Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

... 4

Знову "бавовна": у Сімферополі пролунали вибухи

15 грудня 2022

Аэропорт «Симферополь» остается закрытым для гражданских самолетов

Многокилометровая пробка парализовала движение на объездной Симферополя

13 грудня 2022

Росіяни заявляють про роботу ППО над Сімферополем

В оккупированном Севастополе "бавовна" в районе аэропорта, взрыв слышали и в Симферополе

В тимчасово окупованому Сімферополі лунають вибухи

Твори мистецтва з Херсонського художнього музею знайшли у Сімферополі: триває ідентифікація

10 грудня 2022

Запрет на полеты в аэропорт «Симферополь» продлили до 9 декабря

1 грудня 2022

В Симферополе и прилегающих населенных пунктах 28 ноября отключат воду – коммунальные службы

26 листопада 2022

У Сімферополі звільненого за пісню про "Байрактар" викладача арештували за "Червону калину" – ЗМІ

22 листопада 2022

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

В окупованому Сімферополі розграбували майно собору ПЦУ: опубліковано фото

https://prm.ua/wp-co... alt="">24 Липня 2019 https://prm.ua/wp-co... alt="">16:11
https://prm.ua/wp-co... class="attachment-large size-large wp-post-image" alt="" srcset="https://prm.ua/wp-co... 1023w, https://prm.ua/wp-co... 300w, https://prm.ua/wp-co... 768w, https://prm.ua/wp-co... 150w, https://prm.ua/wp-co... 220w" sizes="(max-width: 1023px) 100vw, 1023px" width="1023" height="575">

В окупованому Сімферополі розграбували майно Кафедрального собору святих рівноапостольних Володимира та Ольги Православної церкви України (ПЦУ) після рішення суду про передачу його в користування російського Мінмайна Криму.

Про це розповів архієпископ Кримської єпархії ПЦУ Климент, передає "https://ua.krymr.com... target="_blank" rel="noopener">Крим.Реалії".

За словами архієпископа Климента, російське Міністерство майнових і земельних відносин Криму почало "внутрішній ремонт" приміщень собору.

"Ситуація дуже критична. Все відбувалося, коли я не був у Криму. Згідно з рішенням суду в 2017 році, було вилучено 110 квадратних метрів площі першого поверху. Вона була опечатана і перебувала під замком. Але разом з тим було описане і зберігалося церковне майно: крісла, ікони, меблі, килими, посуд, столи, столові прибори. Зараз це все розграбоване і поламане. Частину речей я побачив на вулиці на звалищі. Де поділися інші речі – я не знаю", – повідомив священнослужитель.

Архієпископ Климент пов'язує "розграбування собору" зі своєю поїздкою до США.

"Вони почали погром саме тоді, коли я був на конференції з релігійної свободи. Це Росія показує всьому світу, що для неї (означає) світове співтовариство і релігійна свобода", – вважає священнослужитель.

У російському Міністерстві майнових і земельних відносин Криму не відповіли на телефонні дзвінки редакції.

https://prm.ua/wp-co... class="attachment-full size-full" alt="" srcset="https://prm.ua/wp-co... 650w, https://prm.ua/wp-co... 300w, https://prm.ua/wp-co... 150w, https://prm.ua/wp-co... 220w" sizes="(max-width: 650px) 100vw, 650px" width="650" height="366">

https://prm.ua/wp-co... class="attachment-full size-full" alt="" srcset="https://prm.ua/wp-co... 650w, https://prm.ua/wp-co... 300w, https://prm.ua/wp-co... 150w, https://prm.ua/wp-co... 220w" sizes="(max-width: 650px) 100vw, 650px" width="650" height="366">

https://prm.ua/wp-co... class="attachment-full size-full" alt="" srcset="https://prm.ua/wp-co... 1023w, https://prm.ua/wp-co... 300w, https://prm.ua/wp-co... 768w, https://prm.ua/wp-co... 150w, https://prm.ua/wp-co... 220w" sizes="(max-width: 1023px) 100vw, 1023px" width="1023" height="575">

https://prm.ua/wp-co... class="attachment-full size-full" alt="" srcset="https://prm.ua/wp-co... 650w, https://prm.ua/wp-co... 300w, https://prm.ua/wp-co... 150w, https://prm.ua/wp-co... 220w" sizes="(max-width: 650px) 100vw, 650px" width="650" height="366">

Нагадаємо, в підконтрольному Росії арбітражному суді міста Сімферополя https://prm.ua/v-oku... target="_blank" rel="noopener">28 червня винесли рішення по вилученню приміщення Кафедрального собору святих рівноапостольних Володимира й Ольги на користь Міністерства майнових і земельних відносин анексованого Криму.

