Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Жушман Антон, користувач 1ua
Антон Жушман
Тема: Хоббі

 Щиро дякую Оксані Новак і Світлані Ясененко за підтримку та розуміння. Якось, років з 20 тому, розмовляв зі знайомим китайцем- він здивував мене тим, що у них кожен знає своїх предків, як мінімум, до шостого коліна :). А китайців з прізвищем 'Лі' майже 60%. http://1ua.com.ua/sm... onclick='red_iframe.document.body.innerHTML+='';'>
 Ось і пошукай своїх родичів.http://1ua.com.ua/sm... onclick='red_iframe.document.body.innerHTML+='';'>
Не повірив, потім ще чув декілька разів про пам'ять до шостого коліна... А найголовніше те, що сам давно мріяв зробити сімейне генеологічне дерево, та все було обмаль часу...


3 червня 2010

Ясененко Світлана, користувач 1ua
Світлана Ясененко
Тема: Хоббі
Приєднуюсь до слів Оксани Новак! Велику справу Ви робите! 'Мы живы, пока мы помним'. Знати своє коріння, історію своєї родини, я вважаю, повинен кожен. На жаль, не кожному це вдається. Бажаю Вам успіхів!

2 червня 2010

Новак Оксана, користувач 1ua
Оксана Новак
Тема: Хоббі
Я в захваті від Вашого хобі. Вами пророблена величезна робота. Зібрати інформацію про стількох родичів нелегко. Дехто не знає, як прізвище та ім’я своїх бабусь та дідусів. Зробити сімейне генеологічне дерево-це мрія моєї мами.

31 травня 2010

Жушман Антон, користувач 1ua
Антон Жушман
Тема: Хоббі
Увлекаюсь Генеалогией. Создано наше семейное древо, в котором 311 чел. В нем есть такие фамилии: Беляев, Винтонюк, Глушко, Голубничий, Жушман, Зайченко, Закотюра, Извеков, Ищенко, Коваленко, Коноваленко, Махонин, Муравлев, Овсянников, Олехнович, Пасечник, Пасечникова, Писаревский, Попов, Руденко, Рыжков, Токарев, Федорчук, Ходеев, Целуйко, Черкасов, Черкашин, Шептекито, Шеховцов, Яркин,... Исследования продолжаются. С большой радостью примем чье-либо участие, а также поможем другим.

13 травня 2010


1




  Закрити  
  Закрити