Форум Шишаків

Теми для публікацій та розмов


Миргородська ОДПІ інформує
11 вересня 2013 ВМРРЗГ ОДПІ

Шишаки Багато дуже гарних дівчат . Ге...
17 липня 2008 (Душка)

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

День Незалежності. Шишаки: жителів вітали зіркові гості - читати далі...

24 серпня 2015

У Шишаках п’яний водій на смерть збив пішохода - читати далі...

2 серпня 2015

В Шишаках встановили спортивний майданчик - читати далі...

30 червня 2015

Відтепер у Шишаках займатимуться воркаутом - читати далі...

25 червня 2015

У Шишаках ветеран війни та праці Софія Дерій відсвяткувала ювілей - читати далі...

22 квітня 2015

У Шишаках урочисто проводжали призовників - читати далі...

3 квітня 2015

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ШАНОВНІ ПІДПРИЄМЦІ! (30.09.2013р.)

Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем. Злагода та порозуміння між тими, хто збирає податки, і тими, хто їх сплачує є важливим чинником фінансової стабільності нашої держави. Саме тому зусилля Уряду в цілому та Міністерства доходів і зборів  зокрема спрямовані на підвищення конкурентоспроможності національної економіки, формування сприятливого бізнес-клімату,  підтримку приватної ініціативи, запровадження простих і зрозумілих, а головне стабільних правил ведення бізнесу, якісного сервісу для громадян і підприємницьких кіл. Взявши курс на сервісне обслуговування платника ми сподіваємося на подальше зміцнення партнерських відносин та  покращення бізнес-середовища.

Зі святом Вас, шановні підприємці.

Оптимізму і невичерпної наснаги Вам у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою і успішною. Щастя, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам!

З повагою, Наталія Молочко,
 начальник Миргородської ОДПІ
ГУ Міндоходів у Полтавській області

 

ОСТАННІЙ ДЕНЬ СПЛАТИ ПОДАТКОВИХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ (29.08.2013р.)

До уваги платників податків! 30 серпня 2013 року останній день сплати податкових зобов’язань за липень:

- податкових зобов’язань з фіксованого сільськогосподарського податку;        

- земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності (крім громадян);

- збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства;          

- податку на додану вартість платниками, які звітуються щомісяця.

Щоб уникнути штрафних санкцій, подбайте про своєчасність сплати.

 

ПРО АДМІНІСТРУВАННЯ ЄСВ ПІД ЧАС ОСОБИСТОЇ ЗУСТРІЧІ З БІЗНЕСОМ  (28.08.2013р.)

Днями в приміщенні Миргородської ОДПІ відбулася зустріч начальника Миргородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області Наталії Молочко з представниками Пенсійного фонду України в місті Миргород та Миргородському районі, Відділу державної виконавчої служби Миргородського міськрайонного управління юстиції, малого та середнього бізнесу. Під час зустрічі обговорювали тему: «Перехід єдиного соціального внеску до Міністерства доходів і зборів України.Відкриваючи захід Наталія Молочко повідомила про те, що Міністерство доходів і зборів України постійно працює над впровадженням механізмів зниження адміністративного навантаження, надання високоякісних сервісів для платників податків серед них «єдине вікно» електронної звітності, дізнайся більше про свого бізнес партнера, інтерактивний сервіс „Пульс” працює цілодобово та багато інших. Так нещодавно розпочав роботу в тестовому режимі «електронний кабінет» платника податків, який почав свою роботу в тестовому режимі.

Як було зазначено, адміністрування єдиного соціального внеску, відповідно до Указу Президента України, відтепер підпорядковане Міністерству доходів і зборів України. Незабаром платники податків будуть подавати звітність по ЄСВ до органів Міндоходів. Тако ж  Наталія Молочко звернула увагу присутніх на те, що в Центрі обслуговування платників податків Миргородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області суб’єкти господарювання зможуть отримати кваліфіковану допомогу не лише по податковому та митному законодавству, а також і питаннях адміністрування ЄСВ.

Під час заходу обговорювались  напрямки роботи Міністерства доходів і зборів у 2013 році. У планах якого стоїть зменшення податкового тиску, покращення умов для ведення бізнесу, а також удосконалення роботи Центру обслуговування платників податків з метою задоволення вимог сучасності.

 

ОНОВЛЕНО ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР РЕЄСТРАТОРІВ РОЗРАХУНКОВИХ ОПЕРАЦІЙ (27.08.2013р.)

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 02.08.13 №317 оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Для зручності платників податків до переліку сертифікованих приладів додано ще 9 моделей, всього користувачам касової техніки запропоновано 62 моделі реєстраторів, які  відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

Нагадуємо платникам податків, що відповідно до Закону України №5518 від 06 грудня 2012р. «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» починаючи з 1 січня 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міністерства  доходів і зборів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори розрахункових операцій мають бути оснащені електронними стрічками, на яких формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів. Один раз на добу цей звіт автоматично передаватиметься до серверу обробки інформації міністерства.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів (http://minrd.gov.ua/...>http://minrd.gov.ua/...).

Шановні планики податків, не відкладайте переоснащення реєстраторів розрахункових операцій на останні дні.

 

ВРАХОВУЄМО ЗМІНИ ВОПОДАТКУВАННЯ ДОХОДІВ ВІД ПРОДАЖУ ВЛАСНОЇ СІЛЬГОСППРОДУКЦІЇ (23.08.2013р.)

