Форум Меної

Теми для публікацій та розмов


Школярі району змагалися на стадіоні. Фото
17 вересня 2013 Михайло Троцик

Троїцький ярмарок(23,06,2013)
24 червня 2013 Михайло Троцик

Олександр Салтан
11 червня 2013 Михайло Троцик

Менський зоологічний парк.
11 листопада 2012 Михайло Троцик

Перемога лікарів!
4 листопада 2012 Михайло Троцик

Футбол:збірна Менщини-ветерани'Динамо Київ'
23 вересня 2012 Михайло Троцик

Святкування дня міста(22.09.2012)
23 вересня 2012 Михайло Троцик

Реконструкція Троїцького базару продовжується
15 вересня 2012 Михайло Троцик

Містечко на подвір'ї.
28 серпня 2012 Михайло Троцик

Покупка/продажа Куплю для коллекции бумажные д...
25 серпня 2012 Павел Черниговский

Зоопарку – від олігарха.
7 липня 2012 Михайло Троцик

Троїцький ярмарок У Мені(3.06.2012)
5 червня 2012 Михайло Троцик

Розкрили 'по гарячих слідах'
7 травня 2012 Михайло Троцик

Великі біди малої річки...
30 квітня 2012 Михайло Троцик

Новини Менщини...
6 лютого 2012 Михайло Троцик

Історія-варто пам'ятати.
17 листопада 2011 Михайло Троцик

Наші предки.
24 серпня 2011 Михайло Троцик

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Дорожники начали выравнивать 2 км дороги Мена - Сосница - читати далі...

12 липня 2016

Триває ремонт дороги між Меною і Сосницею. Фото - читати далі...

11 липня 2016

Мена вирішила стати енергоефективною - читати далі...

21 червня 2016

Ярмаркова Мена - читати далі...

21 червня 2016

Мена: в районной библиотеке определили лучшего читателя - читати далі...

28 березня 2016

Мена выиграла грант на установку более тысячи светодиодных уличных фонарей - читати далі...

4 березня 2016

Запитання
результати виборів

Відповідь
Сироватко Олег, користувач 1ua
Олег Сироватко
Результати місцевих виборів 2015 року доступні за адресою виборчої комісії, що вказана на форумі цієї сторінки від 24.10.2015р. Інформація постійно оновлюється, якщо підсумків голосування немає на даний момент часу, то вони з'являться трішки пізніше. Наберіться терпіння, члени комісії теж люди, їм треба час, щоб порахувати протоколи

27 жовтня 2015

Троцик Михайло, користувач 1ua
Михайло Троцик

Олександр Гапон професійно робить 10 видів масажу

http://nslovo.com

http://nslovo.com/wp...>http://nslovo.com/wp... alt='Директор районної ДЮСШ Сергій Таратухін займається важкою атлетикою і є постійним відвідувачем масажного кабінету. «Після сильних фізичних навантажень це просто необхідно», – запевняє масажист Олександр Гапон.' height='181' width='322'>

Директор районної ДЮСШ Сергій Таратухін займається важкою атлетикою і є постійним відвідувачем масажного кабінету. «Після сильних фізичних навантажень це просто необхідно», – запевняє масажист Олександр Гапон.

Сьогоднішній темп життя стрімкий і неспокійний. Такі зміни викликають необхідність підтримувати свій організм у доброму і бадьорому стані. А більшість наших хвороб повязані із станом хребта та нервової системи. Тому багато людей користуються послугами масажистів. Про особливості цієї професії розповідає менянин Олександр Гапон.

Зі спорту у підприємці

Олександр народився і виріс у Бірківці, але вже 18 років живе у Мені. Свого часу закінчив Чернігівський педуніверситет, навчався на факультеті фізичного виховання.

Ще під час навчання зацікавився масажем та мануальною терапією, – згадує Олександр. – Перші ази отримав від свого тренера Михайла Гавриша. Потім закінчив курси масажу і лікувальної фізкультури, заняття з нами проводив відомий в Україні масажист Сергій Примак. Ну і, звичайно, багато перечитав літератури, консультувався із фахівцями.

Молодий спеціаліст повернувся на Менщину. Три роки працював масажистом у санаторії «Остреч», зявилися перші постійні клієнти, яким подобався серйозний підхід Сашка до улюбленої справи. З 2001 року він вирішив перейти до приватної практики.

Масаж – велике діло

Усі з нас потребують масажу, – каже Олександр Гапон. – І жінка, яка щойно народила дитину і відчуває постійну втому, і сама дитина, яке не хоче спати ночами від болю в животику, і домогосподарка чи робітник, які не можуть розігнути спину, і школяр, який скаржиться на постійний головний біль.

Звичайно, основним видом залишається класичний масаж, але також дуже затребуваним став розслаблюючий, антицелюлітний і вакуумний, які допомагають тримати себе в тонусі і зберігати фігуру в належному вигляді.

Також люди зацікавлені у фахівцях, які володіють навичками дитячого масажу, – ділиться Олександр. – Багато батьків справедливо вважають, що краще попередити хворобу, аніж потім лікувати. У багатьох дітей є проблеми зі здоров’ям, які цілком можна вирішити за допомогою масажу.

Олександр Гапон володіє понад десятком видів масажу: оздоровчим (профілактика і лікування остеохондрозу, скаліозу), косметичним, корегуючим (антицелюлітний), дитячим, баночним (зараз використовують удосконалені банки із застосуванням спеціальної гуми), точковим, спортивним, реабілітаційним (післятравматичний), загально зміцнюючим, коллон-масажем (живота), мануальною терапією.

Головне не зашкодити

Звичайно, така професія потребує постійного перебування у добрій фізичній і інтелектуальній формі.

Багато читаю спеціальної літератури, залучаю інтернет, – підтверджує Олександр. – Відвідував додаткові курси, консультуюсь із фахівцями Харківського інституту патології хребта та суглобів, чернігівськими хірургами і травматологами. Якщо у чомусь не впевнений – відправляю відвідувача на поглиблене обстеження. Були такі випадки, коли відмовляв у проведенні масажу, адже інколи без медикаментозного лікування не можна обійтися. Головне – не зашкодити людині.

Нині масажист приймає у своєму кабінеті, який знаходиться у готелі «Десна». За необхідності може і додому до клієнта приїхати. А бажаючих вистачає: окрім жителів Менщини, послугами Олександра користуються постійні пацієнти з Сосниці, Корюківки, Чернігова і навіть Києва.

11 вересня 2015

Мена зустрічає загиблого киселівця Олександра Шумейко - читати далі...

6 серпня 2015

Мена сьогодні була в жалобі - читати далі...

30 квітня 2015


... 1


  Закрити  
  Закрити