Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко
Доброго дня!
Глобус інформативний, показує з яких куточків світу заходять українці на сайт. Ви можете додати його собі на сторінку з додатків нашого сайту. 
http://1ua.com.ua/ap...>http://1ua.com.ua/ap...

2 травня 2011

Янушкевич Ігор, користувач 1ua
Ігор Янушкевич
Добрий день, Володимире. Пропоную на неофiц. сайтi м. Деражня подивитися експонати музею пiвд.-захiдної залiзницi та її бувшого керiвника Б.Олiйника.

12 березня 2011

Тюріна Юлія, користувач 1ua
Юлія Тюріна
http://1ua.com.ua/sm...>http://1ua.com.ua/sm...>

2 січня 2011

Янушкевич Ігор, користувач 1ua
Ігор Янушкевич

Добрий день, Володимире! Про герб: бачу 'почерк' Андрiя Гречило-голови Українського геральдичного Товариства, його праця. Герб затверджено 14.08.1997 р.

Опис символiки: у золотому полi чорна стрiла з двома вiстрями, у синiй главi бiжить золота куниця. Стрiла з двома вiстрями є гербом волинських шляхтичiв Куневських, котрi володiли мiстечком у ХVI ст.i багато зробили для його розвитку. Куниця є асоцiативним символом i вказує на назву поселення, а також на те, що воно виникло серед лiсiв i його мешканцi займалися полюванням. Синiй колiр означає р. Вiлiю, а золотий (жовтий) колiр-добробут i щедрiсть.

18 серпня 2010

Дякун Іван, користувач 1ua
Іван Дякун
Привіт! Володимире, Скажи, будь ласка, пару слів про герб села Копачівки. А вірніше - про його проект. Зайди на форум з цього питання на сайті села Копачівки. З повагою.

11 серпня 2010

Привіт Володимире! Ви хотіли побачити фото про с.Козлин , зайдіть на сторінку села Козлин , там є фото.

7 липня 2010

Стебельська Христина, користувач 1ua
Христина Стебельська

Пане Володимире, вітаю сердечно з-над Дніпра, з Києва!

Маєте дуже позитивне, доброзичливе фото-візитку. Людина-весняної щедроти! Бажаємо побачити і Ваш Кунів влітку. Мабуть у Вашій фототеці є чимало світлин рідного села у теплу пору. БУДЬМО!

30 травня 2010

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш

До речі, прийміть від мене подарунок. Він на моїй сторінці, в альбомі «Подарунки моїм односайтникам».

26 травня 2010

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш

Вітаю. І Вам дякую. Хочете побачити більше – не полінуйтесь зайти на сторінку Витачева і ознайомтесь з нашим проектом «ЗОРЯ ВИТИЧ». Там і ліси, і водоймища та й визначних місць вистачає…

26 травня 2010

Побідаш Валерій, користувач 1ua
Валерій Побідаш
Дякую п. Володимиру за честь бути зарахованим до числа друзів. Приємно, що ми ще й колеги по професії - я закінчував свого часу Київ.буд.технікум. Спеціальність 2402 'ПЦБ' ('ПГС'). Можна, я не буду розшифровувати? З повагою - В. Побідаш.

25 травня 2010


1




  Закрити  
  Закрити