Questions-answers Interview All records

... 244 ...

Question
Олеже, добрий вечір чому така зацікавленість с.Криски
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго вечора.
Не зрозумів запитання

24 may 2018

Question
Добрая ночь, Олег. Нет ли среди Ваших фото изображения братского захоронения воинов, павших при освобождении Часловцов весной 1944 года? Их захоронили во дворе церкви, что в центре села. Среди них мой дядя Алейников Алексей Николаевич. Родные об этом узнали только недавно и хотели бы увидеть его могилку. Приехать уже не смогут.Поможете? Заранее спасибо!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброі ночі, на жаль, все що є вже на сайті. Я лише адмін соцмережі, питайте у місцевих

23 may 2018

Question
Добрый день. Олег ты не выпускник 4 школы 1980 г?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ні, трішки молодший

22 may 2018

Question
Литвиненко Роман, 1ua user
Роман Литвиненко
Пане Олеже, добридень! Підкажіть, будь ласка, чи можна розмістити (прикріпити) на сторінці села статті, присвячені його історії? З повагою
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, звичайно.
Публікуйте під, окремою темою, а потім в налаштуваннях адміна населеного пункту вибирайте потрібну тему, яку треба закріпити

19 may 2018

Question
Шийка Ольга, 1ua user
Ольга Шийка
Я нашла больше сотни фотографий с видами села Грибовая Рудня Черниговской области. Фото очень профессиональные, а комментрарии к ним такие, что это может знать либо коренной житель, либо фанат этого края. К одной их фотографий есть подпись 'Шикова хата' - это наша хатка, а наш прадед - Дудко Василь Акимович. Кто же автор этих фото?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня, я адмін соцмережі, фото взяті з панораміо - це сайт, який вже закрили. Фото залишились в нас, авторство знизу вказано

15 may 2018

Question
Здравствуйте Олег Олександрович!Увидела на вашем форуме фото мемориала погибшим в селе Бучак. Давно ищем место захоронения своего дяди погибшего в этом селе в 1943 году. Помогите пожалуйста! Мой дядя Веников Виктор Николаевич есть ли его фамилия на этом мемориале?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Обратитесь к местным, я админ соцсети, там никогда не был

13 may 2018

Question
Здравствуйте Олег Олександрович!Увидела на вашем форуме фото мемориала погибшим в селе Бучак. Давно ищем место захоронения своего дяди погибшего в этом селе в 1943 году. Помогите пожалуйста! Мой дядя Веников Виктор Николаевич есть ли его фамилия на этом мемориале?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Обратитесь к местным, я админ соцсети, там никогда не был

13 may 2018

Question
Здравствуйте, ищу семью Матрос Петро и Матрос Нина проживают по улице Гагарина... можете мне помочь? Спасибо
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
не знаю таких

11 may 2018

Question
Руслан Мотько Доброго дня! Чи не могли б приділити мені кілька хвилин стосовно використання фото? Ми розробляємо проект для підтримки об’єднаних територіальних громад та розвитку їх туристичної привабливості, даний проект включає в себе друк невеликого довідника 'Туристичний путівник новими громадами України' з метою популяризації громад в туристичному аспекті, тож чи не могли б Ви надати нам дозвіл на використання Ваших фото (фото з села Бузьке, Миколаївської області)?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня! Звичайно, використовуйте, фото знизу мають автора, вкажіть хто саме, бо я брав фото з панораміо, а він вже не працює. Одним посиланням в кінці Вашого довідника вкажіть наш сайт. Успіхів Вам в роботі!

7 may 2018

Question
Руслан Мотько Доброго дня! Чи не могли б приділити мені кілька хвилин стосовно використання фото? Ми розробляємо проект для підтримки об’єднаних територіальних громад та розвитку їх туристичної привабливості, даний проект включає в себе друк невеликого довідника 'Туристичний путівник новими громадами України' з метою популяризації громад в туристичному аспекті, тож чи не могли б Ви надати нам дозвіл на використання Ваших фото (фото з села Бузьке, Миколаївської області)?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня! Звичайно, використовуйте, фото знизу мають автора, вкажіть хто саме, бо я брав фото з панораміо, а він вже не працює. Одним посиланням в кінці Вашого довідника вкажіть наш сайт. Успіхів Вам в роботі!

7 may 2018

... 244 ...

Close  
  Close