Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 3

Ляшко передумав їхати до Недригайлова - читати далі...

6 липня 2016

У Недригайлові Купала святкуватимуть вишиванковою ходою - читати далі...

5 липня 2016

Ляшко приїде у Недригайлів святкувати Івана Купала - читати далі...

26 червня 2016

Біля Недригайлова знайшли 20 скелетів загиблих воїнів - читати далі...

25 червня 2016

Романов Олександр, користувач 1ua
Олександр Романов
зазвичай пишуть - рештків
28 липня 2016
Пенсіонерці з Недригайлівщини загрожує до семи років тюрми за вирощування маку для худоби - читати далі...

25 червня 2016

Сова Микола, користувач 1ua
Микола Сова

http://golnedr.at.ua... style='float: left; width: 500px; height: 332px;'>  Сьогодні, з 12 до 13 години, на центральній площі Недригайлова, біля пам’ятника Петру Калнишевському, відбувся санкціонований мітинг проти скорочення інфекційного, пологового та дитячого відділень ЦРЛ, в якому загалом взяли участь близько сотні мешканців району, серед яких в основному працівники та ветерани сфери охорони здоров’я та освіти.

   Перед учасниками зібрання виступили депутати Недригайлівської селищної ради Федір Кривопатря, Алла Павленко, лікар-рентгенолог ЦРЛ Дмитро Яковенко, голова Вільшанської ветеранської організації Віктор Скляренко, колишній лікар-травматолог ЦРЛ Анатолій Малетін, голова обласної організації учасників ліквідації аварії на ЧАЕС Віктор Ломонос, заступник голови районної ради Анатолій Кужель, голова районної ради Іван Нанка, громадські активісти Євген Олійник, Геннадій Антоненко, Микола Токаренко, вчитель Недригайлівської СЗОШ Марія Коваль, лікар-пенсіонер Марія Зіненко та інші.

   Всі виступаючі висловлювалися проти беззастережного скорочення відділень ЦРЛ. На мітингу було ухвалено рішення звернутися до районної влади з проханням призупинити практичне втілення скорочення відділень ЦРЛ і розглянути це питання на сесії районної ради за участі представників громадськості району.

   На цьому зібранні були присутні й активісти районних осередків кількох політичних партій і громадських організацій. Одна з них навіть розгорнула свій стяг. Прикро буде побачити на сайтах та у соцмережах матеріали, які прив’язують цей мітинг до якоїсь політичної сили. Це буде неправда. Зібрання громадськості було цілком аполітичне і відстоювало інтереси громади на якісне медичне обслуговування.

   'Голос  Посулля'

23 червня 2016

У Недригайлівській ЦРЛ хочуть закрити чотири відділення - читати далі...

23 червня 2016

У Недригайлові активісти мітингували через намір влади закрити 4 відділення райлікарні - читати далі...

22 червня 2016

У Недригайлівському районі знайшли труп чоловіка — можливо, жертву ДТП - читати далі...

13 червня 2016

Жителям сіл Недригайлівщини безкоштовно лікують зуби - читати далі...

10 червня 2016


... 3


  Закрити  
  Закрити