Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Запитання
Здравствуйте , я ищу человека проживавшего в вашем селе , Когут Василий Петрович. Если у вас есть информация пишите наvasyliu.kogut.7@mail.ru
Відповідь
-

25 листопада 2021

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

На Вінниччині чоловік зірвав гранату в гостях у знайомих

Внаслідок вибуху постраждали-господар та його дружина.

Це сталося вчора,3 грудня,в Бондурівці Немирівського району,що на Вінниччині.Про це стало відомо з повідомлення обласної поліції.

Правоохоронці з`ясували,що чоловік 1976 року народження прийшов додому до своїх знайомих і зірвав там гранату.Із-за вибуху постраждали чоловік та жінка,господарі будинку.Жінка доставлена до лікарні з багаточисельними осколковими пораненнями і в стані травматичного шоку.

4 грудня 2017

У Бондурівці розплітали молоду і показували справжні вечорниці - читати далі...

29 вересня 2017

Петро Мельник Хати різні будували,хто яку міг.Хто сам тянувся,заробляв в лісника оті стовби,балки,крокви,а хто при владі був,тому хату будувала колгоспна бригада,з цегли,на підмурку,з погребом,хлівами,дощатими підлогами з дубу - на віки!Для прикладу: прислала Партія головою колгоспу з далекого села Воловодівка Довбню(прізвище якесь 'партійне,чи що?)Івана Федоровича.Високий був,а ще як на коні,то прверх дерев бачив всіх підлеглих селян - хто на роботу в колгосп не вийшов,то враз до нього летить,б*є нагайкою у ворота,кричить:гайда,чого дома сидиш?За трудодень,без копійки працювали селяни весь рік,бо хто не виробе норми трудоднів,того в Сибір,на каторгу!Так ось,керував він для себе в першу чергу - вирізав вікові ялини,ясені,дуби в колишньому маєтку пана Домбровського,що на Підірчисі,за селом.З них і збудував в своєму селі дворисько,а не двір!Цеглу,цемент,бригаду -все безкоштовно з колгоспу брав.Вибудувався,пограбив колгосп,набрав грошей і на підвищення пішов.Замісь нього новий так само зробив,потім ще і ще...Поки від колгоспу-мільйонера ріжки та ніжки залишилися...

25 листопада 2016

Війтенко Віктор, користувач 1ua
Віктор Війтенко

10 сімей роздерибанили Вінниччину

http://33kanal.com/a... class='inactive' style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px;'>http://33kanal.com/a... class='inactive' style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px;'>http://33kanal.com/a... class='inactive' style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px;'>http://33kanal.com/a... class='inactive' style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px;'>http://33kanal.com/a... class='inactive' style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px;'>
http://33kanal.com/b... style='color: rgb(112, 112, 112); text-decoration: none;'>
http://33kanal.com/u... style='height: auto; max-width: 100%; vertical-align: middle; border: 0px; color: rgb(112, 112, 112); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 20px; visibility: hidden; position: absolute;'>

Пропоную губернатору Коровію розпочати боротьбу з корупцією, яку він афішував, саме з цього питання. Це і стане тестом на його незалежність від цих родин.

На їхній совісті порізані заводи та збанкрутілі успішні підприємства. Зубожілі села із розбитими дорогами та дефіцит землі для воїнів АТО, інвалідів та звичайних громадян. Я була на Майдані з першого до останнього дня і жодного із цих теперішніх «чесних революціонерів» там не бачила. Більше того, телефонувала особисто і просила підтримати народ у важку хвилину морально і матеріально. Дарма. Й носа не поткнули – бо страшно. Тепер вони із шлейфом кумів, братів, сватів вже «авангард євроінтеграції та життя по-новому». Хочете і далі повісити цих хитрих пристосуванців собі на шию – голосуйте за них і далі. Вони навіть розщедряться за вкрадені у вас гроші вас же купити, як скотину на базарі, бо ж треба зберегти павутину фінансових потоків, а це мільйони і мільярди вкрадених у вас грошей на придумані програми та насправді давно непотрібні комунальні підприємства, що вже давно працюють на їхні кишені. В умовах, коли область сама формуватиме свій бюджет – це надзвичайно важливо.

Насправді Вінниччина багата є, була і буде, як й Україна. А бідні – бо в українських олігархів і доморощених вінницьких та поставлених ними ж прихвоснів при владі апетити не знають меж. Переді мною, засновником першої незалежної газети на теренах України і Вінниччини, всі вони як «голі королі» із хитромудрими схемами, які можна швидко вивести на чисту воду справжнім антикорупційним бюро, а не «яловим» та його керівником, що вже умудрився прокатати родину в службове відрядження..

