Questions-answers Interview All records

... 2

Добрый день!

Пишет Вам человек, отец которого родился в с. Бурты в 1910 году, Можете ли  помочь Вы найти какую либо информацию о нем, ведь прошла революция,  коллективизация, Война.

Буду очень благодарен за любую информацию или куда за ней обращаться.

Заборский Борис Семенович, г. Челябинск

e-mail boba74@mail.ru

24 february 2009

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Останні доробки сайту дозволяють робити приблизно такі повідомлення як на персональних сторінках, так і на сторінках населених пунктів для тих користувачів сайту, що отримали пароль доступу до своєї сторінки і завантажили фото на аватар (візитку). Це дуже зручно тим, хто хоче розкрутити свою сторінку на цьому сайті і не тільки, адже всі публікації індексуються пошуковими системами Google, Yandex, Rambler тощо.Тобто Ваші публікації не стають не поміченими від суспільства, що дає особливу перевагу сайту перед російськими мега порталами \'однокласники\' та \'вконтакті\' 

1 february 2009

спасиба за создание КРУТОГО сайта  !!!!!!!!!!!!

31 january 2009

Ну все - справив - фото міст та сіл відкриваються в значно більщому масштабі - на фото накладається надпис автора для захисту авторських прав

23 january 2009

Це пов\'язано з розробкою меню у верхній частині сайту для зареєстрованих користувачів та адміністраторів сторінок населених пунктів. Питання знаходиться на контролі.

22 january 2009

Чим можна пояснити те, що фотки завантажуються, а от подивитись їх у збільшеному вигляді (на будь-яке село чи місто) неможливо, бо вони не відкриваються ?

20 january 2009

Спробуйте ще, будь-ласка, - я сьогодні завантажувував на сервер додаткові скрипти для зручності роботи адміністраторів сторінок сайту - завантаження фото тоді не працювало. Якщо і цього разу в Вас не вийде - пишіть, буду розбиратись детально...

18 january 2009

Я не можу завантажити фото на сторінку про моє село, пише: (недоступний формат попробуйте зберегти в іншому форматі ) Що робити я пробував але нічого невиходить?????

18 january 2009

Сьогодні додав сторінки - рейтинги адміністраторів записів населених пунктів:
http://1ua.com.ua/se...
і адміністраторів фото населених пунктів:
http://1ua.com.ua/se...

...ну и, конечно, русские варианты:

http://1ua.com.ua/rs...
http://1ua.com.ua/rs...

2 january 2009

До речі, вже зараз Ви зможете завантажувати Ваші фото, створюючі власні альбоми і все це безкоштовно.

Пам\'ятайте - чим більше інформації Ви про себе збережете, тим вище в списку Ви будете в пошукових системах yandex, google, rambler, що постійно індексують мій сайт.

Успіхів!

28 december 2008


... 2




  Close  
  Close