|
Question
Не відновилось,що вчора пропало. Та то нічого, може і сьогодні зникне, то тоді, щось потрібно...
Та нехай,робот знає кого куди. Хтось навіть і адрес в своїй сторінці не виставляє, а робот...
Моє йому набридло. Та нехай. Мені не тяжко, може хоч хвилинку помайорить...
Василь Кириченко з Рашівки.
Не відновилось,що вчора пропало. Та то нічого, може і сьогодні зникне, то тоді, щось потрібно...
Та нехай,робот знає кого куди. Хтось навіть і адрес в своїй сторінці не виставляє, а робот...
Моє йому набридло. Та нехай. Мені не тяжко, може хоч хвилинку помайорить...
Answer
Олег Сироватко Сьогодні не зникне, вчора був один випадок на 10 років
Question
Чому зникла моя інформація сьогоднішнього дня? Пусто, чія то рука на сторінці Рашівки працює? Можливо то сам компютер гуляє, а можливо то Ви?
Чому зникла моя інформація сьогоднішнього дня? Пусто, чія то рука на сторінці Рашівки працює? Можливо то сам компютер гуляє, а можливо то Ви?
Answer
Олег Сироватко Ой, лишенко... 1 день. Можливо і сумно, але для мене це радість. Ще декілька годин тому я думав, що вся база даних сайту усіма матеріалами після 05.05.2015 року піде на той світ. Ви не уявляєте скільки перед моїми очами було моментів відчаю і болі, мало не посивів. Думав вже сайт закривати...в такому стані... Але дякувати Богу служба підтримки відновила дивом вчорашні копії, вдалось реабілітуватись. Будем жити
Question
Дякую Олег! Писатиму дрібно. Все як потрібно. Писав Вам щоб доступ мав. а Ви допомгли,щоб слова мої були, щоб не кусали комарі не наші і не портили нам каші, забули вони мову, бо далеко від нашого двору. Не можуть розуміти, то для чого їм сюди й ходити, та ще й в совїй нас хаті, чогось навчати!
Тільки для вас особисто.
Дякую Олег! Писатиму дрібно. Все як потрібно. Писав Вам щоб доступ мав. а Ви допомгли,щоб слова мої були, щоб не кусали комарі не наші і не портили нам каші, забули вони мову, бо далеко від нашого двору. Не можуть розуміти, то для чого їм сюди й ходити, та ще й в совїй нас хаті, чогось навчати!
Тільки для вас особисто.
Answer
Олег Сироватко будь ласка, нема за що
Question
Денис Назаришин доброго вечора.потрібна ваша допомога.У с.Ріпчиці мешкає Поливода Василь Євстахович, вул. Грушевського 52.Я придбав авто яке зареєстровано на нього. Якщо в вас є можливість з ним зв'язатись,нехай зателефонує за номером 0671197972. дякую за розуміння.
Answer
Олег Сироватко Я там ніколи не був, просто адмін соц. мережі всіх насел. пунктів України
Question
Роман Литвиненко Пане Олеже, добривечір! З якогось моменту (здається, після нещодавної зміни мною електронної пошти) на сторінці Веселої Гори, яку я модерую, зникли фотографії з околиць, що додавалися користувачами. Точніше, я їх не можу знайти. Підкажіть, будь ласка, що робити. З повагою,
Answer
Олег Сироватко Доброго вечора, ось всі фото, що я бачу - https://1ua.com.ua/v... Видаляти фото можуть самі користувачі або адміни певної сторінки (можливо хтось був крім вас в адмінах)
Question
Олег я так и не смогла зайти на страницу -выдаёт- неправильный пароль. Там где я 2010г зарегистрирована
Олег я так и не смогла зайти на страницу -выдаёт- неправильный пароль. Там где я 2010г зарегистрирована
Answer
Олег Сироватко В 2010-му році реєструвалось декілька десятків тисяч користувачів...
Question
БУТЬ ЛАСКА МОЯ СТОРІНКА ДЕ Е ПРАПОР ПОРТУГАЛІІ В ТРАУРІ ДРУГА СТОРВНКА ДЕ ЗНАК ПИТАННЯ УДАЛІТЬ ІІ АБО ЗАКРИЙТЕ Я НЕ МОЖУ ВХОДИТИ ЧЕРЕЗ ДРУГУ СТОРІНКУ НА ОСНОВНУ А ЕЛЕКТРОННА ПОЧТА ОДНА ПОМІНЯТИ НЕ МОЖУ ОДНІ НЕРВИ І ЗАКРИТИ НЕ МОЖУ СТАВЛЮ ВИХІД БЛОКУЕ ОСНОВНУ БУТЬ ЛАСКА МАЮ ВАЙБЕР
БУТЬ ЛАСКА МОЯ СТОРІНКА ДЕ Е ПРАПОР ПОРТУГАЛІІ В ТРАУРІ ДРУГА СТОРВНКА ДЕ ЗНАК ПИТАННЯ УДАЛІТЬ ІІ АБО ЗАКРИЙТЕ Я НЕ МОЖУ ВХОДИТИ ЧЕРЕЗ ДРУГУ СТОРІНКУ НА ОСНОВНУ А ЕЛЕКТРОННА ПОЧТА ОДНА ПОМІНЯТИ НЕ МОЖУ ОДНІ НЕРВИ І ЗАКРИТИ НЕ МОЖУ СТАВЛЮ ВИХІД БЛОКУЕ ОСНОВНУ БУТЬ ЛАСКА МАЮ ВАЙБЕР
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Доброго вечора ви знімаєте свадьби?
Доброго вечора ви знімаєте свадьби?
Answer
Олег Сироватко на жаль немає часу
Question
Допоможіть знайти Струк Іван Ст, Бишків Боброїди Нестерівський
р-н Який мав брата Александр Струк, який був одружений на Струк Мария. Вних була донька Галина Марія. Вони всією родиною виїхали до Австралії. Прошу всіх хто може або володіє якоюсь інформацією допоможіть. Розшукують родичі з Австралії.
звертайтесь за ном 097 134 13 06
або sergey_shepelev@ukr.net
Допоможіть знайти Струк Іван Ст, Бишків Боброїди Нестерівський
р-н Який мав брата Александр Струк, який був одружений на Струк Мария. Вних була донька Галина Марія. Вони всією родиною виїхали до Австралії. Прошу всіх хто може або володіє якоюсь інформацією допоможіть. Розшукують родичі з Австралії.
звертайтесь за ном 097 134 13 06
або sergey_shepelev@ukr.net
Answer
Олег Сироватко я адмін соц. мережі, по цих питаннях звертайтесь до місцевих
|
Close |