Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Велика втрата:по дорозі до Львова загинув знаменитий українець, ,,поет фотографії``.

Сьогодні,18 листопада,стало відомо про загибель українського фотографа, ,,поета фотографії`` Василя Пилип`юка.

Відповідний запис з`явилася на його сторінці в соціальній мережі,пише Politeka.

,,Несподівано пішов у вічність коханий чоловік,чудови тато,улюблений дідусь,видатний український фотохудожник Василь Пилип`юк.Повертаючись автомобілем з Київського Національного університету культури і мистецтв,де він працював завідувачем кафедрою фотомистецтва,під час зепинки неподалік від міста Рівне,він несподівано втратив свідомість``,йдеться в повідомленні.

За словами медиків,видатний українець помер в реанімації від інсульту.

18 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
На Поліссі запускають велике виробництво
У листопаді на Рівненщині запрацює потужний деревообробний завод. Його вартість становить 25 мільйонів євро, створено 107 робочих місць.
https://piwnich.info... rel='nofollow' target='_blank' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px; font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif, "Lucida Sans"; font-size: 13px;'>https://piwnich.info...

13 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
В цей день 1953 року у м.Рівне народився Олександр Немченко — укр.актор театру і кіно (В бой идут одни „старики“).

12 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Пьяный священник устроил массовой ДТП — разбил 4 машины

В Ровенской области накануне произошло ДТП: столкнулись четыре автомобиля, пострадали две женщины. Об этом сообщает пресс-служба полиции области.

Авария произошла на трассе Киев-Чоп. Установлено, что 44-летний местный житель, управляя «ВАЗ 2108», допустил столкновение с Volkswagen Caddy. Тот, в свою очередь, столкнулся с грузовиком Volvo, который стоял на вспомогательной полосе движения. В это время с первым авто столкнулся Volkswagen Jetta.

По данным СМИ, водителем «ВАЗ» является священник одного из окрестных сел, который, будучи в нетрезвом состоянии, возвращался с празднования.

«Вследствие ДТП водителя и пассажира Volkswagen Jetta, 65 и 80-летних жительниц Ровенского района с переломом ноги и руки госпитализировали в травматологию. Во время обследования водителя «ВАЗ» на состояние алкогольного опьянения, алкотестер показал 3 промилле, что в 15 раз превышает допустимую норму. Остальные водители были трезвыми», — говорится в сообщении полиции. По факту ДТП начато досудебное расследование по ч. 1 ст. 286 Уголовного кодекса Украины.

Как сообщает ТСН, отец Дмитрий, находясь за рулем в состоянии алкогольного опьянения, подрезал автомобиль, после чего столкнулся с еще двумя машинами. При этом, по словам очевидцев, отец Дмитрий пытался сбежать с места аварии, прихватив с собой бутылку водки.

Впрочем, далеко уйти ему не удалось, и вскоре священник был задержан сотрудниками полиции.

Согласно результатам экспертизы, содержание алкоголя в его крови превышало норму в 15 раз.
Кроме того, в машине виновника ДТП обнаружили незарегистрированный пистолет.

UA - За словами свідків, святий отець на трасі Київ-Чоп підрізав один з автомобілів, після чого сталося зіткнення ще з двома машинами - двоє людей постраждал...

9 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://1ua.com.ua/m...>
https://www.facebook... data-ft='{'tn':'k'}' data-hovercard='/ajax/hovercard/page.php?id=594288010772153' data-hovercard-prefer-more-content-show='1'>АгроPRO
Вподобати цю сторінку · 13 грудняЗмінено 
 
ПОДАТКОВИЙ СЕМІНАР У РІВНОМУ

16 грудня 2016 року об 11 годині за адресою м. Рівне майдан Просвіти, 2 відбудеться семінар для керівників та бухгалтерів сільськогосподарських підприємств.
Чому доцільно відвідати захід:
З 1 січня 2017 року очікується повна відміна спецрежиму ПДВ та нова хвиля податкової реформи, яка суттєво зачіпає інтереси сільгоспвиробників. Щоб підготуватися до завтрашніх змін доцільно сьогодні зробити певні дії, про які ми і поговоримо.
Деталі та реєстрація https://agropro.club... rel='nofollow nofollow' target=_blank>https://agropro.club...events/odessa-info-biz-2016/

15 грудня 2016

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

У Рівному співробітники СБУ затримали російського шпигуна (фото)

Співробітники контррозвідки затримали агента розвідуправління генштабу збройних сил РФ.

Фото ssu.gov.uahttp://images.unian....>
7 жовтня російський шпигун в’їхав до України для отримання таємних документів / Фото ssu.gov.ua

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали у Рівному агента головного розвідувального управління генерального штабу збройних сил Російської Федерації.Як повідомили УНІАН у прес-центрі СБУ, шпигун – громадянин України, який постійно проживає в Росії, мав завербувати одного із старших офіцерів штабу Сухопутних військ Збройних сил України.  Встановлено, що куратором шпигуна був співробітник ФСБ РФ Олександр Ілюхін. 