Підказую шляхи, якими вже давно треба було піти, бо тоді і долар не був би по 25, і область мала б європейські дороги. Якби лише за журналістськими розслідуваннями нашої газети та моїми особисто порушувались кримінальні справи – область, як мінімум, була б вдвічі багатшою.

Не повірите, але виділення земельних ділянок у Вінницькому, Тиврівському, Липовецькому, інших наближених до Вінниці районах засекречене приблизно так, як завербовані агенти кагебе. Дійшло до того, що на офіційні запити, порушуючи всі норми законів, керівники держслужб відповідають: «Ця інформація не розголошується»… Уявляєте, у нас з вами безпардонно вкрали землю, а потім себе ж засекретили… Та ще й берегти таємницю поставили своїх же «мальчишів-кибальчишів».

Новообрані ради, якщо вони в більшості не складатимуть цю «партію вінничан», перше, що мають зробити – розсекретити списки, кому і як виділялась земля. І це буде не нудна статистика, а справжній бестселер. Бо виявиться, що у кожному районі вималюється 10 сімей, шлейф їхніх родичів, кумів друзів та «шісток», яким належать не нещасні сотки, а гектари, десятки, сотні гектарів розбазареної землі. Ці люди, лише перепродаючи їх по сотках, наприклад, гіпермаркетам, що виросли навколо Вінниці та райцентрів, заробили, «плюючи в стелю», собі, своїм дітям, онукам мільйони… А ви й далі обирайте їх і продовжуйте випрошувати нещасні сотки для воїнів, що ризикували життям, «пахайте» з ранку до ночі за копійки… Там ви знайдете прізвища й прокурорів, начальників міліції. Бо ж саме через щедрі шматки елітної землі, виділені їм, вони закривали очі на беззаконня та ще ставали «кришею» такого засекречення, кришують це і зараз. Бо ж ніяких змін не видно.

Пам’ятаєте, як я запитала на сесії у начальника міліції Вінниччини, за що він побудував собі віллу, отримав уже четверту державну квартиру (і це при космічних чергах на житло серед офіцерів і вінничан), а потім приватизував її… аж за гривню.

У своєму депутатському зверненні вказала не лише корупційні схеми, але й адреси побудованих на скромні зарплати правоохоронців величезні будинки у начальника міліції і його заступників, запитала, за що придбав автомобіль за мільйони? Так ось у цьому зверненні була вказана ще одна цікава інформація. Цей генерал за покладену «під сукно» справу про незаконне виділення земель у Вінницькому, Липовецькому, інших районах отримав сам 2 гектари «золотої землі» на свого родича. Можете не сумніватись, у кожному районі стопроцентно знайдеться схема, за якою на підставних осіб кожен із керівників «прихватизував» собі цілі ранчо… Ви думаєте, за цим запитом порушувалась справа? Щоправда, начальника тихцем таки сплавили…

Зайдіть у будинки в так званих «царських селах» чи вулицях, що виросли біля Вінниці та райцентрів. Хто власники? Керівники прокуратур, судів, податкових, міліції, начальники управлінь, губернатори, мери, голови... Одним словом, ваші «слуги». Тільки живуть вони в тисячі разів краще вас. Саме роздерибаненої вашої батьківщини.

Тепер ви розумієте, чому нікому й досі не потрібно в Україні й на Вінниччині вибирати на конкурсній основі й за участю громадськості прокурорів, керівників міліції, інших силовиків, керівників відомств та управлінь? Бо вони б служили громаді, а не прикривали схеми цих сімей. Тому й обиралися й обираються свої – за особистою відданістю і обіцянкою й далі нічого не чіпати.

А ще в області «гуляє» за такими схемами сотні гектарів «неврахованої» і «нічийної» землі, яку тихенько засівають «латифундисти»… Не за просто так.

За інформацією неафішованих джерел, кожному силовикові, який курує район чи кущ, найскромніше носять такі орендарі півмільйона на рік за мовчання…

Думаєте, щось змінилось?

Із найціннішої вінницької землі і вас вижимають усе. Тепер, завдяки вам, латифундисти вже «виконали» вимоги Майдану – вийшли на європейські ринки і на вкраденій чи за безцінь орендованій у вас землі щедро зібрали, скоріше, саме для цього, а не через війну, урожай вознесених аж в три рази до курсу 24 доларів та євро (бо ж важко пояснити бойові дії всього на трьох відсотках території падінням гривні у три рази).

