Форум Кривого Рога

Темы для публикаций и разговоров


Допоможіть знайти вул. Лісоводів на карті Кривог...
11 июля 2010 22 (22)

Наш вуз терлуюсь...
13 июня 2008 (викладач)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 3

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Канада інвестує $1,1 млрд для будівництва нового кар’єру та ГЗК у Кривому Розі

26 січня в конференц-залі міськради відбулося засідання щодо будівництва нового підприємства ShimanovSteel. У бесіді брав участь мер міста і канадська делегація на чолі з послом країни в Україні. На конференції обговорили перспективи і робочі моменти щодо реалізації ідеї, повідомляє Дніпроград.

Проект розроблявся близько восьми років. Процес його реалізації прискорило відкриття зони вільної торгівлі між Україною та Канадою. На території Шимановського родовища біля селища Рудникове планують побудувати кар’єр з видобутку залізної руди і гірничо-збагачувальний комбінат.

Згідно з проектом, будівництвом займатимуться українські компанії, але під керівництвом канадських фахівців. Розробка буде проходити за високими закордонним стандартами і на основі найсучасніших технологій. Всього чотири підприємства в світі побудовані за таким нормам.

Територія, яка піде під забудову становить 122 гектари. На реалізацію витратять близько одного мільярда ста мільйонів доларів. Це найбільша інвестиція в промисловість України за останні п’ять років.

Керівництво компанії Black Iron вважає єдиною невирішеною проблемою землю, яка належить Міністерству оборони. На її місці повинна буде розташовуватися промислова зона. Зараз на ділянці розташований недіючий полігон. Канадські фахівці стверджують, що готові придбати нову аналогічну за площею ділянку землі для військових і обладнати там новий полігон за всіма стандартами НАТО. Натомість відомство повинне буде відмовитися від потрібної зони на користь міста.

Канадський посол повідомив, що сім фірм їх країни стоять в черзі на інвестування проекту, тому з фінансуванням проблем виникнути не повинно.
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

30 марта 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

https://1tv.kr.ua/ne... class='b-news__title-link' data-reactid='.0.0.1.0.0.0.0.0.0' style='background-color: transparent; outline: none; font-family: HelveticaNeueCyrHeavy, Arial, sans-serif; font-size: 20px; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; display: flex; -webkit-box-align: center; align-items: center;'>Помогите найти: в Кривом Роге пропал 11-летний мальчик

https://1tv.kr.ua/sy... data-reactid='.0.0.1.0.0.0.1.0.0' style='border: 0px; width: 441px;'>
https://1tv.kr.ua/ne... data-layout='button_count' data-reactid='.0.0.1.0.0.0.1.1.0' fb-xfbml-state='rendered' fb-iframe-plugin-query='app_id=&container_width=0&href=https%3A%2F%2F1tv.kr.ua%2Fnews%2F13706&layout=button_count&locale=ru_RU&sdk=joey' style='background-color: transparent; outline: none; display: inline-block; position: relative;'>

28 февраля в районе Пионера пропал ребенок. Мальчик Максим одет в ярко-голубую курточку. Полиция просит помочь в розыске.

11-летний ребёнок является воспитанником интерната в Покровском районе. У малыша проблемы с речью – он плохо разговаривает.

Если вы обладаете какой-либо информацией о местонахождении мальчика, звоните на линию «102».

 

2 марта 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
ArcelorMittal Кривий Ріг за три роки інвестує в розвиток виробництва $1 млрд

Металургійний комбінат АрселорМіттал Кривий Ріг планує протягом 2018-2020 рр., інвестувати у виробництво близько $ 1 млрд. Про це заявив Гиріш Сардана, заступник гендиректора підприємства з постачання, повідомляє Ліга.NET.

За його словами, в металургійному виробництві АМКР планує будувати дві машини безперервного лиття заготовки, модернізувати дрібносортний стан, побудувати нову аглофабрику, модернізувати кисневий блок. - Що стосується гірського департаменту, то планується перебудова хвостосховища. Нам потрібні будуть нові дробильні фабрики, будемо реконструювати збагачувальні фабрики, – зазначив топ-менеджер.

Як додали в прес-службі підприємства, для реалізації своєї інвестпрограми АМКР панірує розширити базу постачальників і підрядників в Україні. Цього року АМКР співпрацював з більш ніж 1,7 тис. компаніями.

Тільки для проведення будівельно-монтажних робіт було залучено близько 200 організацій чисельністю понад 20 тис. осіб. За надання послуг і поставку матеріалів і устаткування металургійний гігант виплатив підрядникам 38 млрд грн, – сказано в повідомленні.

АрселорМіттал є найбільшим іноземним інвестором в Україні. За 12 років рівень наших інвестицій зріс до $ 4,38 млрд, і це без обліку придбання активу в ході приватизації, – додав гендиректор АрселорМіталл Кривий Ріг Парамжіт Калон.

26 января 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Сделаем этого водителя знаменитым 

Кривой Рог Сегодня в 8:15 с остановки Текстиль в сторону 44 кв. Этот хороший человек отказал в проезде инвалиду 2 гр. и участнику АТО при этом начал оскорблять АТОшника
 — у Krivoy Rog

19 января 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

“Він знайшов її бездиханну”: У Кривому Розі жахлива новина стривожила усе місто

13 січня близько 11:00 у балці, що близько ТРК «Сонячна галерея», виявили тіло померлої жінки. За попередньою інформацією, воно пролежало там кілька днів, передає https://korupciya.co... style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(30, 115, 190); text-decoration-line: none;'>Корупція.Інфо.

Померлу вранці знайшов двірник торгового центру. Він прибирав сміття в балці. Поліцейські встановили, що жінка померла кілька днів тому. Імовірно тіло раніше знаходилося в водостічному колекторі, який виходить в балку. Вуха, підборіддя і пальці трупа обгризли миші.

Правоохоронці звертаються до мешканців міста. Якщо у кого-то з городян пропала знайома – прохання звертатися на лінію «102». Прикмети знайденої жінки: зріст близько 165 см, темне волосся, вік – 25-30 років.


13 января 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
Укра?нцi не забувайте завдяки кому Ви спите мирно,та бухаете по кабакам.

11 января 2018

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
АрселорМиталл Кривой Рог вложил $150 млн в реконструкцию агломерационного цеха
Цель реконструкции аглоцеха №2 - уменьшение влияния на окружающую среду, снижение выбросов пыли и газов, повышение надежности оборудования, производительности цеха, снижение энергозатрат.
https://biz.liga.net... rel='nofollow' target='_blank' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px; font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif, "Lucida Sans"; font-size: 13px;'>https://biz.liga.net...

11 ноября 2017

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Увага!!!
Зараз розпочався фінал Євробачення,де виступатиме і наша Джамала,Поляки завжди нам давали високі містя,а ми нажаль не даємо,тому прошу будьласка голосуйте за поляків!!!

14 мая 2016

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Олекса Лютий
Ложкин плюс Вилкул=новая коалиция!!!!

4 апреля 2016

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін
27-го березня 2016-го року у Кривому Розі відбудуться повторні вибори мера,Верховна Рада дала на це згоду.Молодці КривоРіжці!!!

23 декабря 2015


... 3


  Закрыть  
  Закрыть