Форум Ушкалки

Теми для публікацій та розмов


село и люди
12 липня 2010 (служ.)

Памяті павших!
11 липня 2010 -x-

Анатолий Кучинский
1 лютого 2010 -x-

Шутка;)
12 грудня 2009 Олег Сироватко

Семья и дети
8 жовтня 2009 -x-

Дивитись всі теми села

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

-x- , користувач 1ua
-x-
Тема: Зв’язок.
Підприємства області надають усі основні види поштових та телекомунікаційних послуг: міжнародний, міжміський та місцевий телефонний зв’язок, радіомовлення і телебачення, документальний електрозв’язок, відео-конфіденційний зв’язок, надання в оренду цифрових каналів ISDN, Frame Relay доступ до глобальної мережі Інтернет. Сьогодні це – 370 АТС ємністю 228229 номерів, у тому числі в сільській місцевості 303 АТС ємністю 42 261 номер. Заносієнко Федір Васильович є директором Херсонської дирекції Ват «Укртелеком», народився 17 березня 1994 року в Ленінградській області (ст. Пестово). Херсонська філія «Укртелеком» сьогодні – це 2848 працівників, сумлінна праця яких приносить близько 98,6 млн. Грн.. доходів на рік. Пройшовши нелегкий шлях від електромеханіка Генічеського районного вузла зв’язку (1965 р.) до начальника Каховського районного вузла (1977 р.), нинішній директор регіональної філії потужної національної телекомунікаційної компанії досконало володіє ситуацією у своїй галузі, адже сам є ключовою постаттю історії і становлення і розвитку. Указом Президента України №382 від 01.04.2004 р. Йому було присвоєно високе звання «Заслужений працівник сфери послуг». Прискореними темпами в регіоні розвиваються телекомунікаційні мережі, мобільний зв’язок, який впроваджують компанії «UMC» та «Київстар». У найближчі роки триватиме будівництво магістральних волоконно-оптичних ліній зв’язку, буде завершено формування мережі міжнародного та міжміського зв’язку з переходом на цифрові системи. Основними напрямками розвитку стануть:
  1. задоволення попиту споживачів на послуги телефонного зв’язку, підвищення їх якості шляхом застосування нових технологій
  2. розширення номенклатури послуг зв’язку
  3. створення єдиної інтегрованої системи документального зв’язку.

Розширюють сферу послуг і спеціалісти Херсонської дирекції УД ППЗ «Укрпошта», які, крім обробки та доставки поштових відправлень, приймання передплати і торгівлі періодичними друкованими виданнями виплату пенсій та грошової допомоги, налагодити ще й реалізацію товарів широкого вжитку пенсіонерам, а також електронних ваучерів, лотерейних білетів. Це дуже поліпшить їхнє життя.

23 червня 2009


1


  Закрити  
  Закрити