Форум Шостки

Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 1

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Сколько населения проживает, какой его состав и тенденция?
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко В Шостке на 01.06.2019 проживало 74500 чел и продолжает сокращаться

3 вересня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Насколько большой подпольный (теневой) бизнес, как с ним борются??
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко Не знаю

3 вересня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Достаточно ли сильная оппозиция к местной власти, кто ее представляет?
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко Такое

3 вересня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Строятся жилые, промышленные здания, кем и где именно?
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко Очень слабо

3 вересня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Много неиспользованных жилых домов, промышленных объектов?
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко Хватает

3 вересня 2019

Запитання
Розробників Сторінка, користувач 1ua
Сторінка Розробників
Довольны ли Вы местной властью?
Відповідь
Віктор(Віктор) Гречко На троечку

3 вересня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У Шостці (Сумська область) привітали полоненого росіянами моряка з Днем Народження !                                                                                           https://ukropen.net/...\'>#Ukraine https://ukropen.net/...\'>#війна https://ukropen.net/...\'>#Україна https://ukropen.net/...\'>#war
https://s.ukropen.ne...\' align=\'left\'>

21 січня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
У місті Шостка Сумської області люди з інвалідністю вимушені самі ремонтувати свої візки. Щоб допомогти їм, переселенець Олексій Тесля створює соціальну майстерню. Для неї потрібний спеціальний інструмент та станки на суму близько 
80 тисяч гривень.

Про це Gazeta.ua розповідає Олексій Тесля з Луганської області. Після переїзду 
він очолив місцеву громадську організацію людей з інвалідністю.

'У місті знайомі почали просити подивитись інвалідні візки, приносили на ремонт навіть окуляри. У мене є напилок, болгарка та інший інструмент, великий гараж біля будинку. Але не вистачає фрезерного та токарного станків. Болгаркою пиляю деталь дві години, а на станку зробив би за 10 хвилин, - розповідає Олексій, - Виникла потреба у майстерні. Щоб обладнати її треба близько 80 тисяч гривень. Для мене це не підйомна сума'.

Олексій токар третього розряду. Може ремонтувати не лише візки, а й костилі та інші засоби реабілітації.

'Звернулась жінка з проханням відремонтувати візок. За деталями об'їздив усе місто. Звернувся до місцевого токаря. Він пообіцяв на наступний день зробити. Я обурився, бо там роботи на пів години! – ділиться Олексій, - За деталі заплатив 200 гривень. Грошей з жінки не взяв, бо у неї їх немає, дуже важка життєва ситуація'.

Зараз інвалідні візки люди ремонтують за свій кошт. Але на час ремонту ніхто не дає інший візок, на якому можна було б пересуватись.

'Коляски людям з інвалідністю видають у соціальних службах. Одну на 4 роки. Часто візки не якісні та на них важко пересуватись. Іноді й небезпечно. Якщо брак у деталях, то можна й віднести назад. Але чекати на ремонт треба буде десь пів року, - зазначає Олексій, - І весь цей час людина вимушена вдома лежати. Бо є й такі люди, як я, що без візків не можуть взагалі пересуватись'.

На кожне спортивне змагання, що проводять у місті для людей на візках, Олексій бере з собою набір інструментів. Чоловік зазначає, що візки часто ламаються, або може заціпити колесо чи щось інше трапитись.

'Через незнання можуть зламати коляску, коли заціпить колесо та воно перестане крутитись. Хтось допоможе, а потім колесо просто відвалюється, - розповідає Олексій, - Хочу відкрити біля свого будинку майстерню та допомагати іншим. Не шукаю прибутку, хочу бути корисним. Є люди, які знаходяться в гіршій ситуації, ніж я'.

Родина Олексія Теслі переїхали з селища Комісарівка Луганської області. Чоловік у 2011 році потрапив у аварію на шахті. Його засипало вугіллям та перебило хребет. Зараз пересувається на візку. Коли почались бойові дії, переїхали до родичів у Шостку. Там з дружиною купили будинок. У Шостці Олексія обрали головою місцевої громадської організації людей з інвалідністю. Для членів організації працює кімната реабілітації з тренажерами та тренером, проводять спортивні змагання.

Невелика громадська ініціатива може об'єднати людей для розв'язання повсякденних проблем. Спільно можна легко встановити сміттєві баки, відремонтувати та розмалювати зупинки, організувати ЛЕД-освітлення у селі. Гроші на ініціативи може виділити місцева влада та різні благодійні міжнародні фонди.

