Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Переобладнав транспортний засіб на використання біопалива

маєш право на податкову знижку.

          Відповідно до п.п. 166.3.7 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, суму коштів, сплачених платником податку у зв'язку із переобладнанням транспортного засобу, що належить платникові податку, з використанням у вигляді палива моторного сумішевого, біоетанолу, біодизелю, стиснутого, або скрапленого газу, інших видів біопалива.

        Нагадуємо, що до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання) (пп. 166.2.1 п. 166.2 ст. 166 ПКУ).

       Громадяни можуть отримати консультаційну допомогу з питань заповнення та подання декларації в Центрі обслуговування платників податків (ЦОПП), який працює щоденно (крім неділі) з 9-00 до 20-00, в суботу з 9-00 до 16-00, за адресою смт Семенівка, вулиця Леніна, 4.

       Звертаємо увагу, що громадяни мають змогу заповнювати та направляти до податкової служби декларацію про майновий стан і доходи через мережу Інтернет. Така новація позбавить Вас необхідності відвідувати податкову для звітування. 

                                                                                                    

                                                                          Cектор взаємодії із ЗМІ

                                                                          та громадськістю 

12 березня 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Податківці Хорольської МДПІ – переможці обласних змагань

не тільки з волейболу але й з міні-футболу

              

          У лютому – березні поточного року за ініціативи голови Державної податкової служби у Полтавській області Володимира Задорожного проводиться Перший турнір з міні-футболу серед команд податкових органів області. Змагання проводяться за методичної і практичної допомоги Полтавської обласної ради ФСТ „Динамо” України у два етапи; на першому етапі кращі визначаються у двох підгрупах.

          21 лютого у спорткомплексі с.Розсошенці Полтавського району відбулися змагання у підгрупі „Б”, де після запеклої боротьби місця між командами розподілились таким чином: 1-ше – Хорольська міжрайонна державна податкова інспекція, вийшли до фіналу;  2-ге – Карлівська МДПІ; 3-тє – Лохвицька МДПІ; 4-те – Гадяцька МДПІ; 5-те –  Полтавська МДПІ.  Кращими гравцями визнані: голкіпер – Олег Краснюк та нападник – Олег Хрущ (Хорольська МДПІ).

Вітаючи учасників цих групових спортивних змагань із вдалим стартом, голова Державної податкової служби у Полтавській області Володимир Задорожний відзначив, що подібні турніри не лише сприяють фізичному загартуванню учасників, а й зміцнюють корпоративний дух податківців

Участь у змаганнях від Хорольської МДПІ взяли: капітан команди - начальник відділу податкового контролю Валентин Назарчук, перший заступник начальника інспекції Ігор Цілуйко, заступник начальника інспекції - начальник Семенівського відділення Олег Хрущ, начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Сергій Ігнатенко, начальник відділу оподаткування фізичних осіб Владислав Хоменко, головні державні податкові інспектора -  Олег Краснюк, Сергій Бутко, Сергій Святний та старший державний податковий інспектор Юрій Костюк.      

        По завершенню турніру всі, хто брав участь у змаганнях отримали пам’ятні відзнаки та призи від Полтавської обласної ради Всеукраїнської профспілки працівників органів державної податкової служби.

5 березня 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Запрошуємо платників податків прийняти участь у Всеукраїнському Рейтингу «Сумлінні платники податків - 2012»

             За останні три роки Всеукраїнський Рейтинг «Сумлінні платники податків» став не тільки популярним, а й довів необхідність свого існування. 

             Основною метою Рейтингу є, в першу чергу, відзначення на державному рівні кращих здобутків юридичних осіб – платників податків, посилення їх ролі та авторитету у житті країни.

            Рейтинг проводиться у два конкурсні тури. Перший – на регіональному рівні, другий тур – на всеукраїнському рівні.

           4 лютого 2013 року розпочався перший регіональний етап Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2012», який триватиме до 11 березня 2013 року. У цей день завершиться прийом заявок на участь у Рейтингу. Другий тур триватиме до кінця квітня, під час якого відбуватиметься визначення переможців на регіональному рівні та проводитимуться церемонії нагородження переможців в областях.

