Форум Білої Церкви

Теми для публікацій та розмов


Новий рік Скоро знову новий рік і якщо х...
23 грудня 2023 Kostya Ukap

Наш вуз Дуже є добрий та з доброю осві...
21 квітня 2009 (адміністратор)

Пропозиції до роботи сайту
8 січня 2009 (адміністратор)

БІЛА ЦЕРКВА - НАЦІОНАЛЬНА
5 січня 2009 (офіцер запасу)

Наша школа В місті ЗОШ№20 Сама краща школ...
28 жовтня 2008 (адміністратор)

Дивитись всі теми міста

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 5

У Білій Церкві московський патріархат розповсюджує "руський мір"

У Білій Церкві московський патріархат теж розповсюджує рускій мір, але ніхто не присікає, відео

У Білій Церкві нелегально функціонувала автозаправна станція (ВІДЕО)

Патрульні Білої Церкви затримали чоловіка у розшуку

22 листопада 2022

Запитання
поминальные дни 2018

Відповідь
-

28 червня 2022

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
@VOLYA
НА КИЇВЩИНІ НАЦКОРПУС ВИСАДИВ ГЕКТАР ЛІСУ \"??\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top;">

\"?\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top;">Представники Національного Корпусу в Білій Церкві разом з жителями мікрорайону \"Гайок\" висадили близько одного гектару саджанців у рамках акції НК \"Майбутнє лісу у твоїх руках!\".

\"?\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top;">Ми вважаємо, що збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь є надзвичайно важливим завданням.

\"?\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top;">Акція, що відбулась за підтримки \"Київського обласного управління лісового та мисливського господарства\", є однією з багатьох природоохоронних ініціатив Національного Корпусу.

\"????\"https://ukrface.com....\" style=\"box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top;"> - Національний Корпус Солоне: Приєднатись до ініціативи та посадити дерево може кожен охочий долучайтесь!
https://ukrface.com....\" align=\"left\" style=\"box-sizing: border-box; max-width: 538px; max-height: 500px; border-radius: 5px; float: left;">
https://ukrface.com....\" align=\"left\" class=\"cursor_pointer page_num147751\" style=\"box-sizing: border-box; cursor: pointer; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px; margin-top: 3px;">https://ukrface.com....\" align=\"left\" class=\"cursor_pointer page_num147751\" style=\"box-sizing: border-box; cursor: pointer; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px; margin-top: 3px;">https://ukrface.com....\" align=\"left\" class=\"cursor_pointer page_num147751\" style=\"box-sizing: border-box; cursor: pointer; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px; margin-top: 3px;">

5 квітня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Проект створення у Білій Церкві міжнародного аеропорту з вантажним терміналом активно презентується закордоном.

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на ZAMMLER GROUP.

Створення міжнародного аеропорту із вантажним митним терміналом було оповите численними прогнозами щодо перспектив розвитку. 

На сьогоднішній день основні ініціатори реалізації даного проекту, а саме Міністерство інфраструктури України, КП “БВАК” та ZAMMLER GROUP, займаються просуванням та пошуком потенційних міжнародних інвесторів.

22-26 жовтня поточного року представниками МІУ проект був презентований в Женеві на World Investment Forum 2018. Його презентація викликала інтерес з боку представників інвестиційних груп Німеччини. В результаті, представників МІУ запросили взяти участь у Investment Exhibition (IME) 2019 у Франкфурті, яка буде присвячена інвестиційним проектам з усього світу, в т.ч. і України. А вже в листопаді цього року білоцерківський проект буде представлено на головній виставці Китаю – Shanghai Import Expo 2018 в рамках Інвестиційного дня України. Сподіваємось, що цей масштабний захід принесе довгоочікувані плоди.

