Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Купчанко Михайло, користувач 1ua
Михайло Купчанко
Тема: Освіта

Вітвємо з перемогою!


http://freelife.cv.u... alt='Проведено військово-патріотичну спортивну гру “Зірниця“ '>

Минулої п’ятниці, вже по-літньому сонячного і теплого дня, на міському стадіоні пройшов районний етап Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри “Зірниця“, яка проводиться з метою розвитку патріотизму в Україні та формування фізично здорового та морально стійкого молодого покоління. Її учасниками були шістнадцять команд загальноосвітніх навчальних закладів Кіцманського району, які брали участь у цікавих конкурсах та змаганнях. 

У яскравих костюмах із прапорами у конкурсі строю команди шкіл показали, як володіють стройовою ходою, виконували національно-патріотичні пісні, демонстрували вогневу підготовку в тиру та свої знання воєнно-історичної і військової тематики. Також школярі мали нагоду випробувати себе у наданні долікарської допомоги.
До учасників спортивної гри “Зірниця“ та вчителів звернувся заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Микола Тріска, який висловив вдячність за активну участь у процесі відродження традицій патріотичного виховання. Також виступив заступник районного військового комісара Андрій Малинка і наголосив, що відновлення «Зірниці» дасть можливість молоді набути тих умінь та навичок, які необхідні для проходження військової служби в армії. 
Усі команди старалися показати себе якнайкраще, тож, оцінюючи результати, журі відзначило високий рівень фізичної, спеціальної початкової військової підготовки учасників та велике прагнення до перемоги. 
А переможцями районного етапу військово-патріотичної спортивної гри “Зірниця“ стали: І місце – Кіцманський ЗНЗ І-ІІІ ст. (директор Б.М.Булега), II місце – Неполоківецький ЗНЗ І-ІІІ ст. (директор В.С.Зеліско), III місце – Реваківський ЗНЗ І-ІІІ ст. (директор З.Д.Рошко). 
Тепер команда Кіцманського загальноосвітнього навчального закладу, яка показала найкращі результати, буде представляти наш район на обласних змаганнях, що відбудуться вже цього місяця.

Янна НИКОЛАЙЧУК.
Фото Сергія ШАРАЙЧУКА.

8 травня 2012

Купчанко Михайло, користувач 1ua
Михайло Купчанко
Тема: Освіта
Вітаємо з нагородою!

Щороку осінь дарує нам не тільки свою красу і неповторність опадаючого листя, аромату хризантем, айстр, жоржин, чорнобривців, а й вічно молоде свято Вчителя. І лунають на адресу освітян слова вітань, побажань, подяки і вручають „сіячам мудрого, розумного, вічного” заслужені нагороди. Бо вчитель — це не стільки професія, скільки стан душі.

Учора в районному будинку народної творчості та дозвілля відбулося вшанування кращих працівників освіти Кіцманщини. Велику освітянську родину привітали голова Кіцманської РДА Олег Унгурян, заступник голови районної ради Марко Гунчак, начальник відділу освіти РДА Віктор Колісник, настанови молодим колегам дала вчителька української мови та літератури Кіцманської районної гімназії Оксана Гончарук, сердечно вітали вчителів школярі Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ст. Привітав освітян і головний лікар Кіцманської ЦРЛ Василь Залявський. 
За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні підростаючого покоління нагрудним знаком „Відмінник освіти України” нагороджені вчителька історії Реваківського ЗНЗ І-ІІІ ст. Орися Скорейко, вчителька української мови та літератури з Мамаївців Сільвія Якович та її колега із Суховерхова Марія Водянчук. Лауреатами районної педагогічної премії ім.Сергія Шпойнаровського цьогоріч стали Сидонія Стасюк — вчителька математики Валявського ЗНЗ І-ІІ ст., Михайло Пукало — вчитель трудового навчання Кіцманського ЗНЗ І-ІІІ ст., Іван Руснак — директор Верхньостанівецького ЗНЗ І-ІІІ ст., Марія Купчанко — вчителька математики з Реваківців, Сивирина Лакуста — вчителька хімії з Неполоківців. Ці нагороди, а також грамоти районної влади вручали голова РДА Олег Унгуряні, заступник голови районної ради Марко Гунчак. Грамоти відділу освіти та райкому профспілки працівників освіти вручив начальник відділу освіти РДА Віктор Колісник.
Освітянське свято завершилося неповторним виступом академічного Буковинського ансамблю пісні і танцю під керівництвом народного артиста України Андрія Кушніренка.

Стаття з газети 'Вільне життя'

8 травня 2012


1


  Закрити  
  Закрити