Автор: Анна Дерев'янко

https://gazeta.ua/ar... rel='nofollow' target='_blank' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>https://gazeta.ua/ar...
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

21 жовтня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
?????????»?????° ?????? ???°???°?»???? ???????????µ??????.
?????????»?????° ?????? ???°???°?»???? ???????????µ??????.
?????????»?????° ?????? ???°???°?»???? ???????????µ??????.
?????????»?????° ?????? ???°???°?»???? ???????????µ??????.
?????????»?????° ?????? ???°???°?»???? ???????????µ??????.
Сьогодні в місті Шостка Сумської області відбулося прощання із 20-річним Ярославом Бугаєвським, розвідником 13-го ОМПБ 'Чернігів-1' 58-ї ОМБр, який 11-го вересня в районі міста Майорськ зазнав смертельного поранення. Поховали Героя на Лазарівському кладовищі Шостки. 
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ !... https://static.xx.fb... width='16' alt='' style='border: 0px; vertical-align: -3px;'>??https://static.xx.fb... width='16' alt='' style='border: 0px; vertical-align: -3px;'>

15 вересня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Шосткинський “Імпульс” освоїв серійне виробництво 40-мм боєприпасів за стандартами НАТО (відео)

https://uprom.info/w... srcset='https://i2.wp.com/up...=3206 3206w, https://i2.wp.com/up...=400%2C250 400w, https://i2.wp.com/up...=768%2C479 768w, https://i2.wp.com/up...=1240%2C774 1240w, https://i2.wp.com/up...=1392 1392w, https://i2.wp.com/up...=2088 2088w' sizes='(max-width: 3206px) 100vw, 3206px' alt='' title='DSC3372' style='box-sizing: border-box; border: 0px; max-width: 100%; height: auto; transition: opacity 0.3s cubic-bezier(0.39, 0.76, 0.51, 0.56); opacity: 1 !important; margin-bottom: 26px; display: block; width: auto; min-width: 100%; min-height: 100%;'>

КП “Шосткинський казенний завод “Імпульс”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, спільно з ПрАТ “Кузня на Рибальському”, розпочало серійне виробництво боєприпасів для 40-мм автоматичного гранатомету – ПГОФ-40, які відповідають стандарту НАТО.

ПГОФ-40 – граната осколково-фугасної дії з типорозміром 40х53 мм, що відповідає встановленому у НАТО стандарту боєприпасів до автоматичних гранатометів. У порівнянні із 30-мм гранатами, які зараз використовуються у більшості автоматичних гранатометів, що стоять на озброєнні українського війська, 40-мм граната, має більшу потужністьТакож заводом було освоєно виробництво спеціальних інертних 40-мм боєприпасів ПГІ-40, які використовуються для пристрілки автоматичного гранатомету та навчання особового складу.

Окрім того, КП “Шосткинський казенний завод “Імпульс”, спільно з ПрАТ “Кузня на Рибальському”, освоює виробництво ВОГ-25В, які призначені для стрільби з підстовольних гранатометів для автоматів, що стоять на озброєнні силових структур України.

Нагадаємо, що КП “Шосткинський казенний завод “Імпульс”, який входить до складу ДК “Укроборонпром”, є унікальним підприємством для України та одним з небагатьох у всьому світі, яке у замкнутому циклі виготовляє детонатори, капсулі та інші елементи для різних видів боєприпасів, від звичайних патронів до далекобійних ракет типу “земля-земля”.

Саме це підприємство є однією з головних складових у програмі створення повного циклу українського виробництва боєприпасів різних видів. Окрім того, тільки на “Імпульсі” в Україні виробляються засоби ініціювання вибухових речовин для проведення підривних робіт у гірничодобувної промисловості, без яких неможливо уявити сучасне видобування корисних копалин.


Підписуйтесь на канал Національний Промисловий Портал в https://t.me/ukraine... rel='nofollow' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Telegram, також читайте нас у https://www.facebook... rel='nofollow' target='_blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Facebook та https://twitter.com/... rel='nofollow' target='blank' style='box-sizing: border-box; background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0); text-decoration-line: none; border-bottom: 1px solid rgb(255, 224, 0);'>Twitter, щоб першими дізнаватися про Українську промисловість. та розліт осколків.


19 липня 2018


... 1


  Закрити  
  Закрити