Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

2

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: НОВИНИ

29 травня у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбувся святковий вечір дитячої музичної школи. На заході учні та викладачі школи продемонстрували свої вміння грати на музичних інструментах, танцювати, співати. Учні художнього відділення у фойє Центру культури і дозвілля представили свої художні роботи, виконані у різних техніках. Під час урочистої частини випускникам закладу були вручені грамоти та відзнаки.

З нагоди свята викладачів та учнів школи, батьків, усіх присутніх в залі вітав заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко, який зазначив, що без дитячої музичної школи не обходиться жодне свято в районі і місцева влада гордиться здобутками закладу. За активний розвиток музичного мистецтва, вагомий внесок у справу естетичного виховання підростаючого покоління, підготовку та участь учнів у регіональних, обласних конкурсах Анатолій Георгійович від виконавчого комітету вручив педагогічному колективу   грамоту та подарунок.

Глядачі щиро вітали оплесками юних артистів та досвідчених викладачів, які порадували різножанровою, насиченою програмою.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 283px; width: 500px;">

29 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: НОВИНИ

28 травня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов, голови Коровинської та Вільшанської ОТГ Сергій Шило та Михайло Мельніков  взяли участь в урочистій церемонії презентації проекту «Поліцейський офіцер громади», яка відбулася на Софійській площі у Києві.

 Метою проекту є тісна взаємодія поліцейського з об’єднаною територіальною громадою та орієнтація на її потреби. Презентація проекту за участю Прем’єр – міністра України Володимира Гройсмана, міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та Голови Національної поліції України Сергія Князєва, представників об’єднаних територіальних громад та Центрів розвитку місцевого самоврядування.

Прем’єр – міністр України Володимир Гройсман привітав представників територіальних громад та поліцейських, які першими долучилися до цього проекту. «Сьогодні ми є свідками нового постійно діючого проекту – поліцейський і громада.  Дуже важливо, щоб цей зв'язок, який має бути направлений на забезпечення якісних умов життя, безпеки, якісного реагування на будь-які ситуації, дав можливість людям відчувати впевненість і безпеку», – сказав Володимир Гройсман.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що у МВС продовжують розбудову поліції, виходячи з філософії та принципу «Служити та захищати». «Мета проекту - забезпечення кожної тергромади офіцером поліції. Проект охопить близько 30 тисяч маленьких міст України, в яких проживає 28 мільйонів громадян. Хто такий поліцейський офіцер громади? Це офіцер поліції, який орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади. Він доступний до населення, тому що постійно знаходиться поруч з людьми», - наголосив міністр. 

Голова Національної поліції України Сергій Князєв зазначив, що створення інституції поліцейського офіцера громади дозволить створити новий рівень поліцейського сервісу не лише у великих містах, де працює патрульна поліція, а й на всій території держави, у віддалених населених пунктах. Також проект допоможе забезпечити відкриту та тісну співпрацю громади та поліції заради створення безпечного середовища, де поліцейський офіцер – це частина громади.

Сергій Князєв повідомив, що проект охоплює усі регіони держави. Передбачено два етапи його реалізації: у 2019 році – 802 об’єднані територіальні громади, а у 2020-му – вся територія держави.

Першим поліцейським офіцерам громади, які нестимуть службу на Дніпропетровщині, передали ключі від службового автотранспорту.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 331px; width: 500px;">
 

 За матеріалами офіційного сайту Національної поліції

29 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: НОВИНИ

23 травня 2019 року в Недригайлівському будинку творчості відбувся випускний бал для гуртківців раннього творчого розвитку. Два роки вихованці 4-6-ти років вивчали ази з математики, англійської мови, вчилися читати, малювати, співати та вивчали природу рідного краю. Засвоївши курс навчальних предметів, вони отримали свідоцтва про закінчення гуртків РТР . Батьки випускників отримали подяки від дирекції БДЮТ за підтримку та сприяння в розвиток ЗПО Недригайлівщини. По завершенню свята всі маленькі випускники отримали подарунки.

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 375px; width: 500px;">

24 травня 2019

Поперека Григорій, користувач 1ua
Григорій Поперека
Тема: НОВИНИ

 24 травня  у закладах освіти Недригайлівської селищної ради передзвін останнього дзвінка сповістив малечі про те, що час навчальних дисциплін залишився позаду, настає чудова пора  літніх  канікул. Для 31 учня 11-х  класів закладів загальної середньої освіти  Недригайлівської селищної ради цей дзвоник прозвучав востаннє. Хвилюючі слова директорів закладів освіти, сердечні вітання педагогів, які першими навчали дітей, створили теплу та щемку атмосферу свята.

   Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук привітав учнів, педагогів та батьківську громадськість із закінченням навчального року у Іваницькій філії Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів. Від імені виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради  з вітальним словом виступили заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  ради Валентин Акімов у Недригайлівській СЗОШ І-ІІІ ступенів, Анатолій Сиротенко у Гринівському НВК. Начальник відділу організаційної та загальної роботи  селищної  ради Ігор Постоєнко  вітав учнів, вчителів та батьків у Маршалівській школі.

     Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

https://rada.info/up... style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; box-sizing: border-box; max-width: 100%; height: 281px; width: 500px;">

24 травня 2019


2


  Закрити  
  Закрити