Форум Винницы

Темы для публикаций и разговоров


Наші земляки
21 мая 2017 Віктор Безверхній

Унікальний фонтан у Вінниці.
3 сентября 2011 Світлана NIKI

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 7 ...

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne... style="margin-top: 3px;" align="left">

20 апреля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
20 ЛЮТОГО- День пам\"яті ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ.
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

19 Февраля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
В цей день 1953 року у Вінниці народилась Ірина Попенко — українська художниця та графік.
***
Вітаємо! Бажаємо щасливої долі та наснаги на подальшу творчість!  
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

14 Февраля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Нa Bінниччині зaгинyли двoє мaлюків чeрeз \nнecпрaвний oбігрівaч. Maтір зaлишилa їx caмиx yдoмa, зaмкнyлa xaтy тa \nпішлa в мaгaзин. Oбігрівaч пoчaв плaвитиcя, від ньoгo зaйнялиcя мeблі. \nCтaршій дівчинці бyлo двa рoки, мoлoдшій лишe 9 міcяців. Діти вчaділи \nвід димy..

13 Февраля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

У Вінниці з\'явився новий завод з виробництва сонячних панелей

https://24tv.ua/u_vi...\'>2675 https://24tv.ua/ru/v...\'>Читать новость на русском
\'Новийhttps://24tv.ua/reso...\'>
Новий завод з виготовлення сонячних панелей у Вінниці https://hromadske.ua...\' target=\'_blank\'> / hromadske
https://24tv.us14.li...=43d4f8ce9b3fac9a8e9cd395e&id=16802dc7d3&MMERGE3=six\' method=\'post\' id=\'mc-embedded-subscribe-form\' name=\'mc-embedded-subscribe-form\' class=\'validate\' target=\'_blank\' novalidate=\'novalidate\'>

Щодня, коротко та зрозуміло. Розсилка від 24 Каналу. https://24tv.ua/home...\'>Що це таке?

https://24tv.us14.li...=43d4f8ce9b3fac9a8e9cd395e&id=16802dc7d3&MMERGE3=six\' method=\'post\' id=\'mc-embedded-subscribe-form\' name=\'mc-embedded-subscribe-form\' class=\'validate\' target=\'_blank\' novalidate=\'novalidate\'>

У вівторок, 5 лютого, у Вінниці ввели в експлуатацію І чергу заводу, який виготовлятиме сонячні панелі. Це перше масштабне промислове виробництво сонячних панелей в Україні. На початковомуетапі на підприємстві працюватиме 120 людей. До кінця 2019 року планується ввести в експлуатацію і ІІ чергу заводу.

Регіональне видання https://www.myvin.co...\' target=\'_blank\'>\'Моя Вінниця\' повідомило, що новий завод виготовлятиме сонячні панелі для побутових, комерційних та промислових сонячних електростанцій.

Читайте також: https://24tv.ua/sony...\'>Сонячна електростанція для дому: результати роботи за повний рік

Зазначається, що номінальна потужність панелей дорівнюватиме від 270 до 370 Вт, що відповідає найвищим технологічним вимогам сучасних виробників обладнання для виготовлення сонячних модулів. Завод може виготовляти різні типи панелей.

Відкрила підприємство компанія Kness Group. Тут планують продавати панелі власного виробництва, як промисловим, так і побутовим користувачам.

Kness Group – це українська група компаній міжнародного рівня, яка розробляє технології та втілює проекти традиційної та відновлюваної енергетики. Перше підприємство було створене у 2009 році і займалось проектуванням та будівництвом об’єктів розподільчих мереж для електроенергетичних компаній та промислових підприємств. У 2012 році, як експеримент, було втілено перші проекти у галузі сонячної енергетики.

Від сьогодні ми можемо виробляти сто відсотків українських складових сонячних електростанцій. Я вважаю, що це не тільки важливий крок в розвитку нашої компанії, а й країни в цілому. Україна для нас дуже важлива,
– заявив генеральний директор Kness Group Сергій Шакалов.

\'Вінниця,https://24tv.ua/reso...\' style=\'width: 640px; height: 426px;\'>
Гендиректор Kness Group Сергій Шакалов на відкритті заводу у Вінниці // Моя Вінниця

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов наголосив, що відкриття заводу – дуже важлива подія для регіону. За останні чотири роки Вінниця демонструє позитивну динаміку промислового розвитку. Лише протягом двох років у цьому регіоні було відкрито заводи з виготовлення холодильного обладнання та електричного обладнання для автомобілів. Існуючі протягом 10-15 років підприємства регіону також значно наростили свої потужності.

Це говорить перш за все про те, що економіка нашої держави, навіть в умовах війни, поступово виходить зі стагнації і розвивається, а в рамках децентралізації є можливості в територіальних громадах створювати відповідний клімат для розвитку промислового підприємництва, малого та середнього бізнесу. Якщо говорити про Вінницю і наш регіон, минулого року ми посіли перше місце в рейтингу щодо легкості ведення бізнесу,
– заявив Моргунов.

