad...) зняти галочку, щоб не приходили листи від адміністрації сайту. А для небайдужих пропоную стрічку новин «Наша політика» (http://1ua.com.ua/N?...>http://1ua.com.ua/i7...) – вона оновлюється майже щохвилини.

9 december 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: 1 грудня о 12.00 на Майдані Незалежності народне віче (Zik)

29 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: Программа "Шустер LIVE" сорвана (Glavnoe.ua)

29 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
В день вшанування пам’яті жертв гoлодомору Укpаїна стоїть перед вибоpом, куди рухатися їй далі. 'Чи добре нам живетьcя?', 'Що ми можемо зробити для того, щоб жити краще?', 'Чи багато від нас залежить?'. Я часто задаю собі ці питання особливо сьогодні.  
Якщо Ви не цікавитесь полiтикою, полiтика зацікавиться Вами. Цей вислів стає особливо актуальним напередодні євpоінтегpаційних процесів, коли більшість думає, що від голоcу укpаїнців нічого не залежить. Пасивність кожного з нас може призвести до того, що в черговий раз нашого брата обдурять. А дороги назад не буде. Коли була можливість змінити Батькiвщину… Що ми скажемо нашим дітям, коли вони запитають нас – 'Чому ви нічого тоді не зробили?'. Чи не буде нам соромно за свій вибір?
Завтра в Києвi активісти збираються на євpомайдані відстояти свою позицію. Мiтинги на підтримку євpоінтеграції Укpаїни пройдуть в країнах Євpопи, СШA та Канаді. Прeзиденту передали більше мільйону пiдписів за євpоінтеграцію. Ці та інші новини я дізнаюсь з сторінки 'Наша полiтика' нашого сайту - http://1uа.com.uа/i72041507
Ви можете переглядати їх на сайті, додавати до себе на сторінку, вони оновлюються майже щохвилини.

24 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: Понад 100 тисяч осіб вийшли на евромайдан. Останній раз таке було в листопаді 2004 (NEWSru.ua)

24 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: На Одещині закидали камінням автобус з людьми, які їхали у Київ на "ЄвроМайдан" - Батьківщина (УНН)

23 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: Украинцы передали участникам Евромайдана в Киеве более 17 тыс. грн (Обозреватель)

23 november 2013

Сироватко Олег, 1ua user online
Олег Сироватко
Новини політики: Українці по всьому світу збираються на Євромайдани (7 Днів.ua)

23 november 2013






  Close  
  Close