Це смачне і просте блюдо, господині готували ще в радянський час. При всій своїй простоті, це шалено смачно і ніжно! Спробуйте, і цей рецепт стане для вас незамінним!
1. Все дуже просто! Беремо курочку, ріжемо її на шматки які помістилися б в горлечко банки. 2. Солимо перчимо за смаком. 3. А так - ж беремо звичайну двох літрову банку (тільки вона повинна бути абсолютно сухою!) 4. Складаємо нашу курочку в банку, пересипаючи нарізаним пластинками часником. Банку повинна бути заповнена не більше ніж на три чверті (щоб наш смачний сік не втік) 5. Зверху кладемо лавровий лист. Накриваємо фольгою складеною в кілька разів, притискаємо. 6. Ставимо банку в ХОЛОДНУ духовку і вмикаємо температуру 180-200 гр. 7. Героїчно чекаємо 2 години, насолоджуючись чудовими ароматами літати по всій квартирі! А тепер насолоджуємося!