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/...Фото ssu.gov.uahttp://images.unian....>За передачу документів з грифом «таємно» та «цілком таємно», що стосуються бойової підготовки, озброєння, мобілізаційного розгортання та військового співробітництва Збройних сил України з іноземними партнерами, агент ГРУ повинен був запропонувати українському офіцеру та його родині російське громадянство, а також гроші. Сума залежала від актуальності та важливості військових секретів. Український військовослужбовець, отримавши пропозицію про співпрацю з російськими спецслужбами, звернувся до СБУ.  

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/...7 жовтня російський шпигун в’їхав до України для отримання таємних документів, над якими вже «попрацювали» оперативники української спецслужби. Наступного дня він був затриманий співробітниками СБУ «на гарячому» під час одержання «флешки» з дезінформацією, яку вважав таємними документами військового характеру. Тривають слідчі дії.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/...

10 жовтня 2016

kruto kruto

ПАЛОМНИЦЬКА ПОЇЗДКА ПО СВЯТИХ МІСЦЯХ

Крим, Кулєвче, Одеса

Виїзд – 29 червня, 17 липня

Вартість – 1200 грн

Одеський, Іверський, Успенський, Ільїнський монастирі, мощі преподобного Кукши, КРИМ: Бахчисарай (Маріамполь), Інкерман, Севастополь, Херсонес, мис Фіолент, Качи-Кальйон Анастасії (скальні монастирі), монастир Федора Стратилата, Древній Мангуп, Дзвінниця - Інни, Рімми, Пінни, Печерні храми святої Софії та Цілющі джерела, Форос, Ялта, Лівадійський Дворець, Алушта, Топловський монастир, Лагуна Кок-тебель, Сімферополь, Мощі Святителя Лукі, Гурія та інші святині.

067 700 80 51

21 червня 2011

Ip: 92.112.95.131

(1282 року заснування, 245 тис. жителів)

Обласний центр. Перша письмова згадка 1282р. у зв'язку із зіткненням між литовськими і польськими військами. В XV ст. місто отримало Магдебурзьке право. 1479р. був побудований дерев'яний замок (не зберігся). З 1518 до 1621р. належало князям Острозьким, потім Замойським, Конецпольським, Валевським, а з 1723р. – Любомирським, які відбудували замок, перетворивши його на розкішний палац (розібраний в XX ст.). 1793р. увійшло до складу Російської імперії. 1939р. приєднане до Радянської України. Тут проживало близько 70% євреїв, 10% поляків і 20% українців. Поляки були депортовані до Сибіру, а майже 100 тис. євреїв були знищені нацистами під час Другої світової війни. Звірства нацистів викликали потужний партизанський рух на Рівненщині, незважаючи на те, що німці зробили Рівне столицею окупованої України. Через війни у місті збереглося небагато визначних пам'яток: дерев'яна Успенська церква (1756, вул. Шевченка, 113) із дзвіницею і 'ланцюгом моральних устоїв', до якого приковували нечестивих парафіян для публічної спокути гріхів: Воскресенський собор (1895, вул. Соборна. 39) і гімназія (1839, вул. Драгоманова, 19). У ній викладав історик М. Костомаров і навчався письменник В. Короленко. Тепер тут відкрито краєзнавчий музей т. 8 (0362) 26-75-80). Під музеєм приховує численні таємниці бункер голови рейхскомісаріату України генерала Еріха Коха. На вул. Симона Петлюри, 17 розташований музей українського мистецтва. В католицькому костелі св. Антонія міститься концертний зал філармонії. Велика і мала синагоги (XIX ст., вул. Шкільна, 33 і 4). Найкращі кафе і ресторани міста - на вул. Соборній. Це пивний бар 'Шахта', бар 'Париж', ресторан 'Ліон'. Арт-Кафе 'Сальвадор Далі' (вул. Полуботка, 4) з оригінальними інтер'єрами, стравами і фотогалереєю. Представники еліти люблять виїжджати до за міського мотелю 'Айвенго'.

Рівненський природний заповідник

Розташований в чотирьох окремих масивах на півночі області: Білоозерський (Володимирецький р-н). Перебродівський (Дубровицький р-н), Сира Погоня (Рокитнівський р-н) і Сомино (Сарненський р-н). Це найбільший за площею заповідник в Україні (47 тис. га). Представлені болота Українського Полісся всіх типів. В Перебродах і Сирій Погоні збереглися рідкісні види флори і фауни. Особливістю масиву Сомино є рослинні релікти льодовикового періоду, а в озері Сомино живе велика кількість бобрів. Прикрасою Білоозерського масиву є карстове Біле Озеро (453 га) біля Більської Волі. Його прозора цілюща вода і чудові піщані пляжі в оточенні соснових лісів приваблюють тисячі туристів. Тут щорічно проводиться молодіжний еколого-мистецький фестиваль 'Біле Озеро'.

Вокзали

Залізничний вокзал (пл. Привокзальна, 1, т. 8 (036) 291-24-75 (довідка), 226-95-10, попередній продаж - т. 8 (034) 291-26-04). Автовокзал №1 (вул. Київська, 40, т. 8 (0362) 004, 23-61-29, 23-33-97). Аеропорт т. 8 (0362) 29-92-63, 29-95-09, авіакаси Ч т. 8 (0362) 26-55-94.

2 березня 2008

Ip: 193.108.129.136 наше місто фуфло

17 листопада 2007

Ip: 193.108.129.136 наше місто фуфло

17 листопада 2007


... 1


  Закрити  
  Закрити