Умови участі у Рейтингу:

1. Відсутність податкового боргу.

2. Наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств.

3. Відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку.

        Для подання заявки платникам Семенівського району прохання звертатись до Семенівського відділення  Хорольської МДПІ (Центр обслуговування платників податків) або на адресу Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Полтавській області:

36014, м. Полтава, вул. Жовтнева, 59А оф.23, e-mail: stn_appu@ukr.net

      До заявки додаються такі документи:

-         інформація про досягнення юридичної особи – платника податків щодо критеріїв відбору, відповідно до розділу 3 та фото-звіт про його здобутки за період діяльності;

-         біографічні відомості та фото керівника чи власника (власників) підприємства, яке подається на участь у рейтингу;

-         коротка довідка про поточний стан справ на підприємстві.

      Всім платникам бажаємо успіхів та перемоги!

    

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю

5 березня 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

  Здаєш житло - плати податки

       В Семенівці  дошки оголошень  часто рясніють повідомленнями на кшталт:«здам квартиру чи кімнату», «зніму будинок (кімнату, квартиру) недорого»…

     Жителі Семенівки беруть до себе на квартиру одного-двох, а дехто і сім’юз дітьми при цьому, не задумуючись над тим, що такий  бізнес оподатковується.

     Отже,щоб здавати власне майно (у даному випадку будинок, квартиру, або кімнату) воренду не обов’язково реєструватись приватним підприємцем. Цей вид діяльності може здійснюватися фізичними особами як у межах підприємницької діяльності, так і шляхом виконання норм п. 170.1 ст. 170 розділу IV Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VІ без реєстрації орендодавця підприємцем. 

     Згідноз п.164.2 ст.164 Податкового кодексу України до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку включаються, зокрема, дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування). 

     Якщо орендар - фізична особа, яка не є суб’єктом господарювання, то відповідальним за нарахування та сплату податку до бюджету є  орендодавець. 

     При цьому, такий орендодавець самостійно нараховує та сплачує податок на доходифізичних осіб до бюджету  щоквартально протягом 40 календарних днів. 

     Сума отриманого доходу, сума сплаченого протягом звітного податкового року податку та податкового зобов’язання за результатами такого року відображаються ним у річній податковій декларації. Декларація подається щорічно до 1 травня. 

     Тобто, ті громадяни, які здають будинки, квартири, або кімнати самостійно повинні подати за підсумками року декларацію, і самостійно сплатити податок. 

     Шановні Семенівці  -  орендодавці житла, завітайте до центру обслуговування платників податків Семенівського відділення Хорольської МДПІ за адресою – смт Семенівка, вул.Леніна, 4, задекларуйте свої доходи і сплатіть податки, адже оголошення читають не тільки квартирошукачі, а й працівники податкової інспекції.  Крім того,  як правило, пильні сусіди регулярно сигналізують податківцям про квартирантів.   

5 березня 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

ПОДАТКОВА   МІЛІЦІЯ  ІНФОРМУЄ

 

       В минулому  році практична діяльність податкової міліції   спрямовувалася на посилення боротьби зі злочинністю у сфері оподаткування, залучення коштів з “тіньового”   обігу до бюджетів усіх рівнів та державних цільових фондів, боротьби з незаконним обігом підакцизних  товарів. Немало було зроблено в цьому напрямку і працівниками відділу податкової міліції Лубенської  ОДПІ, територія обслуговування якого складає 14 адміністративних районів Полтавської області.

Протягом  минулого  року оперативними співробітниками Лубенського ВПМ в ході проведення оперативно-розшукових заходів було виявлено 13 злочинів в сфері оподаткування по фактах порушення податкового законодавства,  переважна частина яких складають тяжкі злочини. Направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальні справи по 10 злочинам.

Відшкодовано завданих державі збитків  по кримінальних справах в сумі  понад півтора мільйона гривень.

