|
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Igor IngWar Олег - доброго здоров'я. Допоможіть відновити доступ до профілю - https://1ua.com.ua/i...=72624338
Також як з Вами можна поспілкуватись в закритому діалозі? Маю декілька питань. Дякую З пов. Ігор
Також як з Вами можна поспілкуватись в закритому діалозі? Маю декілька питань. Дякую З пов. Ігор
Answer
Олег Сироватко Відправив повідомлення
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Answer
Олег Сироватко Запитання:
- підкажіть, будь ласка як видалити свою сторінку?дякую
Відповідь:
- зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
- підкажіть, будь ласка як видалити свою сторінку?дякую
Відповідь:
- зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Владимир Александрович Здравствуйте. Извините за наивность, но прошу подсказать - как пользоваться данной соц.сетью? По мне, так все очень сложно и запутано. Сотрудничаю с многими соц. сетями, в том числе ФБ и Твитр, там все просто и понятно, а здесь..... , сколько раз не захожу - 'темный лес'
Answer
Олег Сироватко вітаю, в моїх фото є альбом 'Користування сайтом' https://1ua.com.ua/f...=72372396&album=%CA%EE%F0%E8%F1%F2%F3%E2%E0%ED%ED%FF%20%F1%E0%E9%F2%EE%EC%201ua.com.ua - розпочніть звідти - там багато інструментів
Question
Олег,здравствуйте! увидела у Вас фото села Руднево и хутора Петуховка.У меня там брат живёт и мы с ним потерялись,нет никакой связи.Может у Вас есть кто-то оттуда знакомый.Брата зовут Виктор Самохвалов.
Олег,здравствуйте! увидела у Вас фото села Руднево и хутора Петуховка.У меня там брат живёт и мы с ним потерялись,нет никакой связи.Может у Вас есть кто-то оттуда знакомый.Брата зовут Виктор Самохвалов.
Answer
Олег Сироватко Я лише адмін соціальної мережі
Question
З яких це пір село Ятранівка стало хутором? Ви не маєте права так називати наше рідне село!!!
З яких це пір село Ятранівка стало хутором? Ви не маєте права так називати наше рідне село!!!
Answer
Олег Сироватко Статус населеного пункту можна змінити під вікном голосування, що я і зробив
Answer
Оксана Макарова Конечно!
Answer
Оксана Макарова Да
|
Close |