|
Answer
Степан Сеньовський думаю що так
Answer
Степан Сеньовський так
Answer
Степан Сеньовський ?- і можна сказати що так
Answer
Степан Сеньовський на побудову свого бізнесу- благочинність
Answer
Степан Сеньовський клас
Answer
Степан Сеньовський клас
Question
Здравствуйте! Скажите пожалуята, сто находится по адресу пгт Гоголев ул, Шевченко,2
Здравствуйте! Скажите пожалуята, сто находится по адресу пгт Гоголев ул, Шевченко,2
Answer
Олег Сироватко я там ніколи не був
Question
Спасибо вам Олег за создание этого проекта !
Благодаря этому проекту я нашёл моего армейского друга ФАЗАН ЮРИЯ ПАВЛОВИЧА.
Я незнаю как удалить моё обьявление. Я пробовал поставить пустое обьявление (всего одна точька '.') что-бы моё обьявление ушло из главной страницы села Хорошее Озеро, райцентр Борзна, облцентр Чернигов
Но моё обьявление попрежнему на главной странице.
Ещё раз спасибо вам за создание этого проекта.
С уважением к вам
Дима Дашеский
Спасибо вам Олег за создание этого проекта !
Благодаря этому проекту я нашёл моего армейского друга ФАЗАН ЮРИЯ ПАВЛОВИЧА.
Я незнаю как удалить моё обьявление. Я пробовал поставить пустое обьявление (всего одна точька '.') что-бы моё обьявление ушло из главной страницы села Хорошее Озеро, райцентр Борзна, облцентр Чернигов
Но моё обьявление попрежнему на главной странице.
Ещё раз спасибо вам за создание этого проекта.
С уважением к вам
Дима Дашеский
Answer
Олег Сироватко Будь ласка. Спрва в тому, що відповідати на питання можуть зареєстровані користувачі. Тоді зам діалог буде на форумі знизу сторінки і його можна буде видалити
Question
Доброго дня,я зареєстрований на цій мережі,але проблема в тому що тільки як перехожу до якоїсь сторінки відразу мене викидає в аноніми,коли знову ввожу імя та пароль то автоматично заходжу на свою сторінку...
Доброго дня,я зареєстрований на цій мережі,але проблема в тому що тільки як перехожу до якоїсь сторінки відразу мене викидає в аноніми,коли знову ввожу імя та пароль то автоматично заходжу на свою сторінку...
Answer
Олег Сироватко Доброго дня, видно браузер (Опера, Хром...) не записує куки, спробуйте його оновити або використати інший
|
Close |