Questions-answers Interview All records

... 225 ...

Question
Ще тільки 6 52 30.07 2017. Набе в хмарах. А я тут. Продовжую розділи. На сторінку повідомили, що моя програма застаріла. Олег! Кому це там так обридла моя програма?
Щось там пишуть про переобладнання, а як я те зможу, коли для цього птрібно мені мати компютерного букваря. Я не вчився, щоб ладнати те. Загляньте. Та змініть до мене відношення. Я вільна людина і маю право писати те що в моїй програмі!
Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я до Вас не маю претензії

30 july 2017

Question
Отакої! вілправив XI розділ. Роботи чимало було. Було там на сторінці Рашівки. Коли поглянув знову, пропало. Хто воно там ріє в моєму писаному. Рийте, якщо не повернеться, зранку буду переписувати знову. Така моя програма. Віддайте на сторінку XI розділ.
Казали, що все гаразд, а от проблемпи!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Не знаю, дивіться, уважно, десь має бути

29 july 2017

Question
Подскажите пожалуйста, как мне увидеть ответы на мою публикацию?
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Я завжди відповідаю, знизу моєї сторінки є форум - там пошукайте. Відповіді відсортовані по даті

27 july 2017

Question
Мельник Вячеслав, 1ua user
Вячеслав Мельник
Доброго дня!Після того, як вказала пошту укр.нет, не можу зайти на свою сторінку.Тільки на сторінку чоловіка(він користується моєю ел.поштою.Що робити? З повагою -Катерина Мельник.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ви використовуйте одну скриньку для входу до двох сторінок. В такому разі рекомендую переглядати сайт з двох браузерів компьютера або іншого телефону. Паролі скину Вам повідомленням

26 july 2017

Question
У техніці нічого не вмію. Руки старі. Кошти ідуть на боротьу з шкідниками. Якщо когось погукати, нікого! Де ставити не знаю. Реле я бачив, це вам не гарбуз, що щодня видно! Як доточать пенсію в жовтні (може її вистачить оплатити поїздку в райцентр, років у мене трудових чимало, 42)
Брешуть з пенсією
скіільки... що скільки?!

26 july 2017

Question
Творити то можна! Так біда! Часто вимикають світло! Комусь те вигідно! Зварні роботи 'На злах лободах', а в господарствах і холодильники ітелевізори і комптери, для всього те тільки убиток. В когсь продукти гинуть. В когось компютери з ладу. Але їм те невидно,їм своє!
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
ну ставте тоді реле напруги, що захистити прилади

25 july 2017

Question
Надходять такі часи, що простій людині потрібно все вміти. Вибори. І таких там різних! Щоб висвітлити всю їх програму, не мало часу потрібно! А там ще про землю!
Подають в новинах що пшениця дорожає. І вийде так, що орендована кимсь землля дає прибуток, а той що віддає в оренду, від того отримає пшеніці в жмені. Чомуж ж?...
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Коли буде відкритий ринок землі, тоді і підніметься оренда, бо буде конкуренція

25 july 2017

Question
Пишу, пишу! Подаю! А от не відомо мені, є воно там? У мене то є! А от там не знаю! Хочу передрукувати ще більше! Все на сторінці Рашівка!
Скажіть! Чі вам видно моє писане, може його і не видно, а дід пише на вітер? Подивіться та скажіть? Зараз 15.21
25, 07. 2017
Потрішу темп набираю, і щоб виконати велику роботу, потрібно сил багато! Тренування ось де успіх в письмі. І можна багато, і без помарок, і швидко!
Василь Кириченко з Рашівки
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Все видно, тільки не натулюйте все скопом, створюйте тему, і групуйте записи по різних тематиках. Інакше по них багато листати

25 july 2017

Question
Вже землю в громади. вже не потрібні чужі орендарі, все буде в громаді. Рашівка має гарні землі. І чому вонои не в громаді? Лиш громадяни селе мають до неї відношення. і чому це техніка десь. А свої гаражі пусті! Напевно 'Ревізор' наляква. Ото вам і 'Хома Брутт'! Ще тільки до Раішвки прибув, а верхи... Буде, буде, буде вся земля в громадах і буде розвиток!

23 july 2017

Question
Махну я в гості до Олега. Спитаю? Він непевно не читає, в Рашівці життя струмує, там дід Василь.
Курив махорку, а люльки бачите не мав.
Почитавши відправив, щоб те хтось почитав, а той комісію відправив і в нас те відео придбав. Та показа по всі країні, що бачте діється у нас. Мовчить Олег. Мовчить країна. нема комісії сюди, сиди вже діду без води!
Василь Кириченко з
Рашівки.

22 july 2017

... 225 ...

Close  
  Close