Форум Кузьмина

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
К каким населенным пунктам (странам) часто ездят на заработки?
Відповідь
Ip: 46.133.22.14 - Так

26 грудня 2022

Рошко Андрій, користувач 1ua
Андрій Рошко
http://selokuzmino.u...

2 грудня 2016

Рошко Андрій, користувач 1ua
Андрій Рошко

Аматорський турнір з міні-футболу за перехідний Кубок провели на Закарпатті

http://karpatnews.in... alt='foto' class='imgleft' style='margin: 0px 20px 0px 0px; padding: 0px; border: none; float: left;'>

Вже в котре в селі Кузьмино 23 червня 2013 р. завітало футбольне свято. Саме такий позитивний приклад продемонстрували старший викладач кафедри фізичного виховання МДУ Мороз Ф.В. та Мошкола О.П. директор Закарпатського обласного центру центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провівши аматорський турнір з міні-футболу за перехідний кубок серед команд «ФК с.Медведівці», «ФК с.Кальник», «ФК с.Балашівці», «ФК с.Кузьмино».

Відкрив футбольне свято Мороз Ф.В., з вітальним словом повідомив, що кубок розігрується вже в друге і одного року було відкриття футбольного поля. Ці два роки поспіль команда с.Кузьмино перемагала.
Голова сільської ради Андрій Рошко виступаючи з нагоди розіграшу кубка з міні футболу нагородив організаторів турніру: Мороз Ф.В., Євіч А.А., Логойду М.М. подяками за розвиток спортивно-масової роботи, особистий внесок в підготовці та проведенні турнірів з футболу в с. Кузьмино.
Після вітальних виступів пройшло жеребкування яке провів головний суддя Мороз Ф.В., футбольне св’ято розпочали команди ФК Кузьмино-ФК Кальник згідно жеребкування, гру виграла команда ФК Кузьмино з рахунком 3:2.
ФК Медведівці поступились ФК Балашівці з рахунком 0:1. Не завадив футбольному святу і дощ, який лиш збадьорив футболістів. В наступних зустрічах  ФК Кальник поступився ФК Медведівці з рахунком 3:6.
Кращими гравцями турніру стали Пайда Іван, Мороз Іван, Прокопець Ігор, Прокопець Василь.
Відзначались у турнірі і суддівська бригада, яку очолили: Прокопець І.І., Янцо В., Петах П. Бригада відсудила свої ігри на високому спортивному рівні.
Підводячи підсумок Мошкола О.П. директор ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» разом з головним суддем турніру і організаторами: Мороз Ф.В., Євіч А.А., Логойда М.М. та суддею у полі Прокопець І.І. було вручено за І-ІІІ місце грамоти, нагороджено медалями та перехідним кубком переможців турніру(ФК Кузьмино).
Кращих гравців турніру відмічено дипломами. Кожного тренера нагороджено подяками. Представників команд дипломами. А команду переможця с.Кузьмино Мошкола О.П. нагородила цінними призами (футбольним м’ячем та маніжками).

http://karpatnews.in... alt='' style='margin: 0px; padding: 0px; border: none; max-width: 100%; height: auto;'>

http://karpatnews.in... alt='' style='margin: 0px; padding: 0px; border: none; max-width: 100%; height: auto;'>

http://karpatnews.in... alt='' style='margin: 0px; padding: 0px; border: none; max-width: 100%; height: auto;'>


26 червня 2013, 14:36
- See more at: http://karpatnews.in...

15 листопада 2016

Рошко Андрій, користувач 1ua
Андрій Рошко
Вже в котре в селі Кузьмино 23 червня 2013 р. завітало футбольне свято. Саме такий позитивний приклад продемонстрували старший викладач кафедри фізичного виховання МДУ Мороз Ф.В. та Мошкола О.П. директор Закарпатського обласного центру центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провівши аматорський турнір з міні-футболу за перехідний кубок серед команд «ФК с.Медведівці», «ФК с.Кальник», «ФК с.Балашівці», «ФК с.Кузьмино». Відкрив футбольне свято Мороз Ф.В., з вітальним словом повідомив, що кубок розігрується вже в друге і одного року було відкриття футбольного поля. Ці два роки поспіль команда с.Кузьмино перемагала. Голова сільської ради Андрій Рошко виступаючи з нагоди розіграшу кубка з міні футболу нагородив організаторів турніру: Мороз Ф.В., Євіч А.А., Логойду М.М. подяками за розвиток спортивно-масової роботи, особистий внесок в підготовці та проведенні турнірів з футболу в с. Кузьмино. Після вітальних виступів пройшло жеребкування яке провів головний суддя Мороз Ф.В., футбольне св’ято розпочали команди ФК Кузьмино-ФК Кальник згідно жеребкування, гру виграла команда ФК Кузьмино з рахунком 3:2. ФК Медведівці поступились ФК Балашівці з рахунком 0:1. Не завадив футбольному святу і дощ, який лиш збадьорив футболістів. В наступних зустрічах  ФК Кальник поступився ФК Медведівці з рахунком 3:6. Кращими гравцями турніру стали Пайда Іван, Мороз Іван, Прокопець Ігор, Прокопець Василь. Відзначались у турнірі і суддівська бригада, яку очолили: Прокопець І.І., Янцо В., Петах П. Бригада відсудила свої ігри на високому спортивному рівні. Підводячи підсумок Мошкола О.П. директор ЗОЦФЗН «Спорт для всіх» разом з головним суддем турніру і організаторами: Мороз Ф.В., Євіч А.А., Логойда М.М. та суддею у полі Прокопець І.І. було вручено за І-ІІІ місце грамоти, нагороджено медалями та перехідним кубком переможців турніру(ФК Кузьмино). Кращих гравців турніру відмічено дипломами. Кожного тренера нагороджено подяками. Представників команд дипломами. А команду переможця с.Кузьмино Мошкола О.П. нагородила цінними призами (футбольним м’ячем та маніжками). 

12 листопада 2016


1


  Закрити  
  Закрити