Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 2

Демченко Наталья, користувач 1ua
Наталья Демченко
Спасибо :)http://1ua.com.ua/sm...>

27 січня 2011

Ukraine Ukraine

Дякую!!! http://1ua.com.ua/sm...> http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>

15 січня 2011

Фисун Надежда, користувач 1ua
Надежда Фисун
С Новым годом!

Пусть год Кролика и белый снег
Вам радость принесут и смех,
Обиды, горечь, непокой
Пусть пронесутся стороной
Пусть Новый год как гость желанный,
Торжественно в ваш дом войдет.
Веселья, радости и счастья
С собою вместе принесет!

http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>

3 січня 2011

Онищенко Выктор, користувач 1ua
Выктор Онищенко
Спасибо!

2 січня 2011

Невмержицька Анна, користувач 1ua
Анна Невмержицька
Мягкой поступью кошачьей

К нам приходит Новый год...

Счастья, радости, удачи,

Сытой жизни без хлопот!

Чтобы денежка – в кармане

И в делах сплошной ажур,

Хвост в тепле, усы в сметане,

А на сердце – «мур-мур-мур»

1 січня 2011

Костюк Василь, користувач 1ua
Василь Костюк

Прекрасне поруч і дуже багато його у всіх проявах - інша справа зуміти побачити його і, мабуть, не думати: сподобається професіоналам чи ні, головне, щоб сам тішився красою, а однодумці обовязково знайдуться. Ну і що, що із села - таланти можуть бути всюди. Ми не раз плачемо: умов нема себе проявити - справжній майстер покаже себе всюди, а поганому танцюристові й штани заважають. Не раз, роздивляючись фотографії Діми, думав: я ж таке бачив, а от же додумався зняти це саме ВІН, зумів звичайне подати незвично, та ще й як! Тут 'спасибі' не обійдешся, а майстерності, щоб висловити свої почуття бракує. Ми звикли до пейзажів - осінніх, зимових, весняних, до фото братів наших менших, квітів і листя, але і такі, здавалось би, банальні речі Діма подає по-своєму оригінально, ці знімки наче промовляють: я люблю цей світ, погляньте, який він красивий. А от побачити красу у обдертій стіні чи вимурованій із червоної цегли, у тіні від решітки чи сходів, у краплинах роси, в інію на сітці, у чудернацьких квітах на замерзлому склі, у візерунках світла гірлянд чи у звичайному кукурудзяному качанові, або в склянці з чаєм чи у барометрі, -  може людина, яка живе цим, розуміє його і бачить інакше, ніж ми. Молодець, що не тримаєш це ЧУДО лиш для себе і рідних, а ділишся зі всією Україною. Радий, що знайшлися люди, які підтримали тебе, Діма, отже, і їх схвилювала побачена тобою КРАСА. Напишу ще раз тих кілька слів, які вже були у коментарях: ДІМА - ты не сапожник, ты - ХУДОЖНИК, ты- МАСТЕР!

 

24 грудня 2010

Николаевич Дмитрий, користувач 1ua
Дмитрий Николаевич

http://1ua.com.ua/sm...>Дорогие односайтники!

У меня маленькая радость! Сегодня ровно три месяца моего пребывания на 1ua.com.ua! Три месяца очень приятного пребывания! Вы самые самые класные! За это время я познакомился с очень интересными людьми, подружился с такими друзьями о которых мог только мечтать!!! Мне доставляет огромное удовольствие общение с вами! Только благодаря вам и тому как вы меня восприняли, я достиг уже небывалых высот рейтинга на сайте! Я мечтал попасть в 50-ку, а благодаря вам, у меня третье место!!! Благодаря вам, обо мне даже написали в блоге 'ТелеКритика'!  http://blogs.telekri...=1792&  и  http://blogs.telekri...=1858&   А какую радость мне приносят ваши коментарии!!! Это предел мечтаний любого творческого человека! Мне приносит огромную радость ежедневные встречи с вами! Я вам очень и очень благодарен! Спасибо большое вам!!! 

http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>

11 грудня 2010

NIKI Світлана, користувач 1ua
Світлана NIKI
Я хочу в твои ладошки
Положить совсем немножко:
Дуновенье ветерка,
Чтоб развеял все печали.
Лепесток от василька,
Чтоб друзья не забывали.
Лучик радуги цветной,
Чтобы мир купался в красках.
Шёпот звёздочки ночной,
Чтобы снились только сказки.
Каплю горного ручья,
Чтобы сердце было чистым.
А ещё в ладошки я
Положу свой взгляд лучистый.
И когда к тебе немножко
Грусть нечаянно нагрянет,
Ты раскрой свои ладошки,
И тебе теплее станет…
http://1ua.com.ua/sm...>

8 грудня 2010

Костюк Василь, користувач 1ua
Василь Костюк
Дякую, Дмитро, за оцінку фото - гадаю, вони не настільки якісні, щоб заслуговували на п'ятірку. Але це не просто фото, це - частина мого життя, яке буяло (ще не так давно казали: за часів кучмізму), а це були, як я бачу зараз, чи не найцікавіші роки мого життя. Ні,ні! Я не помиляюся, зараз скажете - ще все попереду, ще не такий поважний вік. Так. Але умови, на жаль, не ті. Влада вважає себе українською, а для українськості робить значно менше, як це було років 10-15 назад. Тоді працювали у школі гуртки, вчителям за них платили (хоча й небагато, але був все-таки стимул). А тепер я більш як 5 років не мав жодного гуртка чи факультатива, хоча у школі і місті вважаюся вчителем на досить високому рівні.

7 грудня 2010

Костюк Василь, користувач 1ua
Василь Костюк
Вав-вав-вав!-сказали би мої учні, побачивши такі фейєрверки. Дякую. Трохи дійсно рухаюся вперед, але поки що це йде якось ніби навпомацки. Чесно кажучи, важкувато дається освоїти грамоту сайта, не дуже накеруєшся. Нині сиджу майже від четвертої години, отримав уже від дружини купу 'компліментів', а не знаю, чи набагато просунувся у освоєнні.

6 грудня 2010


... 2




  Закрити  
  Закрити