Questions-answers Interview All records

... 226 ...

Question
Як попасти на прийом до Комшука Івана Пилиповича
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Ви так питаєте, ніби я працюю в його приймальні :)

7 august 2017

Question
Видаліть, будьласка, сторінку Боднара Володимира Михайловича із всякими ненормальними записами, яких я ніколи не писав. З повагою Володимир Боднар.

Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Відправив пароль на wjurist756@gmail.com

4 august 2017

Question
Розробників Сторінка, 1ua user
Сторінка Розробників
Олег гарно малює, охайний має почерк?

30 july 2017

Question
Олег! Пишу не для читання. Зрозумійте! на сторінку Рашівка коли я друкував з книги виплигнуло, що моя програма застаріла і що скоро ліміт на те друкування закінчиться, так і написано було. До інших писати про те нічого, а от Вам пишу, що мені виплигує тут. Може то хтось навмисне так, щоб я...
Як хочте, читайте, не читайте а пишу Вам а не комусь.
Василь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
То написано, щоб оновили свій браузер, мабуть. Просто попередження, це не від сайту, якщо не оновите— не переживайте, друкувати можна буде

30 july 2017

Question
Олег! Якщо і Вам не до вподоби друкування моє з книги, що я подаю, то може мені моя сторінка і не потрібна. Буду давити колорадських жуків. Та готуватися до свого 'похорону'.
Накуплю одноразових штанів, рубашок, зібю домовину, та й заляжу туди від старих та нових земних проблем!
Васиоь Кириченко з Рашівки.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
В мене нема часу його читати, пишіть для інших селян

30 july 2017

Question
Загляньте лишень до фотомонтажу. Он 'Зорян Шкіряк про російські соцмережі'
Он 'г Батурин Єкурсія'.
І там про все. Там всього. І старого і нового!

30 july 2017

Question
А якщо дійсно там те потрібно, то перейду друкувати з новітньої газети 'Факти'. Там все на російській мові. Газету друкують в Україні.
Нам селянам не легка справа писати іншою мовою. Потрібні їхні читанки, їхні літери, комусь те знову буде не подобатись.
А якщо вже заклюцаю на 'латині', то вже мене зовсім звідси спровадять!
Господи! Відверни мене від наук новітнього програмування, бо...

30 july 2017

Question
Програми моєї компютер не розуміє. Не розуміє він того, що те, про що я подаю, мені тільки для науки-репетиція. Пишу українською мовою. Пишу, щоб читали. А скільки писано українською! І те слово николи не застаріє.
Тож перегляньте відношення до мене технічного обладнання, перебудуйте його, щоб мені не перемішувало своєю ложкою коли я обідаю 'борщ'.
Answer
Сироватко Олег, 1ua user
Олег Сироватко
Яке обладнання, не розумію

30 july 2017

Question
Очі мої вже не ті. Осилити мені програми, щоб знаходити всі примхи часу не легко. Хтось там
новітній. Але...
Зайшов я до компютерної установи, там техніки багато. А я нічого не вмію. А там молоді люди. Прошу їх мені обладнати, те що я не вмію. Вони теж не вміють!
Тож молодь потрібно вчити, а мені час вже не той, то зробіть так, щоб мені було як є!

30 july 2017

Question
Є в бібліотеці села Рашівка книга. Писав її рашівчанин Микола Малахута. Писав він про життя в селі. Те промайнуло!
Хотів би з часом подавати з книги Миколиного письма. І може вийти так, що тут знову комусь невлаштування і почнуть вдправляти мене до коапютерного букваря.
Василь Кириченко з Рашівки

30 july 2017

... 226 ...

Close  
  Close