В ZAMMLER GROUP впевнені, що на результати сумісної роботи довго чекати не доведеться. Вигідне географічне розташування і розвинена інфраструктура аеропорту посилюють його привабливість для іноземних інвесторів. В майбутньому – це потужний стратегічний об’єкт міжнародного значення. 

https://uprom.info/n... rel='nofollow' target='_blank' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>https://uprom.info/n...
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

31 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Білоцерківська компанія “Росава” поступово модернізує виробництво шин

Фото: autoua.net

Після корінного оновлення виробництва, підприємство виробляє 4,5 млн. шин на рік

За останні роки на підприємстві проведена масштабна модернізація виробничих потужностей. Підприємство реалізує покрокову програму заміну обладнання в яку вже вкладені великі обсяги інвестицій. Програма розпочалася ще у 2006 році, передає AUTOUA.

Виробничі лінії, які були встановлені на підприємстві ще за часів УРСР, поетапно замінюються на нові – більш продуктивні й менш енерговитратні. Середня тривалість виробничого циклу однієї покришки скоротилася з 2,5 хвилин до 50 секунд. На підприємстві вже працює обладнання від відомих світових виробників, таких як: Siemens, Viessmann, Krupp, Hofmann, Krauss Maffei, Label Air, Harburg Freudenberger, VMI Holland і т. ін.

В кінці 2016 року на підприємстві було розпочато монтаж десяти німецьких форматорів-вулканізаторів (Harburg Freudenberger) для вулканізації шин від 15 до 20 дюймів, а вже у 2017 почав працювати комплекс EXXIUM – кращий на сьогодні комплекс по збірці шин від VMI Holland.

Триває відпрацювання технологічного процесу нової лінії виготовлення наповнювальних шнурів і крил APEX для шин з посадковим діаметром 13-20 дюймів. Всі технологічні операції відбуваються в автоматичному режимі без участі операторів на одній лінії.

Також підприємство значно розширило асортимент продукції – від лінійки легкових та легковантажних шин, до шин для сільгосптехніки, та off-take-проектів. В останньому випадку покришки виготовляються під брендом замовника.

За період реновації “ROSAVA” отримала велику кількість міжнародних і національних сертифікатів, що підтверджують якість продукції: ISO 9001: 2015-го, ЄК, «Укрсепро», INMETRO. Це значно полегшує доступ на ринки розвинених країн і дозволяє стати «конвеєрними» постачальниками для виробників автомобільної техніки. На даний момент продукція підприємства експортується др 63 країн світу

31 грудня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

На Київщині напали на ювелірний магазин:є жертви.

В результаті збройного нападу загинув один охоронець.

В Білій Церкві невідомий чоловік скоїв напад на ювелірний магазин.Про це стало відомо із повідомлення сектору комунікації обласної поліції.

,,В Білій Церкві,коли залишалося небагато до 18 години,невідомий чоловік в масці напав на ювелірний магазин,погрожуючи зброєю.Нападаючий поранив двох співробітників приватної поліції.Один із них помер в лікарні``,-повідомили в відомстві.

Злочинець наприкінці робочого дня зайшов і розпилив сльозогінний газ.Він намагався поцупити ювелірні вироби,але продавець вчасно натиснув тривожну кнопку.І враз прибула приватна охорона,після чого злочинець декілька разів вистрелив по охоронцях і зник.

Джерело:hronika.info

4 грудня 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У 11 ст. литовці захищали українців від агресорів - археологи

У Білій Церкві археологи виявили давній балтійський некрополь.

Поховання належать племені жемайтів із Західної Литви, повідомляє baltnews.lt.

Знахідки належать до XI - XII століть.

Швидше за все, балтійців запрошував князь Ярослав Мудрий для захисту регіону від загарбників.

Археологи підкреслюють, що литовці були дуже сильними фізично.

Знахідка підтверджує, що дружба між литовцями і українцями зародилася ще в давнину.

25 листопада 2017

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Коли святкується день населеного пункту?
Відповідь
 ͳ, користувач 1ua
ͳ
День міста - на початку вересня....

5 листопада 2015

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Скільки церков знаходиться?
Відповідь
 ͳ, користувач 1ua
ͳ
8-10

5 листопада 2015

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Хто найбільше заробляє?
Відповідь
 ͳ, користувач 1ua
ͳ
Хто хоче працювати....

5 листопада 2015


... 5


  Закрити  
  Закрити