Донараховано коштів по актах документальних перевірок платників податків за участю податкової міліції в сумі 20,9 млн. грн. Забезпечено надходження коштів до бюджетів усіх рівнів за участю податкової міліції в сумі 8,6 млн.грн., із них до Державного бюджету в сумі 7,9 млн.грн.

Протягом  2012 року до суб’єктів господарювання–боржників працівниками відділу вживались всі передбачені законодавством заходи щодо стягнення  податкового боргу. Зокрема, застосовано 5 адміністративних арештів активів платників податків, в результаті чого в рахунок погашення податкового боргу до бюджету спрямовано 73,7 тис.грн.

З незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 130,4 тис. грн., в тому числі тютюнових виробів в кількості 6,3 тис. пачок на суму 55,3 тис.грн.;  алкогольних напоїв в кількості 550 л    на суму 23,3 тис. грн., спирту в кількості 365 л на суму 36,5 тис.грн., паливно-мастильних матеріалів на суму 15,3 тис. грн. В результаті вжитих заходів оперативними працівниками викрито діяльність 6 підпільних цехів, в т.ч. 3 – по виготовленню фальсифікованих горілчаних напоїв,  всього вилучено майна підпільних цехів на загальну суму – 77,5 тис.грн.

На завершення хотілося б додати, що в 2013 році органи податкової міліції  будуть і надалі активно проводити боротьбу зі злочинністю в сфері оподаткування, наповнювати державний і місцевий бюджети грошовими коштами, адже наш результат - це зарплата учителям, медикам,  іншим працівникам бюджетної сфери, пенсії та інші потрібні суспільству блага.

28 лютого 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Деклараційна компанія для держслужбовців

триває до 1 квітня!

         Всі державні службовці зобов'язані щороку подавати до 1 квітня за місцем служби декларацію – про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік. Це передбачено Законом України від 07.04.2011 № 3206 -VI 'Про засади запобігання і протидії корупції'. Якщо ж держслужбовець перебуває у відпустці у зв'язку з вагітністю та пологами, або по догляду за дитиною, тимчасово непрацездатний, перебуває за межами України, або під вартою, то така декларація подається за звітний рік до 31 грудня.

         Державні службовці, що звільняються з місця роботи, також зобов'язані подати декларацію до розірвання трудового договору.

           На відміну від минулого року, цього року державні службовці зобов’язані до 1 травня подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані за 2012 рік, до податкової інспекції за місцем реєстрації, лише у випадках, передбачених розділом IV Податкового кодексу України. Зокрема, у разі надання майна в оренду, отримання інвестиційного прибутку, нецільової благодійної допомоги тощо. Якщо такі випадки відсутні, подавати податкову декларацію не потрібно.

         Державні службовці, що звільняються з місця роботи, також зобов'язані подати декларацію до розірвання трудового договору.

         Дякуємо за вчасно надані декларації!

28 лютого 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Як отримати податкову знижку при оплаті за навчання

        По закінченні року громадяни можуть одержати з бюджету повернення певної суми податку, сплаченої ними із заробітної плати впродовж поточного року, на користь навчальних закладів для здобуття середньої професійної або вищої освіти. Таке право громадян передбачено Податковим кодексом України.

      Скористатись такою знижкою можуть платники податку на доходи фізичних осіб - працюючі студенти, які самостійно оплатять своє навчання у 2012 році або батьки, які сплатять цього року за навчання дітей – студентів, які не одержують заробітної плати.

       Витрати на навчання мають бути підтверджені платіжними та розрахунковими документами, зокрема квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів (угод), що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У документах обов’язково повинно бути відображено вартість послуги та строк її надання. 

       Вказані документи необхідно додати до податкової декларації, у якій платнику слід відобразити підстави для нарахування податкової знижки, із зазначенням конкретних сум та у 2013 році подати до державної податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси. А оригінали – слід зберігати протягом 1095 днів з моменту подання декларації.        