Відповідно до норм Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями), з 01 січня 2013 року до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу не включатимуться доходи, отримані від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена, відгодована, виловлена, зібрана, виготовлена, вироблена, оброблена та/або перероблена безпосередньо фізичною особою на земельних ділянках, наданих їй у розмірах, встановлених Земельним кодексом для ведення :

- садівництва та/або для будівництва й обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) та/або для індивідуального дачного будівництва. При цьому якщо власник сільгосппродукції має ще земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), але не використовує їх (здає в оренду або обслуговує), отримані ним доходи від продажу с/г продукції не включаються до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу;

- особистого селянського господарства та/або земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких не перевищує 2 га. При цьому розмір земельних ділянок, зазначених в абзаці 2 пп.165.1.24 п.165.1 ст.165 Податкового кодексу України, а також розмір виділених в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв), які не використовуються (здаються в оренду, обслуговуються), не враховуються.

Якщо ж розмір зазначених земельних ділянок перевищує 2 га, дохід від продажу с/г продукції підлягає оподаткуванню на загальних підставах.

Також нагадуємо, що власник с/г продукції повинен мати довідку із сільської (селищної) ради про наявність у нього земельних ділянок, копія якої надається податковому агенту при продажу йому с/г продукції.

29 серпня 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

Запрошуємо платників податків взяти участь в опитуванні (17.07.2013)

Територіальні органи Головного управління Міндоходів у Полтавській області проводять соціологічне дослідження рейтингу ведення бізнесу в області та рівня інвестиційної привабливості Полтавщини серед платників податків регіону. Опитування респондентів проводиться шляхом анкетування.

Запрошуємо суб’єктів господарської діяльності взяти активну участь в опитуванні. Анкети можна отримати в ЦОПП Миргородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області за адресою: м.Миргород, вул. Кашинського, 26. Телефон для довідок:5-26-65   

17 липня 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

16 ЛИПНЯ – ДЕНЬ БУХГАЛТЕРА! (16.07.2013)

Шановні бухгалтери! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем бухгалтера!

Від людей вашої професії залежить злагоджена та ритмічна робота у всіх сферах економіки, адже саме бухгалтер забезпечує чіткий облік і контроль грошових та товарних потоків, своєчасність податкових платежів, фінансову стійкість господарюючих суб'єктів.

Ви є надійною опорою керівника підприємства і його власників у прийнятті управлінських та інвестиційних рішень, від правильності яких залежить успішність ведення бізнесу.

Ми вдячні вам за розуміння податкового законодавства, своєчасного подання податкової звітності та сплати податків. Водночас відомством будуть спрямовані зусилля на удосконалення адміністрування податків і зборів, якісне обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, спрощення документообігу.

Бажаю вам міцного здоров'я, родинного затишку, невичерпної життєвої енергії та нових трудових звершень заради процвітання України.

З повагою, Наталія Молочко,
начальник Миргородської ОДПІ ГУ Міндоходів у Полтавській області.

17 липня 2013

ОДПІ ВМРРЗГ, користувач 1ua
ВМРРЗГ ОДПІ

ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН ПОСАДОВИМИ ОСОБАМИ МИРГОРОДСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ДЕРЖАВНОЇ ПОДАТКОВОЇ ІНСПЕКЦІЇ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ МІНДОХОДІВ У ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (12.07.2013)

Молочко Наталія Володимирівна – начальник Миргородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області – кожний вівторок з 11-00 до 13-00

Майборода Вікторія Миколаївна – перший заступник начальника Миргородської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Полтавській області - кожну середу з 11-00 до 13-00

Подоляка Людмила Олексіївна – заступник начальника – кожний четвер з 14-00 до 16-00

Тимошенко Віта Володимирівна - заступник начальника - кожний понеділок з 10-00 до 12-00

Журавель Людмила Миколаївна - заступник начальника – начальник Великобагачанського відділення - кожний понеділок з 09-00 до 18-00 год.

Сліпець Володимир Іванович - заступник начальника – начальник Шишацького відділення – кожну середу з 09-00 до 18-00 год.

Бережна Людмила Володимирівна – заступник начальника управління - начальник відділу податку на прибуток , місцевих податків і зборів, плати за землю, ресурсних та неподаткових платежів управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій – кожний понеділок з 11-00 до 13-00 год.

Білоумцева Валентина Миколаївна – завідувач інформаційно — комунікаційного сектору – кожний четвер з 11-00 до 13-00 год.

Бондаренко Ігор Олександрович - начальник координаційно-моніторингового відділу – кожний четвер з 16.00 до 18.00 год.

Вовк Дмитро Володимирович — заступник начальника управління - начальник відділу організації та супроводження перевірок платників податків – кожний вівторок з 14-00 до 16-00 год.

Гречко Олена Володимирівна – головний бухгалтер - завідувач сектору фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку – кожну п’ятницю з 16-00 до 17-00 год.

Єжак Ірина Миколаївна — начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб - кожний понеділок з 16-00 до 18-00 год.

Литвиненко Людмила Вікторівна – заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб – кожний понеділок з 10-00 до 11-00 год.

Мартинюк Світлана Михайлівна – начальник відділу контролю за декларуванням  податку на додану вартість   управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій - кожну середу з 14-00 до 16-00 год.

Немич Інна Віталіївна – начальник юридичного відділу кожну середу з 9-00 до 10-00 год.

Сідорова Галина Володимирівна – головний спеціаліст з питань кадрової роботи - кожний четвер з 9-00 до 11-00 год.

Стужук Наталія Борисівна – начальник відділу ІТ та обліку платників податків – кожний вівторок з 14-00 до 16-00 год.

Шкурко Світлана Михайлівна – начальник управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій - кожний вівторок з 9-00 до 11-00 год.

17 липня 2013


... 1


  Закрити  
  Закрити