Форум Рашівки

Теми для публікацій та розмов


Церкви Рашівка Підкажіть, колись в містечку б...
14 грудня 2022 Валерій Кожуховський

Моя любимая Рашевка
19 жовтня 2009 (Васильева)

Бари села Рашівка
1 серпня 2008 (житель села)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
 Село-то колиска держави. Знищують село оті пройдисвіти,які пролізли до влади,а ми думаємо,що їх вибрали,довіряємо їм.Она 'команда'змінює іншу і пограбуванн продовжується.Були колгоспи,створені хоч чортом-сталіним,але то на майні 'розкоркулених' наших дідів і батьків,а потім вони ж десятиріччями вкладали свої сили,здоров'я,нас заставляли збільшувати колгоспне 'добро'.І ось прийшли бандити,все зрівняли із землею,забравши собі все це,і залишивши нас без роботи,без копійки,самі ж збагатились,як змогли.Яка тепер Генпрокуратура,який Луценко захоче розслідувати цей злочин? Тепер за землю взялись,теж продадуть її,а гроші по кишенях чи в офшорах заховають. Люди села їм не треба,тільки мішають красти далі,ось і вигадують,як нас десь діти,тоді і городи наші їм підуть,розвалять хати,обійстя,поле рівне зроблять(рекультивують,називається!) і знову продадуть,бо при владі вони,все їм дозволено...

10 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
 От би вирити за селом вам окопи і чекати,коли їхатимуть грабити село,як у 20х роках,та відбити цей хижацький наступ на селян! Та не ті часи,немає кому,всі на фронті,на війні в Донбасі - там від ще лютішого ворогу треба боронити нашу землю,нашу Україну.Бо Путіну також грошей ще більше хочеться,ніж має в офшорах та ін.,а такі,як він,ще й корито партійне ,яке вони мали при СРСР від нас,трударів,мали.Де оті спецпайки,спецмагазини,пільги,як при комунізмі,що були в партейних? Тому вони і їх діти і онуки виють вовками тепер за минулим,вбиваючи нас,наших дітей,як можуть: голодом,холодом,зброєю,морально і фізично,все направлене на наше знищення,як нації,як гордих,непокірних нащадків Холодного Яру та інших місць боротьби за свою землю,за волю.

10 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
  Колись наші діди самі боронили свою землю,жінок,сім'ї від різного роду бандитів,бо не довіряли нікому все це.Ніхто крім нас не захистить від них.Була тоді аж Холодноярська Республіка,яку вони мали для себе,бо  були господарями своєї землі,своєї волі,але селяни не такі спритні,як Лєнін з Троцьким,життя змушувало їх більше за землю думати,щоб з голоду не вмерти,а хитрі вороги мали часу багато.тож обхитрили їх,розгромили,знищили. Ліквідувати в селі сільраду,це відрубати голову і Голові села і селу в цілому - вмре воно,люди повтікають,хто живий залишиться,а за школу,за дітей мови нема: так хочуть з нами зробити ті,кому все мало грошей,бо зло(гроші) здатне на все,навіть всю Україну знищать,лиш би самим збагатіти ще більше.

10 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
Є вчені,вони мають нам прогнозувати наш розвиток,наше майбутнє.В більшості вони дурять за гроші,ніж правду кажуть.Така в них совість. Я не маю коли,бо борюся із колорадами,хватаю сіно з-під дощу,бо попереду зима,життя не стоїть.Ціни зростають,нас все більше мучать оті пройдохи,що наверх повилазили,в кабінетах сидять і Україну розорують  - децентралізація називається.В офшори наховали стільки,що всі мали б ми і пенсії не мінімальні,і роботу і зарплатню.Мучили нас і мучать будуть оті хитрожопі,бо ми не в змозі з ними боротись,все зроблене так,щоб ми думали,як самим вижити,а не про їх знущання над нами.

10 червня 2016

Запитання
Таке життя. Щоб прожити не марно, потрібно житло самому збудувати, та своїми руками все, довго те, багато поту проливається, щоб заробити гроші і за них придбати все що потрібно і не в тім справа хто коли народився, не балували нас квартирами та того я і не хотів?!
Відповідь
Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко

У кожного своя доля...І свій світ широкий...Наш Тарас знав,що писав.Кожна людина народжується під 'своїми'планетами і вони її 'дають' оту долю.Козерогам Сатурн дає важку долю,тяжку працю і успіхів вони досягають саме завдяки цьому...

9 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко

9 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
 Ще тягнуло його збудувати за зароблені на шахті гроші свою хату - це ціль Козерога,яку він виконав!Як в тій казці про 3х поросят: кожен збудував свою хату,але найкрепшу Наф-наф,з каменю,таку,що ніякий вовк не зміг її розвалити,бо то була хатка Козерога!

9 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
 Жили ми при владі Рад,а вона не дозволяла людям ні релігією,ні наукою астрологією займатись.Партія 'знала все',тому і 'керувала',як могла,поки не розсипались.Так ось,якби дід Василь знав цю науку,то в шахту не поліз би за 'довгим'рублем.Козерогам треба життя проводити на землі,а не під землею! Бо то зовсім інше 'царство'.іншого'бога' Плутона,а не Сатурна.Тому і 'придушив' його там Плутон.
  А міг би і живим не відпустити! В колгоспі,біля і на землі - так,на цегельному заводі теж справи з глиною,а ще десь на гору треба було 'лізти',як Козерогу,аж ніяк в воду,в болото,чи під землю.

9 червня 2016

Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
Тягне все життя діда Василя щось писати,ось і описує,що знає.що бачив у своєму житті,що сьогодні робиться.А все цн тому,що народився він 3 січня,число 3 -це планета Меркурій,ось вона і спонукає його до написання.Описав все своє життя: як-то в дитинстві було йому не легко у воєнні роки(а кому легко було?),як без батька ріс і тяжко працював,то на цегельному заводі,то в колгоспі,проявляючи свій талант в мистецтві(теж дар Меркурія),потім,мабуть,завербувався на вугільну шахту,де був травмований і хірурги боролись за життя.

9 червня 2016

Запитання
Куди подiвся Василь Кириченко?
Відповідь
Марченко Петро, користувач 1ua
Петро Марченко
Та нікуди він не подівся! Пише щодня,що на друкарській машинці чудеса витворяв би,хай хто має-вишле.Є ж у самого комп*ютер,то ж 'друкуй' і зберігай в електоронному вигляді,бо до машинки стрічку подай,папір,навіщо такі мороки?

9 червня 2016


... 1


  Закрити  
  Закрити