Форум Акимовцы

Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Щокін Валентин, пользователь 1ua
Валентин Щокін

Проломили голову, коли заступився за дівчину: помер учасник АТО
6

n
n
nhttps://m.gazeta.ua/...\" class=\"bubble make-comment\" style=\"color: rgb(42, 80, 126); text-decoration-line: none;"> nhttps://m.gazeta.ua/...\" class=\"fs13 red relative top1\" style=\"color: rgb(42, 80, 126); text-decoration-line: none;">КоментуватиnРоздрукуватиn
https://s.ukropen.ne...\" style=\"max-width: 100%;">

Сьогодні, 22 лютого, помер 32-річний учасник АТО із села Якимівці Лановецького району на Тернопільщини Олександр Цюх. Деталі смерті невідомі. Ветеран готувався стати батьком.

n

Про сумну звістку у соцмережі повідомив священик Олексій Філюк. Інформацію підтвердив Голова обласної спілки учасників АТО Дмитро Харчук.

n

\"Сьогодні Лановеччину сколихнула сумна nзвістка бо перестало битись серце учасника АТО Олександра Цюха. Хлопця, nякий пройшов жахіття війни, нещодавно одружився і залишалося йому лише nпорадіти життю і пожити\", – написав отець.

n

Олександр Цюх був призваний під час 4-ї nхвилі мобілізації. Більше року прослужив в АТО водієм-механіком у nтанкових військах 28-ої бригади. У серпні 2015 року дислокувався біля nКурахового, отримав поранення. Після демобілізації працював таксистом.

n

Обставини смерті чоловіка з\'ясовуватиме експертиза. Є ймовірність, що трагедія трапилась унаслідок https://m.gazeta.ua/...\" target=\"_blank\" style=\"color: rgb(42, 80, 126); text-decoration-line: none;">жорстокого побиття, за яке ніхто з кривдників не поніс покарання.

n

Ввечері 28 червня 2017 року Oлександр зі nсвoєю дівчинoю та її пoдругoю стoяв на автобусній зупинці у Якимівцях, nкoли дo них під\'їхала автівка із п\'яними чoлoвіками, які пoчали nчіплятися дo дівчат. Учасник АТО зрoбив їм зауваження, тоді чоловіки nвчотирьох накинулися на нього та жoрстoкo пoбили. Свідки кажуть, що колиn потерпілий вже лежав, один з нападників наніс йому удар ногою по nголові.

Він 4 дні він пролежав в комі, та 2 тижні уn реанімації. Йому поставили діагноз – відкрита черепно-мозкова травма, nзабій склепіння головного мозку з епідуральною та субдуральними nгематомами справа, перелом склепіння та основи черепа справа. Стан nОлександра був стабільно важкий.

Після виписки з лікарні, Олександр та Тетяна, за яку він заступився вирішили жити разом.

\"Тетяна побачила у ньому красивого, nмужнього та сильного чоловіка й зрозуміла, що саме з ним буде і справді nяк за кам\'яною стіною. Таня ж привернула увагу Олександра своєю красою, nпростою й великою турботою. У випробуваннях, що випали на їх долю – вониn зрозуміли, що знайшли один одного. Відтоді вони нероздільні\", - писало nвидання https://www.0352.ua/...=IwAR0ddX1jn3dPwSLq3bPxC4MMmBgEpv0CJ7KN43pv_zfRbWZjBfvcrKK1b48\" target=\"_blank\" style=\"color: rgb(42, 80, 126); text-decoration-line: none;">0352.ua.

Через два роки пара одружилась. Весілля nвідгуляли скромно, у сімейному колі. У весільну подорож молодята не nпоспішали,очікували народження первістка.

nnnn

Причетних до побиття Михайла ГіндуМиколу ЗагаєвськогоВіталія Замойського та Вадима Скакуна,n звинуватили у груповому хуліганстві. Усім загрожувало до 5 років nув\'язнення. Однак, згідно з вироком Лановецького райсуду, вони отримали nрізні терміни обмеження волі. Та покарання не відбуватимуть, потрапили nпід Закон про амністію, повідомила представник потерпілого Людмила Петровець.

23 Февраля 2019


1


  Закрыть  
  Закрыть