Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Савчин Олексій, користувач 1ua
Олексій Савчин
Тема: АВАРІЯ...

В кожного своя доля.

     На трасі сполучення Київ-Чоп неподалік села Неліпіно Свалявського району на минулому тижні трапилася жахлива аварія.Водій автомашини'Жигулі 2106' З0-х річниий житель з Воловеччини виїхав на смугу зустрічного руху,де врізався лоб в лоб з автобусом' Рено.'Внаслідок аварії один з пасажирів 'шістки' відразу ж помер,ще двоє пасажирів цього авто у тяжкому стані bпопали в лікарню,постраждав і один з пасажирів автобуса.

    Через декілька днів на цій же трасі вже мешканець з Воловця ,підп-риємець Б.,роблячи маневр обгону,виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з 'Жигулями 99' моделі,за кермом яких була мама що перевозила троє своїх діточок із Сваляви.Мама внаслідок аварії загинула відразу на місці,а дітей в тяжкому стані терміново відправили в реанімацію.

   В селищі поговорюють,що ніякого 'обгону' не було,просто в 'Мітцубісі'заклинило ліве колесо,через,що машину викинуло на зустрічну смугу.

          Скільки людських сліз, горя і біди міститься в таких повідомленнях. Кожне таке повідомлення має свої наслідки, свій підтекст, як в першому випадку.Два хлопці їхали з с. Верніх Воріт на роботу у обласний центрУжгород, де працювали на залізниці вахтовим методом. В с.Нижніх Воротах  щоб підзаробити на бензин взяли молоду пару-чоловіка з вагітною жінкою.Невдовзі наздогнали автобус,що слідував до Сваляви.Жінка попросила зупинити автобус,щоб пересісти у bнього,бо їм потрібно в самий центр міста, а з траси потрібно буде  добиратися понад 2 кілометри.

   Пара розрахувалася і пересіла в автобус. 'Шістка' з форсом, з пробуксовкою рвонула з місця.Не пройшло і десяти хвилин,як автобус наздогнав 'шістку',яка попала в страшну аварію,білі вщерть розбиті жигулі лежали на узбіччі із закривавленими тілами.

   Буває і таке.Мабуть ненародженій дитині судилося жити,а її майбутні мама і тато 'народилися в сорочці.

http://dai.zakarpatt... alt='' border='0'>

9 березня 2010


1




  Закрити  
  Закрити