|
Question
не получается зарегистрироватся
не получается зарегистрироватся
Answer
Олег Сироватко в чому затримка?
Question
Данила Смоленский Олег Олександрович ! Підкажіть , будь ласка , чому , коли завантажуєш фото , зроблене айфоном , воно виходить в исходнику перевернутим ? Або я чогось не зрозумів ?
Дякую!
З найкращими побажаннями, Данила
Дякую!
З найкращими побажаннями, Данила
Answer
Олег Сироватко чесно, не знаю, очевидно, що камера була перевернута. В нас на сайті через масовий завантажувач фото можна перед додаванням фото зробити їх обертання
Question
Данила Смоленский Олег Александрович' Приветствую Вас на Вашем сайте.
Мне не совсем понятно, как размещать видео . Кроме ЮТУБа можно лить разместить своё? Как это делается?
С уважением и почтением
Данила
Мне не совсем понятно, как размещать видео . Кроме ЮТУБа можно лить разместить своё? Как это делается?
С уважением и почтением
Данила
Answer
Олег Сироватко Вітаю й Вас, відео можна додавати лише як посилання з Ютуб, на жаль
Question
Уважаемый, Олег. Я Вас не просила открывать мне страницу. вы самовольно взяли мою фото. Пожалуйста , закройте эту страницу.
Уважаемый, Олег. Я Вас не просила открывать мне страницу. вы самовольно взяли мою фото. Пожалуйста , закройте эту страницу.
Answer
Олег Сироватко Дайте, будь ласка, посилання на Вашу сторінку, щоб я мав уявлення про яку сторінку ми говоримо
Question
бандера-холуй гiтлера а ви жополизи обами-дручинови-яйценюки-парашнюкi собакашвiльськi зброд позорний...
бандера-холуй гiтлера а ви жополизи обами-дручинови-яйценюки-парашнюкi собакашвiльськi зброд позорний...
Answer
Олег Сироватко скільки компліментів :)
Question
недобитi бандерiвцi-виродки проклятi в вiках.
недобитi бандерiвцi-виродки проклятi в вiках.
Answer
Олег Сироватко скільки компліментів :)
Question
Петро Мелешко Доброї ночі. Пане Олеже, біля Стрия є село Діброва , а на сайті його немає. Внесіть будь ласка його у список
Answer
Олег Сироватко Доброї ночі, сторінка створена - http://1ua.com.ua/dibrova_in_lvivsh... Успіхів в користуванні сайтом!
4 july 2023 |
| See all 4 comments |
4 july 2023 |
|
| Close |