Форум Рашевки

Темы для публикаций и разговоров


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 декабря 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 октября 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 августа 2008 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 19 ...

Вопрос
За довідкою, кожної середи беруть оплату за воду. Платимо в товариство а воно в Сарах в конторі. Не діждався сьогодні і поїхав до контори?!

24 декабря 2016

Вопрос
Пройшовши 100 метрову віддаль, нарахував всього того чимало. На лавці зупинки, повтикані в дірки одноразові стакани, за нею в траві пластикові пляшки. Поруч спиляний стовп, в дроті, яким він обмотаний, повтикали різний паперовий непотріб та пластмасові кульки. Далеко нам ще до Марса?!

24 декабря 2016

Вопрос
Валяються пластикові пляшки, целофанові кульки, одноразові стакани, сірникові коробки, недопалки?!

24 декабря 2016

Вопрос
Олександр Іванов: - Був я в селі Сари, в конторі різні справи вирішував. Звідти, до автобусної зупинки 100 метрів. По дорозі, наліво та право Різний непотріб?!

24 декабря 2016

Вопрос
Та ще гукніть до людей по селах, щоб торгові ряди будували, насінництвом займалися та всі до торгівлі йшли, щоб не одиниці а громада мала в селі владу, зверніться до громад села люди відгукнуться до гарної справи, сійте сійте добро в нашій Україні?!

24 декабря 2016

Вопрос
Можна хоча би раз на місяць, по селах відправляти транспорт за всім не потрібним, встановити графік і люди збиратимуть все, щоб пішло воно в діло, напишіть тут свою думку?!

24 декабря 2016

Вопрос
Олександр Іванов: - Ой як гарно що Ви справу таку творите, від Вас Земля буде чистою, частіше тут гукайте до людей. щоб вони прислухались та не засмічували Землю нашу а все віддавали на переробку?!

24 декабря 2016

Вопрос
Перець маленький. він тепла хоче. Гарбузи в середньому стані. Огірки та кавуни ждуть тепла?!

24 декабря 2016

Вопрос
Столовий буряк та морква гарно зростають, скоро вже і до страв рвати будемо. Рання капуста теж набирає силу, ще декілька днів і почне в качани йти. Пізня ще мала але для неї така погода сприятлива, менше буде у неї ворогів?!

24 декабря 2016

Вопрос
Вже прогнози передбачають гарний урожай зернових?!

24 декабря 2016


... 19 ...


  Закрыть  
  Закрыть