Форум Рашевки

Темы для публикаций и разговоров


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 декабря 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 октября 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 августа 2008 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

... 21 ...

Вопрос
В попередньому написано багато і знову Ок! Деж воно Олег, те віконце, щоб не перериватися часто? Дайте, дайте мені віконце без перериву, щоб довести справу до кінця. Он і про 'ШПОНЬКУ' перепишу, он і Микола Малахута, письменник наш. Перешишу я щось з його творів, про 'ПАШКА КОРОБКУ', там наше життя, все як в Сорочинцях!
Василь Кириченко з Рашівки.
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
Вже пора на сайті йти в нове життя! Нові громади. Перейменування. А тут все по старинці. Подивіться як по новому пісень співають. Яка музика! Які люди! Щодня на телебаченні одні й ті люди. Навчають нас життю. До землі заглядають, дрони різні, запитання щодня, щоб вивірити наші думки та краще нас обдурити.
Василь Кириченко з Рашівуи.
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
А ще мені! Зацокотіти на клавіатурі азбукою Морзе, мені так зручно. Одягну наушники, та й попрямую в житті планети, що почую, про те й писати буду. Ось тіільки озвучте. Натисну а воно і є, чі хтось натискає а я чую. Баки текут.
Айда. Железисто. Химичите. Ы не нада. Я на горку шла. Это будет пять... як музика все, але якщо не буде того, придумаю сам якусь музику, грай моя музико грай!
Василь Кириченко з Рашывки.
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
Щасти мій човнику. Веди в життя нове та веслами, та під парусами. Каюта мені велика не потрібно, а так, щоб водичка була, та ще хлібдинку. не панський я! Одежі мені багато не потрібно, а от дівчата приходьте, та заспівайте мені пісень, та таких .щоб аж серце щиміло. Люблю пісні я слухати.
Василь Кириченко з Рашівки.
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
Тепер Василю Кириченко з Рашівки буде багато місця для творчої роботи - всі записи (запитання) підуть в форум і збережуться. Тем для написання багато - шкільний карантин, Новий Рік, Різдво. Нехай щастить! З Святами!
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
Спеціально для Василя Кириченко з Рашівки очистив стіну його анонімних записів, бо вона не поміщалась в тимчасовій пам'яті. Від цього вони зникли, зате залишились в Гадячі та ін. сторінках. Розробка тепер така - по тих запитаннях, які довго не мають відповіді - будуть йти автоматичні публікації на форумі, щоб не засмічувати запитаннями самі сторінки.
Ответ
-

25 декабря 2016

Вопрос
В приміщенні після ремонту, будуть служби до яких поступатиме інформація з різних сіл.

24 декабря 2016

Вопрос
Можна в Рашівці створити центр по боротьбі за чистоту в селах району. Є тут гарна стара будівля, піти в сільську раду, домовитися та придбати її, а потім ремонт. При дворі є земельна ділянка, те можна техніку становити?!

24 декабря 2016

Вопрос
Ще до 1917 року містечко Рашівка процвітало. Магазинів багато. Купці. Аж два їх першої гільдії. Щетинники. Землі багато.

24 декабря 2016

Вопрос
Виділення кабінетом міністрів
13 мільйонів на допомогу постраждалим під час революції гідності.

Погода на завтра: - В Україні переважно без опадів.
Температура вночі 6-11
Вдень 19 - 24 градусів тепла.
Українське радіо.

24 декабря 2016


... 21 ...


  Закрыть  
  Закрыть