|
Question
По какому праву вы используете мои личные данные со страницы Вконтакте?
По какому праву вы используете мои личные данные со страницы Вконтакте?
Answer
Олег Сироватко Це право використали Ви або хтось, хто має доступ до Вашої сторінки. Наш сайт використовує швидку реєстрацію через вхід з інших соц. мереж. При видаленні сторінки нашого сайту видаляться і ваші персональні дані. Зайти на свою сторінку можна виконавши повторний вхід з сторінки ВК
Question
Геннадий Рудаков Здравствуйте Олег! Мне очень нравится ваш сайт.Но я русский и живу в России. На свою страницу я загрузил несколько русских песен , а потом обратил внимание на надпись 'загрузите любимую украинскую песню'. А русские песни нельзя загружать?
Answer
Олег Сироватко Ми раді вітати росіян на сайті. Але місця на сайті російській культурі не вистачить, на жаль. В технічному і в ідеологічному розумінні.
Question
Добрый вечер!
Хотелось бы у Вас узнать вы давно были в селе Розлёта??
Добрый вечер!
Хотелось бы у Вас узнать вы давно были в селе Розлёта??
Answer
Олег Сироватко Я думаю Ви мене з кимось путаєте :)
Question
Валерій Ніколенко З Днем народження, Олеже!
Успіхів та міцного здоров'я тобі і твоїй родині!
Успіхів та міцного здоров'я тобі і твоїй родині!
Answer
Олег Сироватко Дякую, пане Валерію)
Бажаю наснаги у улюбленій справі й міці вашій сім\'ї!!!!
4 june 2018 |
Question
Оленка Крижановська Вітаю тебе з днем народження і бажаю тобі здоров'я удачі здійснення мрій любові від сім'ї
Answer
Олег Сироватко Дякую
3 june 2018 |
Answer
Олег Сироватко так, на жаль, часу немає
Question
Петро Мелешко Добрий день. пане Олеже, у Стрийському районі ще є село Зарічне, у списку його немає
Question
Сергей Ефремов Добрідень, я цікавлюсь Надинівкою, як можливим місцем для мешкання, праці та відпочинку. З дитинства люблю навідувати цей райський куток. Хочу з'ясуваті до того ж, як шкільный вчитель для можливої роботи перед пенсією: чі є в Надінівці школа? А якщо нема, то де є найближча? Дякую
Сергей Ефремов Добрідень, я цікавлюсь Надинівкою, як можливим місцем для мешкання, праці та відпочинку. З дитинства люблю навідувати цей райський куток. Хочу з'ясуваті до того ж, як шкільный вчитель для можливої роботи перед пенсією: чі є в Надінівці школа? А якщо нема, то де є найближча? Дякую
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, я там не був, питайте у місцевих
|
Close |