Форум Семенівки

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Во время пожара в селе Семеновка погибли два человека - читати далі...

13 січня 2022

Взрыв в Семеновке – в больнице скончался пострадавший мужчина - читати далі...

10 серпня 2020

Хорольскої МДПІ Семенівське відділення

 

НАВЧІТЬ ДІТЕЙ ПРИЙМАТИ РІШЕННЯ САМОСТІЙНО – «МІСТО МРІЇ»

 

Важливим етапом у вихованні молоді є формування податкової культури з самого дитинства. Підростаюче покоління має знати і розуміти, що від своєчасно сплачених податків залежить бюджет міста, області, країни, а відповідно і їх розвиток та благополуччя, добробут населення. Саме тому Державна податкова адміністрація України проводить щорічний Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей». А у 2011 році ще й створила мультфільм «Місто мрії», в якому дітям розповідають про податки та роботу податківців.

Сплати податки та живи спокійно – основна ідея нового дитячого мультфільму про чесного податкового інспектора. Дітей потрібно змалечку навчати необхідності сплачувати податки у казну держави.

У мультику йдеться про чесного і непідкупного податкового інспектора Тараса Івановича Лелеко, який разом із власними дітьми, граючи в гру «Місто мрії», намагається побороти корумповану систему тіньової економіки.

Ми, податківці, сподіваємось, що мультфільм пояснить дітям в доступній формі, що податки сплачувати потрібно, адже саме підростаюче покоління будуватиме та зміцнюватиме нашу державу.

Кожному з нас під силу створити своє місто мрії. Але для цього замало одного бажання, потрібно докласти максимум зусиль.

 

 

 

 

Сектор масово-роз’яснювальної роботи

 та звернень громадян                            

23 листопада 2011


1


  Закрити  
  Закрити