А що залишили вам? Убогість, якої ще не знала незалежна Україна, небачені нею лихоліття війни, космічні тарифи, смішні до сліз зарплати… І розбиті їхніми КамАЗами, вже не дороги – роздоріжжя, що так щедро везуть на відкриті «завдяки Майдану» європейські ринки зерно та продукти за долари з колись нашої землі…

Але про це вже інша – не менш інтригуюча розмова. В ній ми виявимо разом із вами вже 30 родин латифундистів (людей, які володіють десятками тисяч гектарів в т.ч. і вінницької землі), де ви побачите, як в часи зубожіння і війни вони стали в 7-10 разів багатшими, бо вже завдяки майданівцям і Небесній сотні прорубали собі вікно у Європу і привезли звідти дорогий долар та проспонсорували навчання «золотих» діток у Лондоні чи Парижі. Їхні сім’ї, родини вже далеко від війни… Зрештою, вони вже взяли і беруть із неї «по повній»… А ви й далі хапайтесь за голову від банкрутства через таку політику вашого малого чи середнього бізнесу, забувайте про відпочинок навіть у країнах третього світу і ходіть у магазини, як у музеї, беріть кредити на обмундирування своїх діток до АТО… Ви їм цікаві, бо на кону джек-пот – земля України, яка ще залишилась, і поки що це ваші паї, віддані в оренду. А якби їх ще забрати у вас і приватизувати? Ось заповітна мрія і причина — чому вони ще не у швейцаріях на ПМЖ, а тут лише їхні фабрики і заводи і ми, копієчні раби… Щоб воювали за їхню землю, йшли на смерть, восхваляючи їх…

Люди, ви що — не розумієте, що вже треба не говорити, а рятувати країну від таких олігархів – із «Форбса» і доморощених. Ви що — ще не зрозуміли, що вони здеруть із вас останню сорочку, але візьмуть своє, розв’яжуть і війни, якщо треба для «власних інтересів»… Звідси і ці фейкові партії, що так швидко виросли, орошені олігархічними мільярдами!

Ці вибори, може, останній шанс, щоб привести в ради людей із Богом в душі й Україною в серці. Інакше – прірва... Ви можете плюнути на все і взагалі не піти до дільниці.

– Дістали! — чую, як ніколи, роздратовані і зневірені голоси, вимотані злиднями і війною.

Це дійсно страшне випробування. Але побачити у прірві своїх дітей і онуків – ще страшніше. Тому зціпімо зуби і все-таки підімо і зупинімо разом колісницю смерті, якою везуть тебе, українцю!

До зустрічі.

Ваша Тетяна Редько,
засновник «33-го каналу», 
Заслужений журналіст України

26 липня 2016

C , користувач 1ua
C
Петре, чи знаєте Ви українське село, в Віінницькій області а особливо село Бондурівка. Опишіть його історію. Коли воно зародилося. Скільки там людей. Чи бувають зібрання громади. Чи виступаєте ви там з промовами?

16 березня 2016

Бачило Степан, користувач 1ua
Степан Бачило

31 грудня 2015

Бачило Степан, користувач 1ua
Степан Бачило

Все это достойно глубоких исследований и, может быть, даже отдельной книги.

15 лет назад, 31 декабря 1999 года президент России Борис Ельцин неожиданно вместо того, чтобы поздравить народ с Новым годом, сказал: «Я ухожу!». И россияне узнали, что у них будет новый царь – коротышка- блондин с водянистыми глазами, информирует еizvestia.com.

Тогда, на 9-м году украинской независимости, нам казалось, что все это исключительно российская история и к событиям в нашей стране никакого отношения не имеет. А оказалось, имеет. И даже больше, чем мы можем себе представить. Ибо, именно с приходом к власти кремлевского карлика у нас стали случаться вещи, объяснения которым долгое время не могли найти. Только сейчас мы понимаем: око Большого брата все двадцать четыре года нашей раздельной с ним жизни недремно и с ненавистью следило за нами. И вредило, где только могло.

Читать полностью на http://news.eizvesti...

28 грудня 2015

Петро Мельник http://politolog.net...                  Як Росія поляків 'любила'.

7 квітня 2015

Петро Мельник Православие и христианство - это антиподы и сам термин «православное христианство» - абсурден. Он придуман нашими врагами во время т.н. христианизации Руси для введения в заблуждение русов и навязывания им чуждой, вредной, рабской религии и мировоззрения. Православие это не религия. Это жизнь по Прави, по правилам и законам, добросовестное соблюдение которых, гарантировало русам движение по пути неувеличения кармы, по пути эволюционного развития в нужную сторону, в сторону просветления Знанием и духовного роста.

Христианство же увлекает своих последователей в противоположную сторону. Религиозные догматы не предусматривают и не призывают ни к знаниям, ни к развитию, ни к самосовершенствованию. Они принуждают паству фанатично верить, каяться, молиться и платить. При этом люди почти совсем отучаются думать и деградируют. Конечно, такими людьми легче управлять, они лояльны, покорны и фанатичны. А то, что верующие из-за этого постепенно наносят вред себе и своему потомству, пастырей ни в коей мере не волнует. 

Источник: www.levashov.info

31 грудня 2014


... 1


  Закрити  
  Закрити