         При оплаті закладу освіти за нав­чальні послуги однією сумою за весь навчальний рік (2012-2013р.р.), майте на увазі, що включається до податкової знижки сума коштів, сплачена у звітному податковому році, тобто витрати понесені тільки за 2012 рік.

        Якщо платник податку не скористався правом на отримання податкової знижки за наслідками звітного податкового року, то таке право на наступні податкові роки не переноситься.

28 лютого 2013

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення
Базова інформація про повідомлення ЗМІ
                         
Дата (формат 01.01.2012) Вид ЗМІ Джерело Тематика Контекст Назва Суть (коротко) Привід Голова ДПСУ Локалізація Регіональні ДПС Адреса
1 24.12.2012 Радіо Радіо-Хорол Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
2 24.12.2012 Радіо ТОВ 'ТРК - ІНФОРМ' Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
3 26.12.2012 Інтернет-видання Хорол РДА Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
4 26.12.2012 Сайти органів влади http://khorolmillion...>Хорол РДА Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
5 26.12.2012 Сайти органів влади Семенівка РДА Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
6 26.12.2012 Інтернет-видання http://1ua.com.ua/c6...>Хорол мільйон Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
7 26.12.2012 Інтернет-видання http://horol.info/'>місто Хорол - сайт громади  Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  
8 26.12.2012 Інтернет-видання сайт Хорол-Інфо Інше позитивний Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу Податківці  Хорольської МДПІ переможці I обласного турніру з волейболу

       21 грудня 2012 року відбувся перший обласний турнір з волейболу серед команд органів ДПС Полтавської області (група Б: Полтавська МДПІ, Гадяцька МДПІ, Лохвицька МДПІ, Хорольська МДПІ та Карлівська ОДПІ).
Участь у змаганнях від  Хорольської МДПІ взяли: капітан команди- начальник відділу інформатизації та обліку платників податків Ігнатенко С. О.,  перший заступник начальника інспекції  Цілуйко І. А., заступник начальника інспекції- начальник Семенівського відділення Хрущ О.В., начальник відділу  податкового контролю  Назарчук В. В., начальник відділу обліку платежів Лисенко С. О., ДПІ Семенівського відділення Гаврись В. В., ГДПІ Щербина В. В., СДПІ Костюк Ю. А.,СДПІ Сахарова О. П., ГДПІ  Хоменко  Р. М..
       Гостинними господарями змагань була Карлівська ОДПІ. Податківці Хорольщини показали під час гри  свої  вміння,  згуртованість та зосередженість колективу, зайнявши перше місце серед команд учасниць  турніру .
Семенівське відділення Хорольської МДПІ
Полтавської області ДПС
Внутрішній Голова ДПСУ Локальний ДПС в Полтавській обл.  

26 грудня 2012

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Семенівським відділенням Хорольської МДПІ Полтавської області ДПС буде проведено 10.04.2012 р. о 15.00 год. За електронною адресою semenivka_rda@adm-pl.gov.ua Інтернет-конференцію на тему «Декларування доходів громадян».

10 квітня 2012

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

Діалог громадськості та бізнесу:

захист прав найманих працівників.

                       Громадською організацією «Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку» реалізується проект «Кампанія громадського представництва прав трудящих м. Кременчука на легальне працевлаштування і оплату праці». Даний проект покликаний створити базові умови для запровадження системних змін у стосунках роботодавців та найманих працівників у сфері реалізації прав останніх на працю, зокрема, у частині гарантованих чинним законодавством України прав на заробітну плату та на офіційне оформлення працюючих (легальне працевлаштування).

            В рамках реалізації зазначеного проекту ініційовано відкрите звернення до роботодавців, підприємців, їх об'єднань з закликом не  порушувати трудове та податкове законодавство, уникати утиску прав найманих працівників під час працевлаштування та виконання їх трудових обов’язків, виплати заробітної плати в „конвертах”.

Повний текст звернення Громадської організації «Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку» розміщений на веб-сайті ДПА у Полтавській області за адресою: http://www.sta.polta...>www.sta.poltava.ua .

12 січня 2012


1




  Закрити  
  Закрити