Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 2

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

21 липня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
А в Симферополе очередное 'убийство' деревьев. В многострадальном центре спилили краснолистные сливы-сливы Писсарди
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 100%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

12 червня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Троє з кримських курсантів, які відмовились присягати окупанту, закінчили королівський коледж ВМС Британії. Вітаємо хлопців!
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

16 лютого 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Сергій не був удома майже чотири роки. Він із Криму, з Сімферополя. Каже, що на Донбасі воює і за малу Батьківщину також, і сподівається повернутись в український Крим, де на нього чекають проукраїнські батьки, які не знають, що син на війні... Герою Слава !
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

16 лютого 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
ЖД вокзал Симферополь... https://s.ukropen.ne... class='ke ke-D83DDE0E' style='border: 0px; display: inline-block; width: 32px; height: 32px; background-image: url("https://s.ukropen.ne... background-position: -96px -1024px; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: tahoma, arial, verdana, sans-serif, "Lucida Sans"; font-size: 13px;'>  
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>

14 лютого 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Місце приписки літака - аеропорт Бельбек.

Російський пілот загинув після падіння Су-25 у Сирії
Загиблий у Сирії пілот російського Су-25 був родом з тимчасово окупованого Сімферополя.

Загиблим є колишній український військовий Роман Філіппов. Штурмовик із бортовим номером '06 синій' (RF-95486) базувався в Криму на аеродромі Бельбек. 
https://s.ukropen.ne... style='border: 0px; max-width: 98%; margin-top: 3px; margin-bottom: 3px;'>
https://ukropen.net/... class='online' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(153, 153, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>36 хвилин тому  |  https://ukropen.net/... id='fast_link_813565' style='text-decoration-line: none; outline: none; color: rgb(43, 131, 153); margin: 0px; padding: 0px;'>Коментувати

3 лютого 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

Пилот, погибший в Су-25 в Сирии, оказался предателем Украины, который не вышел из Крыма

https://inforesist.o... target='_blank' rel='nofollow' style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; color: rgb(204, 204, 204); text-decoration-line: none; background: none !important;'>InfoResist

Пилотом сбитого в Сирии российского штурмовика был уроженец Симферополя Роман Филиппов. По https://inforesist.o... style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; color: black; background: 0px 0px transparent; text-decoration-line: none; border-bottom: 2px solid rgb(238, 50, 36);'>данным «Новой газеты» он ранее служил в украинской армии и предал родину.

В телеграм-канале «Наблюдатель» https://inforesist.o... style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; color: black; background: 0px 0px transparent; text-decoration-line: none; border-bottom: 2px solid rgb(238, 50, 36);'>опубликовано письмо, которое якобы обнаружили в одежде пилота сбитого Су-25. Там также указано имя «Роман Филиппов».

https://image.infore... alt='' width='777' height='454' class='alignnone size-full wp-image-808975' data-lazy-srcset='https://image.infore... 777w, https://image.infore... 230w' sizes='(max-width: 777px) 100vw, 777px' style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; border: 0px; height: auto; vertical-align: middle; max-width: 100%;'>

Группа независимых расследователей Conflict Intelligence Team в своем twitter сообщила, что самолет, который был сбит, базировался в Крыму на аэродроме Бельбек.

Данным аэродромом https://inforesist.o... style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; color: black; background: 0px 0px transparent; text-decoration-line: none; border-bottom: 2px solid rgb(238, 50, 36);'>командовал известный Юлий Мамчур, который вышел из Крыма и сейчас является народным депутатом Украины.

Также в CIT https://twitter.com/... style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; color: black; background: 0px 0px transparent; text-decoration-line: none; border-bottom: 2px solid rgb(238, 50, 36);'>опубликовали документы и оружие погибшего пилота:

https://image.infore... alt='' width='887' height='588' class='alignnone size-full wp-image-808968' data-lazy-srcset='https://image.infore... 887w, https://image.infore... 230w' sizes='(max-width: 887px) 100vw, 887px' style='box-sizing: border-box; margin: 0px; word-wrap: break-word; border: 0px; height: auto; vertical-align: middle; max-width: 100%;'>


3 лютого 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
https://s.ukropen.ne...>

31 січня 2018

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Цікаві новини приходять з окупованого пацаками Криму

Дмитро Вовнянко
Цікаві новини приходять з окупованого пацаками Криму.

Якщо коротко – окупанти припинили качати газ з родовищ у Чорному морі. Забезпечення півострова повністю переключили на трубу з Тамані.

Фокус в тому, що собівартість газу з материка неабияк дорожча за газ, який качали на шельфі вкраденими в України вишками.

Які ж причини припинення викачки газу називають самі окупанти?

1. Для підтримки видобутку потрібна активізація бурових робіт. Для цього потрібні зовнішні інвестиції – а їх ніхто не робить, бо потенційні інвестори не бажають потрапити під санкції. Привіт “смішним санкціям” і “втомленій Європі”.

2. Москва не може забезпечити безпеку робіт на вишках через (увага!) військові кораблі України, які регулярно підходять до бурових і знімають процес видобутку. Як людина, що працювала на шкідливих виробництвах, перекладаю на українську – бурильники вимагають або більше платити, або манали працювати на об’єкті, який в разі сутички за секунду перетвориться на суцільний величезний смолоскип посеред моря. Іншими словами – віват українським морякам.

3. Наближається час розгляду у Гаазі поданих Україною судових позовів про відшкодування збитків завданих окупантами “Нафтогазу”. І, схоже, Москва не чекає від того суду нічого гарного.

Думаю, існує ще одна причина. Називається вона – економічна ситуація в самій Росії. Про її погіршення криком кричить кожен російський телеканал.

Як там насправді – не знаю. Але газ качати окупанти припинили. А коли вони роблять так, це означає одне з двох. Або – не можуть, або – чогось сильно бояться.

27 листопада 2017

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
МЗС України жорстко відреагувало на смерть відомої кримської активістки після її затримання ФСБ

В Україні жорстко відреагували на смерть ветерана кримськотатарського національного руху Веджіє Кашки, яка померла під час спроби силовиків затримати її в окупованому Росією Криму.

Відповідний пост в своєму Twitter розмістив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

'Окупанти намагалися заарештувати літню жінку, і її серце не витримало. Нелюди! Презирство і огида! Передчуваю, вони дорого заплатять за це вбивство. Вічна пам'ять цій героїчній жінці', - зазначив він.

За словами Клімкіна, в Брюсселі регулярно порушуються питання арештів та інших злочинів російського окупаційного режиму в Криму.

У свою чергу, прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган повідомила, що прокуратурою Автономної Республіки Крим внесено відомості до єдиного реєстру за фактом смерті Веджіє Кашки, за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

23 листопада 2017


... 2


  Закрити  
  Закрити