Место проживания: Енгельса 7/2
Корец Ровненская Область
Люди Ровненской области Корец



Последний визит: 31 января 2011, 17:46
Страницу создано: 29 сентября 2010

Анонимно

Подписка на обновление страницы

Добавьте и настройте оповещения на свой e-mail

Перейти

Последние фото

Тарас Волинець - Последние фото
Тарас Волинець - Последние фото
Тарас Волинець - Последние фото
Тарас Волинець - Последние фото
Перейти
Волинець Тарас, пользователь 1ua
Тарас Волинець

Товстолобик, фарширований кашею.

  Необхідні продукти:
           • риба (товстолобик, короп) - 1.5кг
           • гречана крупа - 1 ст.
           • яйце - 4 шт.
           • сметана - 2 склянки
           • цибуля ріпчаста - 2 шт.
           • борошно - 2 ст.л.
           • рослинна олія - 5 ст.л.
           • лимон - 1 шт.
           • молоко - 1 л.

 


 

          Приготування:

Рибу почистити, відрізати голову, не розрізаючи черевця, вийняти нутрощі. Промити, замочити на півгодини в молоці. Протерти зсередини і зовні чистим рушником, посолити і начинити гречаною кашею, змішаної з підсмаженою цибулею і дрібно порубаними яйцями. Рибу натерти лимонним соком, поперчити, обваляти в борошні, обсмажити на сковороді з маслом і поставити в розігріту духовку хвилин на 10. Вийняти, про лити сметаною й запікати до готовності, час від часу поливаючи соусом. Подавати на стіл у підігрітому блюді разом із соусом. Замість каші можна начинити рибу дрібно нарізаною сирою картоплею.

22 октября 2010

Гости страницы

Поделитесь страницей в соцсетях:



  Закрыть  
  Закрыть