Також слідкуйте за "Прямим" у https://www.facebook...>Facebook, https://twitter.com/...>Twitter , https://t.me/pryamiy...>Telegram та https://www.instagra...>Instagram.

Тема:
https://prm.ua/tag/o... rel="tag">окупований Крим https://prm.ua/tag/p... rel="tag">ПЦУ https://prm.ua/tag/s... rel="tag">Сімферополь

25 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін

У Криму ліквідували українську церкву

Окупанти відібрали в Православної церкви України в Криму кафедральний собор Святих рівно­апостольних князів Володимира і Ольги. Будівлю в Сімферополі передали в юрисдикцію так званого міністерства майнових і земляних відносин.

Собор віддали за рішенням так званого арбітражного суду у Криму. Додатково зобов'язали архієпископа Кримського Климента сплатити судові збори на суму в 12 тис. руб. — 5 тис. грн і визнати Крим російським.

Перед цим в будівлі церкви почали ремонтні роботи, але тільки зняли дах.

— 2010 року я поміняв повністю дах церкви. Ми заплатили тоді майже 25 тисяч гривень, — каже 50-річний Климент. — Вони зірвали весь дах, будівля тиждень стоїть відкрита. Потріскала стеля.

Представник Кримської єпархії в Європейському суді з прав людини Сергій Заєць каже, що таким чином окупанти ліквідували УПЦ на окупованому півострові. Для цього росіяни вдалися до наклепу про заборгованість в 1 грн за оренду приміщення.

9 липня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Крим це ????https://ukrface.com.... style="box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">Україна ??https://ukrface.com.... style="box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">??https://ukrface.com.... style="box-sizing: border-box; width: 18px; height: 18px; border: none; margin: 0px 1px; vertical-align: top; font-family: Tahoma, sans-serif, Arial, Helvetica; font-size: 13px;">
https://ukrface.com....>

6 травня 2019

Щокін Валентин, користувач 1ua
Валентин Щокін
Міністерство\n закордонних справ України надіслало Росії ноту протесту в зв\'язку з \nприїздом делегації російської Державної думи на чолі з її головою \nВ\'ячеславом Володіним, а також деякими членами російського уряду в \nанексований Крим.

«Україна розглядає цей та інші подібні «візити»\n керівництва Російської Федерації як подальші кроки з легітимізації \nспроби незаконної анексії Автономної Республіки Крим та міста \nСевастополь, а зроблені російськими посадовцями заяви – цинічними та \nвідверто провокаційними. Саме руйнівна та безвідповідальна політика \nросійської окупаційної влади протягом п’яти років окупації призвела до \nістотного загострення економічних, соціальних, гуманітарних і \nекологічних проблем на півострові», – ідеться в повідомленні.

У Сімферополі 15 березня відбулися «офіційні заходи», присвячені п\'ятиріччю російської анексії Криму.

У\n заходах взяли участь голова російського уряду Криму Сергій Аксьонов, \nспікер російського парламенту Криму Володимир Константинов, депутат \nДерждуми Росії Наталія Поклонська, спікер російської Держдуми В\'ячеслав \nВолодін та інші російські депутати.

На території Криму і \nСевастополя 16 березня 2014 року відбувся невизнаний світом «референдум»\n про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до \nсвого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали \nрезультати голосування на «референдумі». Президент Росії Володимир Путін\n 18 березня оголосив про «приєднання» Криму до Росії.

Міжнародні \nорганізації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії \nРосії. Країни Заходу запровадили економічні санкції. Росія заперечує \nанексію півострова і називає це «відновленням історичної \nсправедливості». Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку \nтимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року.

https://ukropen.net/...=https://www.radiosvo...\" rel=\"nofollow\" target=\"_blank">https://www.radiosvo...
https://s.ukropen.ne...\" align=\"left">

16 березня 2019


... 4


  Закрити  
  Закрити