Форум Рачиного

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Староста Антон, користувач 1ua
Антон Староста

Водосвятний мобень в храмі с. Рачин

7 вересня 2014 року, у другій половині дня, у храмі на честь Казанської ікони Божої Матері с. Рачин Дубенського районного благочиння, яка нещодавно перейшла в юрисдикцію Рівненської єпархії УПЦ КП, відбувся водосвятний молебень. На запрошення настоятеля та громади, парафію відвідав архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон. Сільська молодь та парафіяни зустріли архіпастиря хлібом, сіллю та квітами, побажавши владиці многих та благих літ.

Водосвятний молебень рідною українською мовою очолив архієпископ Іларіон, під час якого було піднесено молитви за мир у нашій Державі, визволення України від нашестя чужинців та про Божу допомогу воїнам, які захищають нашу Вітчизну від агресора.

За богослужінням владиці співслужили: заступник голови Управління зовнішніх церковних зв’язків архімандрит Кіріон (Інасарідзе), благочинний Дубенського районного благочиння протоієрей Ігор Загребельний, благочинний Дубенського міського благочиння протоієрей Василій Лозинський, настоятель храму протоієрей Володимир Стиньо та прибуле духовенство.

У своєму слові архіпастир закликав всіх до молитви за Україну, а також за тих, хто з нами ворогує, щоби Всемилостивий Господь просвітив злі серця та подав нашій Вітчизні мир та Своє благословення.

Джерело : http://www.rivne-cer...>http://www.rivne-cer...

 Та власні фото

13 вересня 2014


1


  Закрити  
  Закрити