Рецепт цього пирога я знайшла років п'ять тому в інтернеті. Шукала спеціально з сиром, так як мій чоловік великий його шанувальник. Спробувавши його, я стала піч регулярно до чоловічих свят. Розсипчасте пісочне тісто,соковита прошарок з персика і повітряний шар сиру не залишила і мене, як повної протилежності свого чоловіка в любові до цього продукту, байдужою. Дуже смачний пиріг.
Тісто: 150 гр. вершкового масла 100 гр. цукру 3 яйця 2 ч. л. розпушувача 350-400 гр. борошна Начинка: 600 гр. сиру (5-9%) 150 гр. цукру 2 ч. л. ванільного цукру 3 яйця 200 мл вершків 50 гр. крохмалю Консервовані персики (влітку можна використовувати будь-які фрукти і ягоди) Масло розтерти з цукром. Додати яйця і перемішати. Додати розпушувач і борошно, замісити тісто. Форму змастити маслом. Викласти тісто, розрівняти і зробити бортики. На тісто викласти персики. Сир протерти через сито. Додати яйця і добре перемішати. Додати крохмаль. Ще раз перемішати. Вершки збити з цукром і ванільним цукром. Додати в сирну масу, добре перемішати. Викласти сирну масу у форму і розрівняти. Поставити в розігріту духовку до 180 гр. і випікати протягом 45-50 хвилин. Дати пирогу охолонути і тільки потім розрізати. Пиріг виходить дуже великий на форму 26 див. Я в цей раз зробила в два рази менше, на форму 20 см, у мене він вийшов ось такий високий.