Questions-answers Interview All records

... 228 ...

Question
Вы проживали в этом селе или бывали на каникулах у бабушки
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю, про яке село йде мова

14 october 2017

Кондор Михаил, 1ua user
Михаил Кондор
chernatisa Кондор\n\nотвечает chernatisa Кондор на комментарий 17.12.2016 #\n\nМихаил, Ваша сторінка не прив\'язана до жодного населеного пункту України, односайтники ставляться до Вас як до іноземця. В налаштуваннях Ви можете додати одне з місць на Ваш вибір (проживання, народження, навчання, робота, відпочинок) https://1ua.com.ua/ni7272102 https://n.maps.yandex.ru/#!/objects/1886155081?z=17&ll=23.091885%2C48.054928&l=nk%23sat 109.13 января 2016 КУДА ДЕЛИСЬ МОМ 1000 СООБЩЕНИЙ?! ИЛИ МНЕ СВЕЧКУ ЗАЖИГАТЬ И 81-й ПСАЛОМ ЧИТАТЬ?!
14 october 2017
Кириченко Василь, 1ua user
Василь Кириченко
   Святкуйте! Та не шукайте. Зараз отуди, подивлюся в степ. Чі воно там скоро вже до весни, та до ластівок.
   З 'ПОКРОВОЮ'  Вас: - Будьте зорові!

14 october 2017

Кондор Михаил, 1ua user
Михаил Кондор
ОЛЕЖКА поздравляю ТЕБЯ С ПРАЗДНИКОМ ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЫ. Желаю ТЕБЕ не ТЕРЯТЬ ДУШУ (быть таким как есть, самим собой), в любом состоянии.
14 october 2017
Кириченко Василь, 1ua user
Василь Кириченко
   Олег! Ото, писав писав зранку, а потім ще і редагував. Все відправив. А це надумав продовжувати. Глядь!.. - а воно ніби щось не так.
  Книгу з якої пишу, сторінки закріплюю прищепкою, і коли хотів продовжити, то бачу, що щось не так, бо вже писав ранком, а не видно.
   Хотів перевірити на Першому всеукраїнському, так, крутнув до низу, а воно не пускає туди нижче дивитися. Що воно у лиха за оказія така?
   Тож знову повторюю те що ранком писав. І от знову редагую, відправляю. Є!
   Надумав знову зайти до низу Першого всеукраїнського, щоб поглянути, але знову, щось написано, а далі біло, біло, що воно за оказія. Чи може вже мені і не можна?

3 october 2017

Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Пишіть на здоров'я, десь видно абзаців повно було, можливо текст не відформатований, не збереглося. Пробуйте заново
4 october 2017
See all 3 comments
Кондор Михаил, 1ua user
Михаил Кондор
МЫ ПОД КОЛПАКОМ У КОМПА! ЧТО ЗАХОЧЕТ, ТО НАПИШЕТ! Я в Форум написал 40 сообщений, а их удалили. А сейчас ещё и на год ЗАБАНИЛИ! БОГ ОЛЕГ. Делает, что ему ХОЧЕТСЯ! Я могу ЛЮБОГО МОДЕРАТОРА или АДМИНА в бараний рог скрутить. Как ШАРОНА! ДЕЙСТВУЕТ 81 псалом!
15 october 2017
Question

Здравствуйте, Олег !

Увидел на Вашем сайте фотографию села Сокольцы и заинтересовался.

Вы живёте в Сокольцах ? Знаете происхождение этого названия ?

Мне было бы интересно это узнать, поскольку моя фамилия по отцу - Соколецкий, и он как раз с Украины (с. Попасная).

Мне можно ответить на адрес: sokoletsky.leonid@gmail.com

Заранее благодарю,

Леонид
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ні, я адмін соцмережі

23 september 2017

Question
2 1 Доброго дня.Ви адмін деяких сторінок. Як ви пов`язані з Сурсько-Литовським. Я його мешканка.Дякую
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Скоріше ніяк, просто адмін соцмережі

20 september 2017

Question
здравствуйте, я хочу удалить свою страницу из вашего сайта

https://1ua.com.ua/r...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити

16 september 2017

Question
Маковоз Андрей, 1ua user
Андрей Маковоз
Добрый вечер. Вы разместили у себя на сайте некоторые мои фотографии.Я рад что был указан автор фото,и в принципе ничего не имею против,НО... Фотографии были сделаны в селе Мироновка,Золочевского р-на,а альбом Маслиям,и теперь в Гугл при поиске Маслии,выдает мои фото,чем вводя людей в заблуждение.Я надеюсь что Вы наведёте порядок с фотографиями, почему бы не сделать отдельный альбом? Надеюсь на понимание.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Доброго дня. Фото додані до сайту програмним способом по координатах найближчого населеного пункту, що є на сайті. Тому виникла така ситуація. Я створив новий альбом 'Сусіднє село Миронівка' і перекинув туди Ваші фото. Дякую за підказку

15 september 2017

Question
Добрый день Олег Александрович,Вы являетесь автором данного проэкта,скажите пожалуйста,Вы проживаете в г. Середина-Буда,если да,то не могли бы Вы меня проконсультировать по вопросу нахождения в вашем городе торгового обьекта. С ув Хмиляк Игорь igorudav1975@gmail.com
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ні, живу в Носівці

11 september 2017

Question
я смотрела, у Вас были выставлены фото, связанные с этим местом. Т.е у Вас нет фото в более высоком качестве?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
На жаль, ні, фото з інтернету

11 september 2017

Question
Здравствуйте! У нас бабушка с Оноприевки и я хотела бы обратиться к Вам с одной просьбой: можно Вас попросить скинуть немного фото в хорошем качестве (нам нужно для доклада в школе).Если получится, не могли бы Вы отправить на почту cd_dvd@i.ua. Заранее большое спасибо!
Аня
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я там ніколи не був

10 september 2017

... 228 ...

Close  
  Close