|
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
якщо я тут не реєструвався, а фото з моїми даними є, як видалити сторінку?
якщо я тут не реєструвався, а фото з моїми даними є, як видалити сторінку?
Answer
Олег Сироватко зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Answer
Олег Сироватко - зайдіть у власні налаштування, виберіть мою сторінку показувати нікому, видалити
Question
Чому не можна ввійти на сайт-
Входжу через гугл-а щоб переглянути фото лавочне треба знову входити і знову перекидує на власну сторінку...
Чому не можна ввійти на сайт-
Входжу через гугл-а щоб переглянути фото лавочне треба знову входити і знову перекидує на власну сторінку...
Answer
Олег Сироватко При вході на сайт з іншої соцмережі вас повинно перекинути спочатку на свою сторінку. Так відбувається завжди, потім Ви можете вибрати іншу сторінку.
Question
для чого ви створили цей сайт?
для чого ви створили цей сайт?
Answer
Олег Сироватко Для обміну корисною інформацією жителями населених пунктів
Question
Доброго вечора?
Під скажіть будь ласка як видалити сторінку,якщо не пам’ятаю почту на яку реєстрував?
Доброго вечора?
Під скажіть будь ласка як видалити сторінку,якщо не пам’ятаю почту на яку реєстрував?
Answer
Олег Сироватко Дайте посилання на сторінку, можливо вона була створена через іншу соц. мережу.
Answer
Олег Сироватко я там нікого не знаю
Question
Натали Резниченко Доброго дня! прошу допомогти знайти людину. Я знайшла паспорт на імя Скрипчук Іван Степанович 27.09.78р. Дякую мій телефон 096 378 61 68
Answer
Олег Сироватко навіть не знаю, як це зробити
Question
Як зареєструватися? В.Лвбур
Як зареєструватися? В.Лвбур
Answer
Олег Сироватко Реєструватись можна через електронну пошту (туди прийде пароль до сторінки) - тисніть реєстрація або через вхід з ін. соцмережі (напр. фейсбук) - тисніть 'вхід'
Question
Звідки Ви знаєте про село Трубайці?
Звідки Ви знаєте про село Трубайці?
Answer
Олег Сироватко З інтернету
|
Close |