Читайте також: https://24tv.ua/na_z...\'>На Запоріжжі введено в експлуатацію перші сім турбін Приморської вітрової електростанції

Директор заводу Олег Довбощук додав, що підприємство розпочне свою роботу з 15 лютого, наразі ведеться підготовка  першої тестової лінійки. Протягом кількох місяців планується, що завод вийде на повну потужність та працюватиме цілодобово, у три зміни.

\'Вінниця,https://24tv.ua/reso...\' style=\'width: 640px; height: 426px;\'>
Найближчим часом завод працюватиме цілодобово у три зміни // Моя Вінниця

6 Февраля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
З великою вдячністю і шаною Вінниччина зустріла своїх захисників. У Гайсині, на місцевому залізничному вокзалі, зустріли частину бійців 59-ї окремої мотопіхотної бригади ОМПБр, в/ч А1619, які повернулись зі сходу України. Вони виконували військовий обов\'язок, захищаючи Україну !
https://ukropen.net/...\'>#War https://ukropen.net/...\'>#війна https://ukropen.net/...\'>#ООС https://ukropen.net/...\'>#Ukraine https://ukropen.net/...\'>#Україна https://ukropen.net/...\'>#ЗСУ
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

5 Февраля 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Героям від нащадків

+
https://day.kyiv.ua/...\'>https://day.kyiv.ua/...=q-MHCZcr\' alt=\'\' width=\'50\' height=\'50\'>
https://day.kyiv.ua/...\'>Олеся Шуткевич
https://s.ukropen.ne...\'>

З ініціативи Вінницького козацького полку імені Івана Богуна в області створили патріотичний відеоцикл із десяти короткометражних фільмів «Пантеон героїв Вінниччини». Кожен фільм присвячений тому чи іншому герою козацької доби, розповідає отаман полку Володимир ВОЛОВОДЮК. Розпочинається відеорозповідь з постаті Івана Богуна, далі йдеться про Максима Кривоноса, Івана Сірка, Устима Кармалюка та інших. Тривалість одного фільму становить 15—20 хвилин. Наразі вони є у вільному доступі на YouTube під загальною назвою: «Вінничани — нащадки героїв».

«Ідею створення відеоциклу про видатних козаків різних епох ми виношували давно. Коли отримали підтримку на рівні обласної влади та фінансування на створення продукту в розмірі 100 тисяч гривень, вирішили обрати десять особистостей, які, на нашу думку, були б найцікавішими для того, щоб розповісти про цих людей загалу, щоб про них знали більше і детальніше, — розповідає Володимир Воловодюк. — Традиційно розпочали з Івана Богуна, бо саме його ім’я носить наш полк. Також включили до циклу Максима Кривоноса та Івана Сірка. З інших епох «прихопили» Устима Кармалюка. Створили стрічки про трьох знаменитих Яковів — учасників національно-визвольних змагань ХХ століття: Гальчевського, Шепеля і Гандзюка. Окремо відзняли короткометражки про отаманшу Марусю (Олександру Соколовську) та отамана Ананія Волинця. Фактично ми створили добірку презентаційних фільмів про героїв козацької доби й тепер можемо сміливо показувати їх дітям і молоді під час патріотичних заходів. Більше того, переглянути їх можуть усі охочі. Нам буде дуже втішно, якщо наша робота виявиться цікавою широкому загалу».

Над сценарієм до відеоциклу працювали історики та краєзнавці, тому загальновідомими фактами в кіноповісті не обмежувалися. Як зазначають автори фільму, вони намагалися висвітлити життєвий шлях видатних людей з нових поглядів, використовуючи для цього маловідомі дослідження та відомості. Презентаційні відеофільми використовуватимуть під час проведення заходів з національно-патріотичного виховання в закладах регіону.

Олеся ШУТКЕВИЧ, «День», Вінниччина
Рубрика: 
https://day.kyiv.ua/...\' typeof=\'skos:Concept\' property=\'rdfs:label skos:prefLabel\'>Культура
Газета: 

https://day.kyiv.ua/...\' typeof=\'skos:Concept\' property=\'rdfs:label skos:prefLabel\'>№13-14, (2019)  

28 января 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Вінничани передають \'привіт\'Путіну
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

26 января 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Громада Верхівки, Вінницька обл. перейшла сьогодні в ПЦУ.
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

24 января 2019

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Гімнастки з Вінниці завоювали медалі на чемпіонаті в Дубаї...У Дубаї (Об\'єднані Арабські Емірати) відбувся Міжнародний конкурс з художньої гімнастики «UAE CUP 2018»...Вінничину представили 10 гімнасток. У перший день змагань вінничанка Єва Пінько стала чемпіонкою, а Кіра і Єва Сірачови, Соломія Ковальчук і Софія Рембайло - призерами. Тоді ж наша команда, до складу якої увійшли п\'ять спортсменок, завоювала золото в престижних групових вправах.

На другий день Уляна Янушевська зайняла другі місця у вправах без предметів і з булавами. Марина Какасян стала чемпіонкою у вправі з булавами і завоювала бронзу у вправі з обручем. Також по кілька нагород в різних видах програми привезли додому Поліна Демченко, Катерина Янчук і Ліза Марцинковська...
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

10 января 2019


... 7 ...


  Закрыть  
  Закрыть