Place residence: Енгельса 7/2
Korets Rivnenshchyna Region
People of Rivnenshchyna region Korets
Last visit: 31 january 2011, 17:46
Page created: 29 september 2010
Anonymously |
Subscribe to page refresh
Add and customize notifications to your email
Go |
Latest photos
![Тарас Волинець - Latest photos](https://1ua.com.ua/storage/Fotop/20109/7355334.jpg)
![Тарас Волинець - Latest photos](https://1ua.com.ua/storage/Fotop/20109/7289493.jpg)
![Тарас Волинець - Latest photos](https://1ua.com.ua/storage/Fotop/20109/7191697.jpg)
![Тарас Волинець - Latest photos](https://1ua.com.ua/storage/Fotop/20109/7404572.jpg)
Go |
![Волинець Тарас, 1ua user](/storage/avatar/72132943.jpg)
Товстолобик, фарширований
кашею.
Необхідні продукти:
• риба
(товстолобик, короп) - 1.5кг
• гречана крупа - 1 ст.
• яйце - 4 шт.
• сметана - 2 склянки
• цибуля ріпчаста - 2 шт.
• борошно - 2 ст.л.
• рослинна олія - 5 ст.л.
• лимон - 1 шт.
• молоко - 1 л.
Приготування:
Рибу почистити, відрізати голову, не розрізаючи черевця, вийняти нутрощі. Промити, замочити на півгодини в молоці. Протерти зсередини і зовні чистим рушником, посолити і начинити гречаною кашею, змішаної з підсмаженою цибулею і дрібно порубаними яйцями. Рибу натерти лимонним соком, поперчити, обваляти в борошні, обсмажити на сковороді з маслом і поставити в розігріту духовку хвилин на 10. Вийняти, про лити сметаною й запікати до готовності, час від часу поливаючи соусом. Подавати на стіл у підігрітому блюді разом із соусом. Замість каші можна начинити рибу дрібно нарізаною сирою картоплею.
Guests of page
Share the page on social networks:
Close |
![Scroll up](/images/up.png)